De kwaliteit van het eten is top. Alleen de klantenservice reageert nergens meer op. Al meerdere keren een vraag gesteld waar geen enkele reactie meer op komt. Daarbij zijn ze al maanden gestopt met l... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben zelf van Nederlandse / Molukse kom af & ben zodoende van kleins af aan al opgegroeid met ‘n zeer kruidige keuken. & kan flink gekruid daarom zeer waarderen. Daarom enigszins sc... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb voor het eerst de “probeer box” besteld en eigenlijk wel spijt waarom ik dit niet eerder heb besteld. Eten smaakte zeker goed voor een diepvriesmaaltijd! Bestelling kwam gelijk de volgende dag... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super lekkere maaltijden
Super lekkere maaltijden, goed formaat, goede prijs
Ik bestel er heel graag

Niet slecht ervaring
غذا خوشمزه بود دستتان درد نکنه ولی قابلی پلو با کوشت کوسفند هست با کوفته نیس چیزی ک در خود رستوران میارید برای مشتری همون رو هم ارسال کنید ممنون و نارنج پلو هم کوشتش انکار مانده بود و مثل دفعه اول ک سفارش دادم نبود

Waardeloos
Geproefd door Afghanen dus die hebben verstand van hoe de gerechten horen te smaken. Nou unaniem zeiden ze dat het waardeloos was. De chapli kebab was net karton, de samosa krijg je in bonbons formaat. ijs superoverheersend met kardemom. Enige wat te eten was, was de bolani. Over de 71 euro besteld...weggegooid geld!

Het eten is héérlijk!
Het eten is héérlijk!
Één minpuntje:
Het ijs was niet goed bevroren bij aankomst.

Lekker Afghaans eten van Laziz
Voor de derde keer besteld en het eten was weer heerlijk! Er is voldoende variatie en de prijzen zijn redelijk. Het eten wordt perfect in bevroren toestand bezorgd!

Lazizbox からの回答
De ijs en halwa was heerlijk,helaas…
De ijs en halwa was heerlijk,helaas vond ik de maaltijden iets minder smaken. Qua prijs valt het mee.

Lazizbox からの回答
Ik ben blij dat jullie weer "in de…
Ik ben blij dat jullie weer "in de lucht" zijn. Ik zou jullie missen. Ik had deze keer familie uitgenodigd en met z'n allen heerlijk zitten smullen. Tot de kleinste (7 jaar) toe. Keep the good work going. Toi toi toi.👍👍👍

Tweede keer blij
Tweede keer dat ik hier besteld heb. De koelverpakking is duidelijk verbeterd, alleen het ijs was een heel klein beetje zacht, de rest echt nog goed ingevroren. Ruime porties (met name de soep!) en net zo lekker als de vorige keer. Bezorging was goed te volgen en op tijd. Ik ben weer tevreden!

Super lekker eten
Het is alles goed gekomen. Goed bevroren. Heel erg lekker zo als altijd. Contact met klant service gaat makkelijk en vriendelijk.

Ze zijn back!
Ik bestel hier al een tijdje, het is altijd impressive als het eten goed aankomt aangezien ik totaal niet in de buurt van hun woon. Het is met de vorige bezorgservice een keer mis gegaan. Maar sinds dat ze de nieuwe bezorgservice gebruiken is het eten wat altijd al top kwaliteit was nu ook met een vriendelijke bezorger, zonder gezeik bezorgd.
Heel blij mee en ik raad je zeker aan om hun eten te proberen. Mijn favo is de ashak en qabeli palauw.

Vers en heerlijke gerechten
De gerechten zijn gelukkig nog steeds vers en heerlijk na het opwarmen. Lekker veel variatie in de box. Je kan met zo'n box lang mee vooruit, vooral voor dagen waarop je geen tijd hebt om iets klaar te maken. Ben met de gerechten helemaal tevreden. Echter jammer dat ik op donderdag bestelde en ze kwamen pas maandag leveren. Eerst kreeg je het de volgende dag nog. Gelukkig was alles wel netjes in de verpakking en goed koel. Maar bij de volgende bestelling moet ik wel erg veel rekening gaan houden met de levertijden.

