レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

1 ster is te veel. Bedrijf legt ten onrechte loonbeslag, over een factuur waar kwijtschelding voor is ontvangen. Zonder bericht, loonbeslag van de een op andere dag hervat. Sturen je van het kastje... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Uiteraard in een incassobureau bij definitie al geen leuk bedrijf. Ze willen geld van je zien + enorm veel extra geld om zo de armen van de maatschappij nog armer te maken. Ik wil ondanks dit f... もっと見る

1.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Walgelijk bedrijf met arrogante…

Walgelijk bedrijf met arrogante medewerkers tot den top. Eerst kunnen ze niks voor je doen, na doorvragen etc kan er ineens wel wat gedaan worden, bel je een dag later is het ineens weer een standaard vast bedrag, gelukkig had der collega een notitie gemaakt over dat hij het bedrag bood aan te passen.

Juridisch loket weet blijkbaar niet wat de wet is en informeren ons verkeerd volgens de dame aan de telefoon.

2026年4月8日

Sturen een brief om €20 te vorderen

Sturen een brief om €20 te vorderen, van een zaak van 2023. Op naam van totaal iemand anders. Aangezien de wet zegt dat een koopovereenkomst na 2 jaar VERJAARD is, is dit dus een kansloze zaak. In die brief werd ook gedreigd met stap naar de rechter indien er niet binnen 5 werkdagen betaald wordt.
Stelletje clowns.

2026年3月26日

Onvoorstelbaar slecht bedrijf.

Onvoorstelbaar slecht bedrijf.

Eind 2024 heb ik al gevraagd welk bedrag er nog openstond aan gemeentelijke belastingen, nadat de gemeente zelf fouten had gemaakt met mijn adres, doordat ze zelf de verhuizing niet goed doorgevoerd hadden in het systeem. Geen enkele reactie ontvangen.

Daarna opnieuw contact gezocht met dezelfde vraag, wederom geen enkele reactie.

In januari 2026 nogmaals contact opgenomen en duidelijk aangegeven dat ik inmiddels in de opstartfase van een schuldhulpverleningstraject zit, inclusief bewijs (e-mails en foto’s).

De enige reactie die ik krijg: dat mijn bewijs niet voldoende zou zijn via e-mail. Vervolgens wordt er €44 extra gerekend bovenop een openstaand bedrag van €57 en wordt er direct loonbeslag gelegd.

Telefonisch alsnog een oplossing getroffen en een afspraak gemaakt om het resterende bedrag te betalen , en tóch wordt er loonbeslag gelegd.

Hoe is dit mogelijk? Geen communicatie, geen fatsoenlijke behandeling en totaal geen begrip voor de situatie. Het lijkt alsof empathie hier volledig ontbreekt, alsof je hier alleen kunt werken als je je opstelt als een sociopaat.

Zeer onprofessioneel, respectloos en beschamend.

2026年3月24日
5つ星のうち1の評価

Lavg zijn de grootste boeven

Lavg zijn de grootste boeven. Ze voegen gewoon vorderingen toe aan een lopend beslag waar geen vonnis voor is en je ook niet over geïnformeerd wordt. Alleen vorderingen waar vonnis op verkregen is mag toegevoegd worden anders gewoon via incassoprocedure. Dat hebben ze maar liefst vijf keer gedaan met vorderingen die ook nog eens verjaard kunnen zijn. De eerste die voor mijn deur staat op een dag die eet dan voortaan door een rietje war een onbeschoft zootje is dat. We zouden eigenlijk met z’n allen tegelijk verhaal moeten halen daar. Vuile smeerlappen moet je doodschamen dat je daar werkt. Als je dat op een verjaardag vertelt dan zak je ineens diep op de ladder van aanzien. Stelletje stakkers

2026年3月10日

Dieven

Dieven
Oplichters
Wij met zijn alle moeten hun naar de rechter brengen
Iedereen die hier werkt de bak in om een les te leren
Zelfs hun moeder haat van ze
Het is belachelijk dat zo’n bedrijf mag bestaan

2026年2月27日

1 ster is te veel.

1 ster is te veel.
Bedrijf legt ten onrechte loonbeslag, over een factuur waar kwijtschelding voor is ontvangen. Zonder bericht, loonbeslag van de een op andere dag hervat. Sturen je van het kastje naar de muur maar de fout ligt nooit bij LAVG zelf. Werken onzorgvuldig en zijn niet bereid naar een oplossing te zoeken, schuiven de schuld in andermans schoenen. Terwijl jij ondertussen in de problemen komt door de onzorgvuldige werkwijze. Onvriendelijk personeel.

