Layoners レビュヌ

1,341
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Złodzieje!! Wysyłają okulary zapakowane tylko w kopertę więc przychodzą uszkodzone. Gdy piszę do nich co z tym zrobimy odpisują najpierw co 2 dni, ÅŒe niby nie rozumieją w czym problem a potem w ogóle... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Buna Layoners are preturi acesibile inclusiv reduceri. Dar am si o observatie....Ochelarii Layoners cu rame metalice sunt cam grei ....in rest sunt ok. Iar la livrare ,se platesc multe taxe ptr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Nu am intampinat nicio situatie neplacuta, prin urmare, dau dovada de profesionalism si seriozitate. Desi urasc sa platesc "Taxe curier", e cam la jumatate față de multe alte site uri, deci se merita!... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

To juz moja 2 para ale wasza firma robi produkt wysokiej klasy. 1 pare mam na codzien i kazdy się zachwyca 2 na rower i jedzie sie swietnie. Tu jest dopiero polaryzacja xd sam tester to pokazuje :) po... もっず芋る

䌁業情報

1. サングラス店
  2. 県鏡卞業者
  3. 氎着店
  4. 䞋着店

圓該䌁業による蚘述

Layoners is a leading retailer of premium quality sunglasses, swimwear and underwear, designed to elevate your style and comfort, and make you feel stunning. With our wide selection of sunnies, we are able to cater to any age demographic and provide everyone, regardless of their personality, the definitive fashion accessory. In addition, our sport goggles are ideal for various sporting activities, and our blue light blocking glasses will help you improve your health by protecting your eyes from digital devices. When it comes to our swimwear and underwear collection, each piece is made from high-quality materials and is designed to be durable, comfortable and stylish. With first-rate customer service firmly positioned in the forefront, no custom fees and a 30-day return policy, Layoners has established itself as the superior choice in fashion accessories and apparel.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Delivery and quality

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're delighted to know you're happy with our delivery service and the quality of our products. 🚚💚👍 Your feedback is instrumental to us at Layoners.

If you need any assistance, we're always here to help!😊💙

5぀星のうち5の評䟡

Produs bun si de calitate

Produs bun si de calitate, sunt foarte frumosi.

2023幎6月26日

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de calitatea și frumusețea produsului nostru. 🕶😊 Echipa Layoners lucrează mereu pentru a oferi produse de calitate și frumoase.

Top Preis Leistung

Top Preis Leistung
blitzschnelle Lieferung

Layoners からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung auf Trustpilot! Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Preis-Leistungs-VerhÀltnis und unserer schnellen Lieferung zufrieden sind. 🚀💚 Deine Zufriedenheit hat bei Layoners höchste PrioritÀt.

Wenn Sie Hilfe benötigen, sind wir immer fÃŒr Sie da!😊💙

ППръчах еЎОМ вОЎ

ППръчах еЎОМ вОЎ, ЎПйЎПха Ўруг. НП пПМеже Ме беше разрешеМП преЎварОтелеМ преглеЎ МяЌаше О как Ўа вО гО върМа. Не е кПректМП тПва ОзПбщП.

2023幎6月26日

Layoners からの回答

СъжаляваЌе Ўа разбереЌ, че сте пПлучОлО прПЎукт, кПйтП Ме сте пПръчалО. Нашата Май-гПляЌа ОзвОМеМОе за прОчОМеМОте МеуЎПбства. 😥 МПля, свържете се с Машата екОпа за ПбслужваМе Ма клОеМтО О МОе ще се раЎваЌе Ўа вО пПЌПгМеЌ с прПцеса Ма връщаМе О Ўа МаЌерОЌ решеМОе, кПетП рабПтО за вас. 🔄

БлагПЎарОЌ вО за разбОраМетП О се МаЎяваЌе Ўа кПрОгОраЌе тПва за вас.😊💙

Layoners からの回答

БлагПЎарОЌ вО за ПтзОва в Trustpilot! РаЎваЌе се, че сте ЎПвПлМО Пт услугата Ма Layoners. 🎉👍 ВОсПкПтП МОвП Ма заЎПвПлствП Ма клОеМтОте е Маш прОПрОтет.

АкП ОЌате МужЎа Пт пПЌПщ, МОе сЌе тук за вас!😊💙

5぀星のうち5の評䟡

Seriozitate totul a fost ok

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că totul a decurs bine cu serviciile noastre. 👍😊 Echipa Layoners se străduiește să ofere o experiență excelentă pentru fiecare client.