Laziz
De maaltijden kwamen diepgevroren aan. Goede service van t bezorgingsbedrijf, door steeds updates door te geven van actuele bezorging.
En de maaltijden zijn weer heerlijk!

Lazizbox からの回答
Verrukkelijk eten en een goede bezorgservice
Het eten is verrukkelijk, goed verpakt en vers. De nieuwe bezorgdienst houdt je up-to-date. Alle etenswaren waren nog goed bevroren en verpakt.

Lazizbox からの回答
Vandaag 25 april 2024 besteld bij…
Vandaag 25 april 2024 besteld bij laziz.
Ging wat moeizaam ivm het totaal bedrag van minimum 50 euro.
Kortingscode toegepast ( kan tot 28 april)
Het bedrag kwam toen weer onder de 50 euro, dus weer wat bijgesteld tot ongeveer 60 euro.
Heb 3 keer gebeld naar ze en werd toen wel vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd hoe het allemaal precies werkte!
Ze hebben nu ook sinds twee weken n andere bezorgdienst omdat de vorige waarschijnlijk niet goed functioneerde.
Hoop dat de bestelling gauw binnenkomt omdat ik wel uitkijk naar de ( zoals ik in de positieve review lees!) de heerlijke gerechten!😋😋

Super lekker
Super lekker. Lekker gekruid. Rijst was perfect gekookt. Zeker voor een herhaling vatbaar.

Beginnerspakket besteld…
Wij hebben het beginnerspakket besteld en 2 extra snacks, sambosa en mantou. We aten de mantou- en pilau-rijst, en het was goed, de rijst was luchtig en de kip was zacht.
De sambosa's bestaan uit zes ministukjes, wat te weinig is voor de prijs.
Het pistache-ijs valt een beetje tegen; het smaakt te kardemom en er zitten enkele harde stukjes kardemompeulen in die niet eetbaar zijn.
De bezorging was laat rond 8.30 uur 's avonds en de chauffeur zette onze bestelling pas voor de deur nadat hij aanbelde en rende terug naar zijn busje, niet echt netjes, gelukkig onze bestelling zijn alles in order.

Slechter bestaat niet
Ik dacht eindelijk is er iemand die afghaanse gerechten naar voren brengt en laat zien dat wij ook lekkere eten hebben. Ik was zo blij dat ik eindelijk minder hoefde te koken en meer kon bestellen, maar erg jammer dat ipv om trots op te zijn, word ik zo erg teleurgesteld dat ik door mijn eigen landgenoten bedonderen ben. Ik vind dit diefstal. Sorry, maar ik moet ook hard werken voor mijn geld en het doet pijn om voor de gek gehouden te worden. De aller slechtse afghaanse maaltijden die ik ooit ergens gegeten heb, was bij laziz. Ik had een starters box besteld. Ashak was alleen maar deeg en ook nog erg taai. Mantoe hetzelfde geval. Het proefde oude ui in de mantoes, daarnaast de saus van beide was erg mager. Op de verpakking stond pastijtjes, het zijn deeg buideltjes die gevuld moeten zijn met gehakt, ui en kruiden. Zelfs dat kunnen ze niet goed. Ik denk de zieken in het ziekenhuis krijgen lekkere maaltijden.
Ten eerste het is geen qabuli pulau. Het heet QABILI PALAU. Was vol met krenten. Je hoort minder te gebruiken, maar rozijnen te gebruiken. Qabili hoort Vlees te hebben, maar helaas geen vlees in de qabili en de kruiden, waren ook geen afghaans kruiden. Kofta was te oud en de ene balletje was mini en de andere ietsje groter. Dus niet hetzelfde ballen. Zafraan PALAU hoort niet zoet te zijn. En de kip was erg oud. Kortom mijn maaltijden gingen de kliko in.
Ik hou heel erg veel van shiryakh en ik had zelfs 2 extra bij besteld, maar helaas dit was ook niet het geval. Het was Slagroom ijs met rozenwater en groene kleurstof.
De bezorger had mijn maaltijden buiten op de stoep achter gelaten ik vond pas volgende ochtend mijn doos.
Ik vind heel erg jammer, dat ik zo een slechte ervaring mee heb gemaakt. Voor mij was de eerste en de laatste keer en ik zal iedereen afraden.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。