3.8

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

Super lækker mad

Super lækker mad, jeg fik en burger. Den var lige præcis, som den skal være. De tog højde for mine små ændringer, det var dejligt. God service ☺️

2025年6月8日

Ville bestemt blive væk

Mad middelmådigt
Service (tjenere 8/10)
(Chefen jeg snakkede med 1/10)

Vi er 4 der bestiller mad, 3 af os får det efter mellem 30-45 minutter. Også skal vi vente 20 minutter yderligere på at få nogle nuggets og pomfritter. Får et undskyld fra tjeneren men det også det. Da jeg så skal betale spørg jeg om jeg kan snakke med en chef, jeg pointere om det meget normalt at man skal vente 1 time på nogle nuggets uden at få et undskyld fra en chef eller noget kompensation i form, måske en gratis lille sodavand eller noget i den stil. Jeg bliver mødt af en chef der kommer med undskyldning på undskyldning og siger ting som, vi også mennesker i køkkenet vi laver også fejl. Hvor jeg svarer ja selvfølgelig og står heller ikke og angriber nogle, jeg ville bare høre om der ikke er noget kompensation når noget som det her sker, det ender med at chefen jeg snakker med bliver halv sur og til sidst siger at han vil tage noget af prisen af og derefter halvt smider kvitteringen på disken og snakker ikke mere.

Det var første og sidste gang jeg kom hos lavida.

2025年5月29日

Perfekt Pizza efter min mening!👌🏻

Jeg har boet mange steder I Dk og besøgt rigtigt mange pizzeriaer i mit liv, og det er meget sjældent jeg skriver en anmeldelse - men det blev jeg nødt til her, for det er absolut en af de bedste pizzaer jeg nogensinde har fået!
Gennemført perfekt på alle måder!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger stedet. 👍🏻

2025年4月30日
5つ星のうち5の評価

Først indtryk super flot restaurant

Først indtryk super flot restaurant, bliver taget godt imod.
Super service. De er venlige og meget høflige.
Maden var hurtig færdig og kom på samme tid til hele bordet.
Maden var super god. En pizza med sprød kant men nem og tykke, den var ikke tør og fyldet var perfekt.

Jeg giver 5 stjerner fordi jeg synes alle de ting der tæller var opfyldt.
Flot Restaurant
Høflig personale
God mad
Fornuftige priser.

2025年3月18日

Super god service

Super god service. Meget høflig,
Jeg købte en Hawaii pizza den var super sprød men ikke tør, meget smagfuld. Jeg giver 5 stjerner.
Rigtig flot restaurant føler sig velkommen
To nye faste kunder 👍🏻❤️

2025年3月18日

Dårlig oplevelse

Dårlig velkomst - ikke god kundeservice
Lang tid før menukort kom til bordet
Isterninger smagte dårligt
Kakao var meget vandet og smagte dårligt
Rejer i "pizzasandwich" med kebab (hvad gjorde man, hvis det var en kunde med skaldyrsallergi??)
Vandet pasta carbonara uden smag

2025年2月28日
5つ星のうち1の評価

Rigtig flot sted, madens kvalitet og priser hænger ikke sammen

Rigtig flot sted, bare skam maden ikke kan følge med -
Salat var grimt/ikke frisk - (brune plamager samt gulerødder med brunlig plamager)
Græske bøffer brændt - smagte mere kul.
Amerikano hjemmelavet burger - består af 2x frysebøffer.
Pasta/kødsovs - smagte absolut af intet og man kunne ikke ane om der var kød i eller ej og var kold da det blev serveret.
Super skam når man ser billede af menuen men modtager så lavt af kvaliteten af maden, Bliver et stort nej tak herfra når førstegangs presentation er så lavt.

2025年1月3日
5つ星のうち1の評価

Jeg havde set frem til et godt måltid…

Jeg havde set frem til et godt måltid på Lavidas, men desværre blev oplevelsen ødelagt af utrolig langsom betjening. Vi ventede over 60 minutter bare på at få vores drikkevarer, og endnu længere på maden. Personalet virkede stressede og uorganiserede, og selvom de var venlige nok, kunne det ikke opveje den lange ventetid. Maden var fin, men ikke god nok til at opveje frustrationerne. Jeg håber, de kan forbedre deres service, for stedet har potentiale, men jeg har svært ved at anbefale det i dets nuværende form.

2024年12月29日

レビューの対象になっている企業の方へ