Foarte bun 🥰

Foarte bun 😍😍😍

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de experiența dvs. cu noi. 😍 Echipa Layoners este dedicată să ofere cele mai bune produse și servicii.

Dacă aveți nevoie de ajutor, suntem aici pentru dvs.!💙

Perfecți

Calitate ochelarilor este foartebună, preț este și el unul corect. Sunt la a doua pereche și sunt mulțumit.

2023幎6月23日

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de calitatea și prețul ochelarilor noștri. 🕶👍 Echipa Layoners lucrează mereu pentru a oferi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Foarte mulțumit

2023幎6月19日

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți foarte mulțumit. 😊👍 Echipa Layoners se străduiește mereu pentru a oferi produse și servicii de calitate.

5぀星のうち2の評䟡

Sun Glassis is too small

Layoners からの回答

We're sorry to hear that the sunglasses did not fit as expected. 🕶 We understand how important the correct size is for comfort and style. Please reach out to our customer support team, and we'll be happy to assist you with the return or exchange process. 🔄

Thank you for your understanding. Your satisfaction is our utmost priority and we look forward to finding a solution for you.💙

Expeditivi 😊

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de rapiditatea serviciilor noastre. 🚀😊 Echipa Layoners este mereu aici pentru a oferi cea mai bună experiență.

Beautiful and quality glasses

Beautiful and quality glasses, suitable packaging.
Excellen!

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're delighted to hear you're satisfied with the quality of our glasses and our packaging. 🕶🎁 At Layoners, your happiness and satisfaction are our top priorities.

If you need any assistance, remember, we're always here to help!😊💙

livrare rapida

livrare rapida , calitate foarte buna a ochelarilor

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de livrarea rapidă și calitatea ochelarilor noștri. 🕶🚀 Echipa Layoners se străduiește să ofere servicii de cea mai bună calitate.

delicati ochelarii

delicati ochelarii, toc special. multumesc.

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de ochelarii și toc. 🕶🎉 Echipa Layoners se străduiește să ofere mereu experiențe superioare.

Dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări, suntem aici pentru dvs.😊💙

Am purtat ochelarii de maxim 10 ori si

Am purtat ochelarii de maxim 10 ori si deja s au rupt.

2023幎6月23日

Layoners からの回答

Ne pare foarte rău să auzim că ați întâmpinat probleme cu ochelarii. 😔 Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.

Vă rugăm să luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți și vom găsi o soluție, fie că este vorba despre o reparație, un înlocuitor sau o rambursare. Prioritatea noastră este să vă asigurați că sunteți mulțumit de achiziția dvs. 🙏

Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Sunt foarte mulțumită de ochelari ..Va

Sunt foarte mulțumită de ochelari ..Va mulțumesc !

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumită de ochelarii noștri. 🕶🎉 Satisfacția dvs. este prioritatea noastră de top la Layoners.

5぀星のうち5の評䟡

Sunt superbi.recomand cu mare drag

Sunt superbi ochelarii recomand

2023幎6月19日

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia pe Trustpilot! Ne bucurăm că sunteți mulțumit cu ochelarii și vă mulțumim pentru recomandare. 🕶🎉 Echipa Layoners apreciază încrederea dvs. în noi.

Quality and profesionalism

2023幎6月13日

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're delighted to hear you appreciate the quality and professionalism at Layoners. 🎉👍 This is exactly what we aim for – to provide our customers with high-quality products and professional service.

If you need any assistance, we're always here to help!💙

Great!

They are useful, confortable and estetical.

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're delighted to know you find our products comfortable and aesthetically pleasing. 🕶👍 Your feedback boosts our determination to provide the best products at Layoners.

If you need any assistance, we're always here to help!💙

Не съЌ ЎПвПлеМ

Бях пПръчал ПчОлата в сОМ цвят а вОе ЌО ОзпратОхте в череМ.

Layoners からの回答

СъжаляваЌе за прПблеЌа с цвета Ма ПчОлата. Нашата цел е Ўа ПсОгурОЌ възЌПжМП Май-ЎПбрПтП ПбслужваМе Ма клОеМтО, О МОе съжаляваЌе, акП сЌе вО разПчарПвалО. 🙏 МПля, свържете се с МашОя екОп за пПЎЎръжка Ма клОеМтО, за Ўа ЌПжеЌ Ўа вО пПЌПгМеЌ с прПцеса Ма заЌяМа ОлО връщаМе.

БлагПЎарОЌ вО за вашетП търпеМОе О разбОраМе. 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス