Layoners レビュー

1,341
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Złodzieje!! Wysyłają okulary zapakowane tylko w kopertę więc przychodzą uszkodzone. Gdy piszę do nich co z tym zrobimy odpisują najpierw co 2 dni, że niby nie rozumieją w czym problem a potem w ogóle... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Buna Layoners are preturi acesibile inclusiv reduceri. Dar am si o observatie....Ochelarii Layoners cu rame metalice sunt cam grei ....in rest sunt ok. Iar la livrare ,se platesc multe taxe ptr... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

To juz moja 2 para ale wasza firma robi produkt wysokiej klasy. 1 pare mam na codzien i kazdy się zachwyca 2 na rower i jedzie sie swietnie. Tu jest dopiero polaryzacja xd sam tester to pokazuje :) po... もっと見る

企業情報

1. サングラス店
  2. 眼鏡卸業者
  3. 水着店
  4. 下着店

当該企業による記述

Layoners is a leading retailer of premium quality sunglasses, swimwear and underwear, designed to elevate your style and comfort, and make you feel stunning. With our wide selection of sunnies, we are able to cater to any age demographic and provide everyone, regardless of their personality, the definitive fashion accessory. In addition, our sport goggles are ideal for various sporting activities, and our blue light blocking glasses will help you improve your health by protecting your eyes from digital devices. When it comes to our swimwear and underwear collection, each piece is made from high-quality materials and is designed to be durable, comfortable and stylish. With first-rate customer service firmly positioned in the forefront, no custom fees and a 30-day return policy, Layoners has established itself as the superior choice in fashion accessories and apparel.

連絡先

(1,341)

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

Prijazno osebje

Prijazno osebje, hitra dostava in lepa očala.

2023年7月9日

Layoners からの回答

Hvala za vašo oceno na Trustpilotu! Veseli nas, da ste zadovoljni s prijaznostjo našega osebja, hitro dostavo in lepimi očali. 🕶️🚀 Vaše zadovoljstvo je naše glavno vodilo pri Layoners.

Če potrebujete pomoč, smo vedno tukaj za vas!😊💙

5つ星のうち5の評価

Odlične naočale (polarizirana stakla)

Odlične naočale (polarizirana stakla). Brza dostava.

Layoners からの回答

Hvala vam na recenziji na Trustpilotu! Drago nam je da ste zadovoljni s naočalama s polariziranim staklima i brzom isporukom. 🕶️🚚 Vaše zadovoljstvo je naš glavni prioritet u Layonersu.

Ako vam je potrebna pomoć, uvijek smo ovdje da vam pomognemo!😊💙

WERY GOOD NICE

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're delighted to hear that you had a good experience with us. 🎉 Your satisfaction is our top priority at Layoners.

Super, totul

Ochelarii perfecți, serviciile perfecte.

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de ochelarii și serviciile noastre. 🕶️🎉 Echipa Layoners se străduiește să ofere experiențe excelente.

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de calitatea produsului. 👍😊 Echipa Layoners lucrează mereu pentru a oferi produse de înaltă calitate.

5つ星のうち5の評価

Mi a placut promptidudinea si calitatea…

Mi a placut promptidudinea si calitatea produsului, recomand cu incredere

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de promptitudinea și calitatea produsului. 👍😊 Echipa Layoners se străduiește să ofere experiențe extraordinare și vă mulțumim pentru recomandare.

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're thrilled to know you're satisfied with the quality of our products. 🎉👍 At Layoners, we're dedicated to offering top-quality items to our customers.

Buni

Sunt mulțumit de produs

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de produs. 🎉👍 Echipa Layoners este dedicată oferirii de produse și servicii de înaltă calitate.

Calitate

Produsul achiziționat este de foarte bună calitate

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumit de calitatea produsului achiziționat. 🎉👍Echipa Layoners se străduiește să ofere întotdeauna produse de înaltă calitate.

Dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări, suntem aici pentru dvs.!💙

Quality of The glasses

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We hope that you're satisfied with the quality of our glasses. 🕶️ At Layoners, we strive to deliver the best products to our customers.

If you need any assistance or have further comments regarding our product, feel free to reach out. We're here to help!💙

5つ星のうち5の評価

Recomand cu drag si incredere!

Nu am intampinat nicio situatie neplacuta, prin urmare, dau dovada de profesionalism si seriozitate. Desi urasc sa platesc "Taxe curier", e cam la jumatate față de multe alte site uri, deci se merita! Si super mega reduceri! Iar ochelarii sunt exact ce mi am dorit!

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. minunată pe Trustpilot! Suntem încântați că aveți o experiență pozitivă cu serviciile noastre și că vă plac ochelarii. 🕶️🎉 Apreciem încrederea pe care o aveți în Layoners.

Superbi ochelari!

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm că vă plac ochelarii noștri. 🕶️😊 Echipa Layoners lucrează continuu pentru a oferi produse de înaltă calitate și servicii excelente.

Dacă aveți nevoie de ajutor, suntem aici pentru dvs.! 😊💙

Quality

Quality at low price, and they deliver what they promise and a little more.

Layoners からの回答

Thank you for your review on Trustpilot! We're thrilled to know you find value in our products and are satisfied with what we deliver—and even more. 🎉👍 Your feedback is a testament to what we strive for at Layoners.

5つ星のうち1の評価

Si sono macchiate le lenti a contatto…

Si sono macchiate le lenti a contatto con l’acqua di mare e nonostante le ho risciacquate immediatamente con acqua dolce , in più non rispondete alle spiegazioni

Layoners からの回答

Siamo dispiaciuti di sentire delle tue difficoltà con le lenti a contatto. Ci scusiamo per l'inconveniente. 🙏 Puoi rappresenta un difetto di produzione, saremo lieti di fornirti un sostituto o un rimborso. 🔄

Per favore contatta il nostro servizio clienti e saranno felici di aiutarti a risolvere questo problema. La tua soddisfazione è la nostra priorità assoluta.

Grazie per la tua comprensione, speriamo di risolvere questo problema per te.

RACER MINTY

Buongiorno,
Ho acquistato da poco il Vs. modello racer minty con il telaio bianco e ho notato che quest'ultimo si sporca con facilità.
Per cortesia mi potete consigliare che prodotto usare per pulire suddetto telaio bianco?
Grazie anticipatamente
StefanoM

Layoners からの回答

Grazie per la tua recensione su Trustpilot. Ci dispiace sentire che stai riscontrando problemi con il telaio del tuo modello Racer Minty. Per pulirlo, è solitamente sufficiente un panno morbido e asciutto. Se il problema persiste, prova a utilizzare un panno leggermente inumidito. Evita l'uso di detergenti aggressivi poiché potrebbero danneggiare il telaio. 🧼🕶️

In caso di ulteriori domande o se hai bisogno di assistenza, non esitare a contattare il nostro team di assistenza clienti. Siamo qui per aiutarti!

Oszustwo.

Oszustwo.
Zamawiasz produkty.
Dostajesz zupełnie coś innego..
Smierdzace tanimi Chinami.
Nigdy już u was nie zamówię.
Zero kontaktu ze sprzedawcą.
Ostrzegam wszystkich przed ta firmą..

Layoners からの回答

Przykro nam, że twoje doświadczenie z naszą firmą nie spełniło twoich oczekiwań. Szczerze przepraszamy za wszelkie niedogodności. 🙏

Chcielibyśmy Cię zapewnić, że twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze i jesteśmy tutaj, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta w celu uzyskania pomocy.

Dziękujemy za zrozumienie i mamy nadzieję, że możemy to naprawić dla Ciebie.

5つ星のうち5の評価

Ochelarii sunt mai frumoși decât ma…

Ochelarii sunt mai frumoși decât ma asteptam!

2023年6月26日

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia dvs. pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că ochelarii noștri au depășit așteptările dvs. 🕶️😊 Echipa Layoners se străduiește să ofere produse de calitate, care să vă facă să vă simțiți special.

Dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări, suntem aici pentru dvs.!💙

Originali,am luat cadou.

Am luat ca si cadou ,sunt asa cum zice despre ei polarizati si moderni.

2023年6月26日

Layoners からの回答

Mulțumim pentru recenzia pe Trustpilot! Ne bucurăm să auzim că ochelarii pe care i-ati luat cadou sunt exact așa cum vă așteptați - polarizați și moderni. 🕶️🎁 Echipa Layoners se străduiește să ofere produse care sunt atât practice, cât și la modă.

Layoners からの回答

We're sorry to hear that our marketing efforts have come across as aggressive and annoying. 🙏 We take your feedback seriously and will work on improving our approaches to better align with our customers' preferences.

If there's anything specific you'd like to discuss or any further feedback you'd like to share, please don't hesitate to reach out to our customer support team. We're here to help!

Thank you for your understanding.

The sunglasses are gorgeous

The sunglasses are gorgeous with a gorgeous design. The company sent them to me with very fancy packaging and additional gifts. The service was at a very high level. Thank you very much

2023年7月4日

Layoners からの回答

Thank you for your wonderful review on Trustpilot! We're thrilled to know you're loving your new sunglasses and appreciated our packaging and gifts. 🎁🕶️ We strive to provide high-level service at Layoners, and your feedback makes us proud.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。