2026年2月10日

Cocrupt zooitje

Heb een boete gekregen van de NS.

Na meerdere aanmaningen netjes betaald.
Nu kreeg ik in november een dossier van LAVG met een aanzienlijke verhoging.
Heb hier niet op gereageerd aangezien ik de boete al netjes had betaald.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik in november een mail dat mijn dossier naar de rechter zou gaan.
Wil ik dit voorkomen staat er een YouTube filmpie van LAVG hoe je dit het beste kan doen.
Erg bijzonder allemaal.

Heb LAVG gebeld kreeg een jong meisje aan de telefoon.

Gaf haar naam niet.
Vroeg of ik betaling regeling wilde o gelijk alles betalen.

Heb netjes aangegeven dat ik alles betaald heb via NS. ( betaalafschrift laten zien)

Waarop deze dame aangaf:

Waarom geven hun dan ons opdracht om je te laten betalen.

Geef aan dat ik het niet normaal vind om gelijk het via de rechter te spelen. Julloe dingen opkopen en daarbij er zoveel slechte recensies zijn

Deze jonge dame gaf als antw:

Als mensen positief zijn over ons hun dat niet snel op internet zetten maar persoonlijk aan ons laten weten.

Heb aangegeven aan hun dat ik mensen ( ervaring met LAVG) contact mee zoek om zo een rechtzaak tegen jullie ga doen.

De jonge dame gaf als antw: er zien het verzoek wel verschijnen.

Conclusie:

Dit bedrijf weet heel goed waar ze mee bezig zijn.

Gaan door met deze praktijken.

Persoonlijk ga ik aangifte doen

2026年1月8日
5つ星のうち1の評価

onbegrijpelijke dagvaarding een scam?

Mijn zoon krijgt een totaal onbegrijpelijke dagvaarding om voor de rechter te komen voor een NS bekeuring.
Wij zijn hoog opgeleid en wij begrijpen zelf niet wat er staat. Waar-de-loos. Er is geen touw aan vast te knopen. De brief is een verzameling juridische zinnen die zo onduidelijk is dat wij vermoeden dat hier sprake is van een scam. Het zou ze sieren om in een apart stukje in begrijpelijke taal te vertellen aan de gedagvaarde wat er eigenlijk in de brief staat. We willen daar graag bij helpen. Dat doen we alleen niet gratis.

2026年1月6日

PAS OP MET DEZE DEURWAARDER KANTOOR

PAS OP MET DEZE DEURWAARDER KANTOOR, ZE ZIJN GOED OM JE OPENSTAANDE SCHULD TE STUREN MET SPOOK FACTUREN MET VESCHILENDE TRUCJES, OM TE KIJKEN ALS JE ER IN TRAPT, DEZE BEDRIJF VERDIENEN HUN GELD DOOR KLANTEN OPTELICHTEN, IK HERHAAL KIJK UIT MET DIT MAFIEUSE BEDRIJF

2025年12月1日
5つ星のうち5の評価

Samen zijn we schulden vrij

Samen zijn we schulden vrij. Was best veel maar met verantwoorde incasso's op afspraken wel schuldenvrij
. Zo hoort het mij betreft word lavg landelijk. Medewerkers zo vriendelijk en als er wat is een luisterend oor. Cahpea doorgaan zo

2025年9月5日
5つ星のうち1の評価

Jullie dieven hebben mijn leven weten…

Jullie dieven hebben mijn leven weten te ruïneren door steeds meer schulden te maken... de eerste schuld was 400 en ik heb 2000 aan deze mensen betaald en ze hebben nog steeds een brief gestuurd dat ik 800 moet betalen, ook al heb ik letterlijk een transplantatie gehad in februari. Als ik eenmaal goed hersteld ben, beloof ik je dat jullie kantoor in Groningen me nooit zal vergeten.

