Vi har fået forsatsvinduer i vores lejlighed og vi er super tilfreds. De er både flotte og fungere virkelig godt. De gøre en stor forskel i forhold til støj fra vejen. Kommunikation og service var... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har fået sat de flotteste fortsatsvinduer op og er super glade for resultatet. Lydmæssigt har det gjort en kæmpe forskel mht. at skærme for larmen fra gaden. Alt fungerede fra start til slut og... もっと見る
Jeg fik lavet et støjreducerende vindue til min datters værelse der vender ud mod en trafikeret gade. Virker Perfekt. Efter at have scannet markedet for leverandører, landede jeg hos Lasse Bach.... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
LB Døre og vinduer tilbyder for nye døre og vinduer i bedste kvalitet. Vi har erfaring siden 1985 og yder altid rådgivning. Indhent et Uforpligtende Tilbud!
Saksholmvej 26, 4733, Tappernøje, デンマーク
- lasse-bach.dk
Flotte og velfungerende forsatsvinduer
Kommunikation og service var også super venlig og professionel. Jeg vil høj anbefale LB Døre og Vinduer :)
God oplevelse og flot resultat
Alt fungerede fra start til slut og alle aftaler blev overholdt.
De største anbefalinger herfra.
Nye flotte fortsatsvinduer
Vi har fået opmålt og monteret forsatsvinduer i en lejlighed. Vi er yderst tilfreds med alt fra opmåling til montagen. Det ser så flot ud. LB Døre og Vinduer kom til aftalt tid, så det er en klar anbefaling herfra. Hilsen Kim og Jeanette
God service og pris
Vi skulle have nye forsatsvinduer, og oplevede at alle fra første kontakt, ved opmåling og montering var meget imødekommende og professionelle.
Både prisen og resultatet er virkeligt godt, og jeg kan virkelig anbefale LB.
Vi er så stjerneglade for vores nye forsatsruder
Vi er så stjerneglade for vores nye forsatsruder! Vi lavede en grundig research inden vi endte med at bestille hos Lasse Bach, og det er vi så lykkelige for at vi gjorde. Vi bestilte dem på grund af tiltagende støj fra gaden. Noget måtte gøres, det var et spørgsmål om at flytte eller prøve med forsatsruder. Vi vidste ikke hvad vi skulle forvente med en støjreduktion på 43-45 dB, men resultatet overstiger alle vores forventninger. Det er som at få sat en prop i. Vi kan igen være i vores hjem. Meget af tiden er der lige så stille som første juledag. Og vinduerne er smukke, lavet på snedkerværksted, blev leveret nymalede og monteret på en halv dag. Bum, så havde vi vinduer og stilhed. Vi fik også udvidet vores vindueskarme til en særdeles rimelig pris. Montøren var den samme der kom og målte op, og jeg kan ikke rose ham nok. Arbejdsom, ordentlig, sød og hjælpsom. Kæmpe anbefaling herfra.
Fik lavet et forsatsvindue
Fik lavet et forsatsvindue til soveværelset ud mod trafikkeret vej i juli. Kompetent vejledning og guiding i valg af vindue, hurtig opsætning og meget venlig service. en klar anbefaling fra mig :)
Forsatsvinduer
Jeg har fået lavet de fineste forsatsvinduer til et lille børneværelse og til badeværelset.
Lasse Bach og hans team er kompetente, utroligt rare og frem for alt holder de, hvad de lover
Fantastik betjening af Lasse Bach og montør
Fantastik betjening af Lasse Bach som jeg havde en del kontakt med i forbindelse med at få forsatsvinduer, og jeg kan stærkt anbefale dem.
Derudover var montøren også en dygtig og behagelig person.
Det er bestemt ikke første gang at jeg bruger dem hvis jeg skal have forsatsvinduer igen 😊😊😊
Hurtig installation og rigtig behagelig…
Hurtig installation og rigtig behagelig og god service - og absolut mærkbar reduktion af støjen fra vejen. Virkelig skønt.
Smukke og støjdæmpende vinduer
Vi har fået lavet fortsatsvinduer til vores lejlighed i København. De er super fine og virker meget støjdæmpende. Desuden blev de leveret til tiden. Vi er meget glade.
Kan anbefales!
Vi har fået monteret forsatsvinduer i vores gamle hus. Et fantastisk produkt som er 100 gange bedre end nye vinduer! Hele processen med tilbud, opmåling og montering har været så godt, og super venlige medarbejdere som er vågne og kommer med konstruktive indspil hele vejen igennem.
Fik leveret og monteret forsatsvinduer…
Fik leveret og monteret forsatsvinduer til en gammel bondegård. Hele processen fra tilbud, opmåling og montage er forløbet meget fint. Meget serviceminded montør. Flot arbejde. Kan kun anbefales.
Kan anbefales!
Superhurtig og venlig service, og de har leveret det fineste newyorker vindue til vores lejlighed.
Tip top
Super gode vinduer, kan mærkes på varme/støj.
Leveret som aftalt og til tiden.
Kan stærkt anbefales.
Allan Christiansen
Kan anbefales
Kan anbefales
I øjeblikket sidder jeg og skriver disse ord i et kontorværelse i vores lejlighed og nyder stilheden, selvom det ligger tæt på en trafikeret vej.
Menneskelig kommunikation
Meget venlige håndværkere
Produkter af høj kvalitet
Kan varmt anbefales
Fornuftig pris, god rådgivning, god kommunikation, hurtig installation. En god oplevelse hele vejen.
Du kan trygt lade LB Døre & Vinduer sætte dine forsatsvinduer op
Det er en fornøjelse at møde en virksomhed som har specialiseret sig i at fremstille funktionelle og smukke produkter. Designet af vores nye forsatsvinduer er klassisk med slanke sprosser og finish og kvalitet er fremragende. Vi valgte Stadip Silence lydisolerende glas og efter vores forsatsvinduer er blevet monteret, er lyd fra gaden nærmest forsvundet. Kundeservice og montage var en meget positiv oplevelse.
Bedste anbefalinger herfra.
Meget meget professionel + super kvalitet
Meget meget professionel, god kommunikation og forventet leveringstid overholdt. Vi er meget imponerede over kvaliteten af forsatsvinduerne. Støjen er næsten umærkelig nu. Tak for et godt arbejde.
Kundeservice fra øverste hylde!
Du kan trygt bestille dine forsatsvinduer hos LB Døre & Vinduer. Både Lasse og montøren er yderst professionelle og leverer præcist dét man håber på, når man indgår en aftale med et seriøst firma. Både hvad angår kvalitet og kundeservice er vi meget tilfredse. Da vi efter montagen reklamerede over fejl i selve termoruderne/glassene, som produceres af et eksternt firma, blev dette bragt i orden på bedste vis. De varmeste anbefalinger herfra!
God service, kommunikation. Forsatsvinder har hjulpet meget med støjreduktion. Professionelt arbejde.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。