LassoX har vÊret en game changer i min salgsafdeling! Vi gik fra at bruge utallige timer pÃ¥ at finde de rette leads og kontaktinfo. Med LassoX fÃ¥r vi hver morgen friske leads med alt den info... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har brugt cvr.dk, BIQ, KOB og meget andet til at slÃ¥ oplysninger op om virksomheder og nÞglepersoner. Jeg blev noget overrasket da jeg sÃ¥ Lasso, da de andre vÊrktÞjer nu ser meget gammeldags ud. L... ãã£ãšèŠã
Med Lasso X og deres API integration har vi fÃ¥et adgang til en live opdatering af CVR data, som bare fungerer. De mange forskellige datapunkter har givet os mange muligheder for segmentering... ãã£ãšèŠã
Der er rigtig mange argumenter for at anvende LassoX I det daglige data-, sÞgning-, kampagne og informationsarbejde. Vi anvender LassoX til mange forskellige dataopgaver. LassoX som outbound kampagn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lasso laver markedsdataprodukter baseret pÃ¥ offentlig data â mÃ¥lrettet dine prÊcise behov. PÃ¥ én gang kan du spare tid og have den rette data og indsigt til at trÊffe de rigtige beslutninger.
Toldbodgade 37B, 1253, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Henvender sig uden tilladelse, har meldt det til forbrugerombudsmanden

Lasso ããã®åç
ForfÊrdeligt side og skrÊkkelig kundeservice. På trods af jeg skriver venligt til dem at deres information er forkert om mig og mit firma nÊgter de at Êndre det. Jeg har haft med 10 års mellemrum to firmaer. Et i dag der beskÊftiger sig med vinduespudsning og et for 10 år siden der solgte kosmetik. På deres side skriver de det som om at de to firmaer er de samme og bare har skiftet navn. Det fÞrste firma har vÊret lukket i over 10 år!.. de siger jeg skal tage fat i erhvervsstyrelsen. På trods af de godt ved at erhvervsstyrelsen ikke kan gÞre noget ved det.. fÞj en lÞgnagtig side. Skam jer!
Helt igennem en forfÊrdelig platform. Lasso manipulere erhvervsstyrelsens data som er offentlig tilgÊngelige på virk. Informationer som er faktuelt forkerte og med deres "robot" genere resumér som slet ikke passer og manipulere narrativet for ens erhvervshistorik. I anmeldelsen tråden kan man se at deres kundeservice medarbejder (eller måske en robot?) svarer at man skal henvende sig til CVR/Virk hvis informationen er faktuelt forkert. Sagen er at informationen er korrekt på cvr.dk men Lasso og deres inkomptente (eller knap så intelligente kunstig intelligente robot) skriver opfindsomme resumér som danner misvisende billeder om ens person.

Lasso ããã®åç
Fantastisk redskab til at tjekke serie svindlere og konkursryttere. Imponeret over at i kan finde oplysninger 40 år tilbage. Endelig har man mulighed for at tjekke ud, om firmaer er det de udgiver sig for at vÊre.
Glimrende vÊrktÞj!
Samler alt relevant data pÃ¥ virksomheder og stiller det flot op grafisk ð€ð»

Lasso ããã®åç
Med stor skuffelse, et firma der selv på forespÞrgsel vÊlger at opretholde og offentliggÞre data som man ikke Þnsker skal deles.
Kan IKKE anbefale et samarbejde med dette firma.