2025年5月20日

1 woord ervoor Oplichters

1 woord ervoor Oplichters! En als je nadenkt de bedrijven die zaken met ze doen in mijn geval de ASR net zo goed.
2 waar blijven de brieven ? Meteen een aanmaning als eerste brief en dan nog 5 dagen na verzenden pas ontvangen.
3 Als je daar wat van zegt en je telefonische [ opgenomen gesprek jammer voor ze straks en oh ook aangekondigd dat het opgenomen werd.] Zeggen oh geen probleem u mag gewoon de datum van vandaag aanhouden + plus 15 dagen.
4 Ik betaal netjes ruim op tijd en dan verwacht je op zijn minst een brief met einde betaling / ontvangen .
Nee je ontvangt niks en als ik dan later inlog staan alsnog de 40 euro kosten erbij en de 8 euro verzonnen kosten.
Die 8 euro nog wat moet je wel een brief voor opsturen he want hoe onderbouw je nu je gemaakte kosten !
5 Nog mooier bij de ASR sturen ze er gewoon nog 1 achteraan totaal andere nota en daar ontvang ik helemaal geen brief van niet eens een aanmaning?
Vanuit dat o zo onschuldige LAVG
6 Maar wel de rente er al bij optellen het is dat ik inlogde via mijn dossiernummer van een betaalde rekening [ athans dat dacht ik ] want ze wisten er toch nog kosten op te verrekenen ! Kan niet als je betaald binnen het termijn.
7 ik betaal en ga verhalen want jullie hadden je aan je afspraken moeten houden en je wettelijke plichten.
8 leven de pro deo straks het recht zal weedervieren
de mazzel

2025年4月9日

Belachelijk

Belachelijk, deze mensen zorgen ervoor dat je mentaal ziek word, regel je alles rondom je schulden nemen ze zo je loon in en waarom, omdat ze een schuld van een kijkshop dat al jaren niet bestaat en waar zij van beweren dat ik een mp3 speler zou hebben gekocht wat niet waar is ik geen mp3 speler ooit bij de kijkshop heb gehaald, nu een rekening met Amerikaanse joodse praktijken nu 2000 euro is geworden terwijl die mp3 nog nie eens 50 euro is, hoop dat hun mentaal ziek raken en fysiek en generaties erna, vies bedrijf je raakt je ziel kwijt als je hier werkt of wil werken.

2024年5月7日
5つ星のうち1の評価

Wat moet je hier van zeggen....

Ik ontving een schriftelijke aankondiging "beslag op uw banktegoed". Geen flauw idee waar deze incasso over gaat (parkeerkosten?). Ik dacht aanvankelijk dat het een nepfactuur was, maar dit bedrijf lijkt wel degelijk te bestaan helaas. "Hierover hebt u al eerder brieven van ons gekregen" - nee dus, dit "bedrijf" is volkomen nieuw voor mij. Verder staat de aanmaning gedateerd op 8 april en ontving ik deze op 21 april, één dag voordat er beslag wordt gelegd op mijn bankrekening (volgens deze brief). Omdat het om een relatief klein bedrag gaat, 134,91 euro, heb ik de factuur maar voldaan. Maar dit grenst zoals de andere reviews al zeggen aan gelegaliseerde criminaliteit. Vandaar 1 ster en dat is eigenlijk al te royaal..

2025年4月21日
5つ星のうち5の評価

Ik begrijp al de negatieve reacties…

Ik begrijp al de negatieve reacties niet maar goed ieder zijn ding. Ik heb namelijk wel degelijk een goede ervaring gehad. Ik ben ook 2 keer te laat geweest met betalen maar ben direct in contact gekomen met een nieuw voorstel en het was beide keren akkoord zonder gezeur.

2025年4月15日

Niet flexibel, slechte communicatie

Het zijn echt een stelletje vuile dieven. Ik heb moeite met overzicht, en heb alleen via de mail te horen gekregen dat ik een aanmaning heb gekregen

Niet gelezen, vervolgens een brief ontvangen dat het bedrag verhoogd is met 100 euro & als ik op de dag van ontvangst van de brief niet betaal, het bedrag nog met 300 euro verhoogd gaat worden en ik rechtzaak tegen krijg

Mijn probleem is dat ik nooit wist dat ik iets moet betalen, en dat ik alleen heads up via de mail krijg. Dit is veel geld voor mij, maar begrip voor de situatie ho maar

De man die ik bij de 'help desk' sprak, gaf nog als geweldige tip mee om in het vervolg mijn mail maar wat beter in de gaten te houden. Kon ik maar overzicht houden, was mijn leven een stuk makkelijker geweest

2025年4月15日

レビューの対象になっている企業の方へ