レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag köpte en lampa av detta företag. Efter Ca en månad levererades en kraftigt skadad lampa..... dessutom ger den ganska dyra lampan intryck av av vara skräp.... jag har reklamerat produkten .. men... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

The design is really beautiful. The unique water ripple design on the glass lampshade makes it seem as if the entire room is surrounded by sparkling water under the light, which is very dreamy. Every... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Slechte spullen. Alle positieve recensies hier zijn nep (niemand schrijft in NL met dit rare taalgebruik). Enkele review 'verspreekt' zich ook en heeft het over 'Lightzey', wat dus waarschijnlijk hetz... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

Bij Las Sola® zetten we ons in om de perfecte balans te creëren, zodat elke keuze bijdraagt aan een gezellige en aangename sfeer. Ontdek hoe onze verlichting, gordijnen, tapijten en schilderijen elkaar aanvullen om uw huis om te toveren in een ruimte die niet alleen mooi, maar ook aangenaam is. Ervaar de harmonieuze schoonheid die Las Sola® zorgvuldig voor u heeft samengesteld.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Poor quality

You think you order an European design product but in the end it is very poor quality, imported from China. Looks great but the metal of this lamp is so thin that the circle shape is now an oval... The spots delivered with this lamp produced extremely cold light, had to buy new ones.
Delivery took weeks longer then the webshop indicated.
The design is nice though.

2025年1月6日
5つ星のうち2の評価

Topkwaliteit van vorken,9 besteld...8…

Topkwaliteit van vorken,9 besteld...8 gekregen,,het doosje met de vorken was helemaal stuk,vorken viel er zo uit,contact opgenomen...moest een foto van het doosje opsturen en zou een andere vork krijgen.het restant wat eens een doosje was lag al in de vuilnisbak.de kwaliteit van het product is supper,maar de transportdienst is waardeloos.

2025年9月17日

Kijk uit misleidend

De webshop verzendt producten vanuit China zonder dit vooraf te vermelden, wat misleidend is. De lamp die ik ontving bleek van goedkoop plastic en is op platforms als Alibaba voor een fractie van de prijs te koop. Bij retournering moet je niet alleen zelf de verzendkosten betalen (wat op zich toegestaan is), maar rekenen ze ook herstockagekosten, wat wettelijk niet mag bij herroeping op basis van het consumentenrecht. Vervolgens bieden ze slechts 80% restitutie aan, waarmee ze op elke retourzending alsnog winst maken. Zeer onbetrouwbaar en misleidend.

2025年7月24日

Had een wandlamp besteld

Had een wandlamp besteld, hierin zaten LEDS in verschillende kleurtemperatuur. Telkens ik het licht aanzette gaf deze koud licht. Om mooi warm licht te krijgen moest ik de schakelaar eerst 3x kort na elkaar aan en af zetten. Bij Las Sola kon niemand mij verder helpen. ERGER: ik mag het product niet terugzenden. Eens gekocht ben je genaaid. Ze willen dan enkel extra korting geven op een volgende aankoop. Die er uiteraard NOOIT meer zal komen. Heel teleurgesteld.

2025年7月9日

Dropshipper china = oplichterij

Lijkt Nederlandse website. Redelijk dure plafondlampen besteld, dus zag er goed uit. Levering liet op zich wachten. Mail vertsuurd, wel snel antwoord gekregen, maar wel om 5h smorgens met melding dat ze gingen nakijken. Annuleren bestelling niet meer mogelijk. Product geleverd, maar kwalitzit was minder. Retourlabel kon niet gegeven worden, maar wel retouradres, pas na 2 eerdere mails met een voorstel tot korting. Eerst van 20% en dan van 50%. Gelet op mindere kwaliteit van goederen toch terug gestuurd en nu nog altijd wachten op terugbetaling.

2025年6月19日
5つ星のうち1の評価

Bestel hier niets! Je wordt opgelicht

Wat een vreselijk slecht bedrijf en slechte service, bestel hier niets! Je wordt flink opgelicht.

Ik twijfelde al bij bestellen vanwege de website, maar aangezien een klant altijd een online retourrecht heeft durfde ik het aan.
Nu ik het artikel (pas 3 weken na bestellen…) heb ontvangen blijkt de kwaliteit dramatisch.

Ik heb hierover meerdere mails gestuurd en aangegeven dat ik het artikel wil retourneren inclusief foto’s van de gebreken.
Ze blijven erop wijzen dat er technisch geen kwaliteitsproblemen zijn en zij de retourkosten niet willen betalen én ze vragen mij de kosten te betalen van het op voorraad nemen.

Ongelooflijk.. een klant hoort koning te zijn en volgens hun website betalen zij alle retourkosten bij kwaliteitsproblemen.
Dit blijken ze helemaal niet na te komen.

Ontzettend teleurgesteld en heel veel weken en drama verder… Ik hoop dat niemand hier meer in trapt.

2025年4月19日

Slechte kwaliteit en terugbetaling

Ik kocht 2 dezelfde lampen die allebei stuk gingen na 3 maanden. Ik moest dus niet alleen op zoek naar nieuwe lampen en deze reeds vervangen, ik kreeg ook maar een terugbetaling van 10 euro voor 2 lampen aan te kopen die minstens 10 euro per stuk kosten.

2025年3月18日
5つ星のうち1の評価

Absolute disappointment and regret!!

Absolute disappointment and regret!!
Here are some facts:
Extremely long lead times (3 weeks to one month).
A non-available item is being sold.
The delivery of an incorrect product.
The advertised product and the delivery have a significant negative quality difference. They are selling €15 worth of products for €150. When I asked to return these products, they told me to throw them away. Talk about the product value here.
Unusual return and refund policies: They ask for photo proof of the returned products being dumped in a public bin.
On a positive side:
I received my refund in a week after the completion of my return application which took a lot of effort.

In essence, stay away from them if you don’t want to be screwed.

2025年2月24日
5つ星のうち1の評価

Scam alert! I would never ever buy again from this company …

I would never buy again from this company. It's a scam. You see beautifully pictured products, you pay a solid amount and you receive a cheap and very low quality item straight from a Chinese factory. Then you have to wait a long time before they respond, you have to threaten them to file a complaint before they answer. Then they try to convince you to keep it and offer you a 30% discount. As a final offer they ask you to dump the product in a public trash can (I kid you not) and send them a photo of this. After a couple of days I was fortunate enough to receive my money back. Very bad experience all together.

2025年1月23日

Geen Nederlands bedrijf, maar Chinees nep bedrijf

Als je hier besteld dan bestel je niet bij een nederlands bedrijf maar bij een chinees bedrijf. De lampen komen rechtstreeks uit China en de levertijd is lang (bij ons 6-8 weken ofzo, ze kwamen ook niet tegelijk).
Mooie lampen besteld, helaas kregen we een lelijke goedkope versie van de bestelde lampen. De kleur was spierwit in plaats van creme en de vorm leek in de verste verte niet, de lampen leken wel misvormd. Ook het materiaal was goedkoop en anders dan aangegeven. Aangegeven bij lassola, meteen reactie gekregen of we een foto wilden maken van het nummer op de doos. Gedaan, gemaild en na 10 dagen gevraagd wanneer ze weer reageerden. Geen reactie. Via de website nogmaals geprobeerd, toen kregen we een reactie; excuus en ze zeiden dat ze wel hadden gereageerd, dus er was vast iets misgegaan. Nu moesten we beide lampen samen op 1 foto zetten en opsturen en de nummers op de 2 dozen. Ook gedaan, waarop we weer geen reactie kregen. Weer gemaild, waarop we als reactie kregen of we de lampen wilden omruilen voor andere. Wij hadden geen vertrouwen meer in dit bedrijf, dus aangegeven dat we de lampen wilden retourneren. Weer achteraan moeten mailen voor een reactie. Uiteindelijk kregen we een mail dat we de lampen in een openbare prullenbak moesten gooien en er een foto van moesten maken, dan zouden we ons geld terug krijgen. Heel raar verhaal natuurlijk, aangegeven dat dit niet past in een openbare prullenbak in Nederland. Lassola gaf aan dat we ze weg moesten gooien als we ze niet wilden, en foto's hiervan op moesten sturen, dan kregen we ons geld terug. Uiteindelijk de lampen bij containers neergezet, op de foto gezet en gemaild en daarbij aangegeven dat onze advocaat aangaf dat dit niet normaal was, dat we aangifte zouden doen als we ons geld niet terug kregen. Daarop kregen we een mail dat ons geld teruggestort werd en binnen 5 a 10 dagen op onze rekening zou staan. Dit hebben we nu net terug, in oktober besteld, in december geleverd en sinds december bezig geweest om te retourneren. Kost 2 maanden werk en inspanning om ze te retourneren en je geld terug te krijgen. Deze ene ster is al te veel voor dit bedrijf, maar je moet een ster aangeven. Ik zou hier niet bestellen!

2025年2月10日
5つ星のうち4の評価

Uiteindelijk toch tevrenden.

In eerste instantie was ik niet helemaal tevreden met de lamp, omdat het licht veel te fel was voor mijn smaak. Dit viel me tegen, maar ik besloot contact op te nemen met lassola. Ik kreeg per email vriendelijk hulp, en ze stuurden nieuwe led-drivers voor een prima prijs ,zodat ik het licht kon aanpassen. Nu is de lamp precies zoals ik het wilde: een warmere, zachtere lichtkleur. Ik ben erg blij met het resultaat. Enigste min punt is de langere levering zeker 3 weken moet je wachten.

2025年2月8日

Goedkope rommel, onbetrouwbare dropshipper

Ik had een lamp gekocht voor de slaapkamer van mijn dochter; ik meende op een Nederlandse website een product te kopen, wat echter niet het geval bleek te zijn. Het gaat bij deze partij om een dropshipper uit China, dus het heeft weken geduurd alvorens het product aan kwam.

Toen ik het product ontving leek het in de verste verte niet op het product dat afgebeeld stond op de foto's; goedkope materialen en opzichtige tie-rips waarmee versieringen aan de lamp bevestigd waren. Het geheel maakte echt een doe-het-zelf achtige, rommelige indruk.

Ik heb contact gezocht met het bedrijf, van wie alle mails in de spamfilter terecht kwamen. Pas na diverse mails over en weer wilde ze het product terugnemen en het volledige aankoopbedrag vergoeden, maar ik moest wel zelf voor het verzenden betalen. Ik ga het product nu terugsturen, maar ik moet nog maar zien of ik het geld terug ga zien. NOOIT, maar dan ook NOOIT meer.

2025年1月16日
5つ星のうち2の評価

Ik heb de lineaire hanglamp na een…

Ik heb de lineaire hanglamp na een maand ontvangen. Het is idd een dropship bedrijf, al wordt dit wel ontkend door het bedrijf. Er zat een verkeerde handleiding bij, gelukkig heb ik beroep kunnen doen op een Electricien die 2u heeft moeten uitzoeken hoe het in elkaar zat. Heeft me 80€ extra gekost + de prijs van het lichtpunt : 290€. Het ziet er heel goedkoop uit en het geeft weinig licht.
Het hangt nu dus we doen het ermee, maar dit is geen geslaagde aankoop, helaas…..

2025年1月4日

Trustpilot エクスペリエンス