Lasso ããã®åç
Med Lasso X og deres API integration har vi fået adgang til en live opdatering af CVR data, som bare fungerer.
De mange forskellige datapunkter har givet os mange muligheder for segmenteringer imod den helt rette målgruppe, samt analyse af hvilke typer virksomheder vi har succes med.
Derudover får man på opslag af den enkelt virksomhed udover CVR data + nÞgletal et hurtigt overblik over de seneste hÊndelser/nyheder i virksomheden, som kan danne grundlag for en bedre dialog.
Så for os et rigtig godt datavÊrktÞj til de mange små virksomheder, men også meget brugbart for account managers på stÞrre virksomheder, da man kan agere på forskellige hÊndelser.
Michael
Telia
Super godt til research, men kan ikke se, hvad det koster at abonnere på - er det kun rettet til virksomheder med et stort budget?
Synes det er et god program til at tjekke kunde data og historie med.
Bruger det også til at finde nye kunde emner.
Jeg har med stor beklagelse opdaget, at dette firma, uden min viden og accept har lagt informationer ud om mig, så det optrÊder som den eneste oplysning om mig på nettet. Og det til trods for, at jeg er reklamebeskyttet, har hemmeligt telefonnummer og kun har haft en enkelt indtÊgt på kr. 10.000 via mit cvr-nummer, som i Þvrigt heller ikke eksisterer i dag, da det ville stride imod mit nuvÊrende arbejde. Og de vil ikke slette, selv om jeg beder om det.
Der må vÊre en bagatelgrÊnse for, hvornår man skal hÊnges ud på nettet. Og ja, jeg kender også godt godt jeres svar, at man kan klage til Google, og at oplysningerne ville kunne slås op på cvr.dk.

Lasso ããã®åç
Har skiftet fra anden udbyder til Lassox og har fået adgang til en fantastisk platform. Som virksomhed med mange kunder og udtrÊk af potentielle kunder understÞtter Lassox de behov vi har og givet nye vÊrktÞjer til at kvalificere vores emner lang mere kvalitativ end tidligere.
Michael E-Komplet
ForfÊrdelig hjemmeside, fremstår som en ansÞgning omkring personerne, udgiver regnskab, - og uden ens accept, det er simpelthen for dårlig, og så uprofessionelt, venligst fjern alle dem som ikke Þnsker at vÊre på jeres hjemmeside. kan sagtens forstå alle dem som er vrede over jeres måde at håndtere det her. ja I skriver en masse omkring man kan finde det på cvr.dk - så lad det ligge det!!

Lasso ããã®åç
ForfÊrdelig hjemmeside - den eneste hjemmeside som viser min mail til offentlige skue og hvis man vil kontakte Lasso kan man kun vÊlge en masse svar som gÞr du ikke kan kontakte nogen fra Lasso - DÊlme noget af et skyggefirma.
Jeg vil gerne slettes fra Lasso hvordan gÞr jeg det?!?!?!?!

Lasso ããã®åç
Fremragende vÊrktÞj til at sÞge oplysninger om virksomheder, der tidligere skulle gÞres manuelt i flere forskellige registre
Jeg har brugt cvr.dk, BIQ, KOB og meget andet til at slå oplysninger op om virksomheder og nÞglepersoner. Jeg blev noget overrasket da jeg så Lasso, da de andre vÊrktÞjer nu ser meget gammeldags ud. Lasso er super lÊkker, hurtigt, billigt og giver en professionel indsigt. Dejligt med noget nyt og godt at offentlige data bruges til at skabe transparens.
Jeg bruger Lasso jÊvnligt, for de har samlet ALLE de informationer der er offentligt tilgÊngelige, og generelt er det mere informativt at sÞge informationer via Lasso end via Linkedin. Jeg kan godt anbefale Lasso.
Ukorrekte oplysninger.. flere firmaer der er blandet sammen, og selv om man oplyser det til lasso Þnsker de ikke at fjerne det.... Så den der betaler for oplysninger bliver slemt skuffet..

Lasso ããã®åç
Jeg har netop opdaget at dette firma, uden min viden og accept har lagt alle mine informationer ud til offentlig skue. Og det til trods for, at jeg er reklamebeskyttet. - De vil ikke slette, selv om jeg beder om det.
Jeg er fuldtÊndig ligeglad med jeressvar. Jeg har bedt jer om at fjerne mig. Og eftersom jeg er reklamebeskyttet, burde i gÞre dette. - Jeg kan acceptere at vÊre inde i systemet, såfremt man er medlem og kan ses derfra, men ikke så offentlig som i har gjort. Og så vidt jeg husker lÊste jeg noget om, at i netop ville passe på folks oplysninger. - Jeg tager den videre, da dette ikke er rimeligt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã