De kwaliteit van het eten is top. Alleen de klantenservice reageert nergens meer op. Al meerdere keren een vraag gesteld waar geen enkele reactie meer op komt. Daarbij zijn ze al maanden gestopt met l... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben zelf van Nederlandse / Molukse kom af & ben zodoende van kleins af aan al opgegroeid met ‘n zeer kruidige keuken. & kan flink gekruid daarom zeer waarderen. Daarom enigszins sc... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb voor het eerst de “probeer box” besteld en eigenlijk wel spijt waarom ik dit niet eerder heb besteld. Eten smaakte zeker goed voor een diepvriesmaaltijd! Bestelling kwam gelijk de volgende dag... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!
連絡先
Ginnekenweg, 347, 4835ND, Breda, オランダ
- info@lazizbox.nl
- lazizbox.nl
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alles op tijd en bevroren bezorgd
Alles op tijd en bevroren bezorgd. Geen smaak verlies door invriezen. Super gerechten
Smaakvol en verrassend!
De bestelling is de volgende dag bezorgd. Ook zijn de instructies van het bezorgen goed nageleefd. Alles was bevroren en in een koelverpakking ingepakt. Op 1 gerecht na hadden ze allemaal de papieren wikkel eromheen met aanwijzingen om op te warmen.
Wel is het opwarmen op 900watt na 5 minuten nog niet genoeg. Om het goed warm te krijgen moest het zeker nog 4 minuten in de magnetron.
De smaak was goed, lekker op smaak en heerlijke fluffy rijst. De pasteitjes waren ook erg in de smaak gevallen.
Heel erg lekker
Heerlijk eten!
Heerlijk eten! Kwam goed bevroren aan. Had de dag ervoor om 17.30 besteld en het kwam de volgende avond binnen. Ideaal als je geen energie hebt om te koken maar wel graag een homecooked meal wil eten.
Authentieke Afghaanse smaken en super snel opgediend!
Authentieke Afghaanse smaken en supersnel opgediend! Bestelling is super snel binnengekomen. Alles was nog goed ingevroren en smaakte vers, zélfs als het al even in de diepvries zat!
Het eten is heel lekker
Het eten is heel lekker en makkelijk op te warmen. Wij hebben besteld om te familie te laten proeven en iedereen was enthousiast.
Superlekker
Beginnerspakket genomen. Bevroren aangekomen - perfecte porties, heerlijk eten!
Ik warm het op in pannetjes, dan smaakt het pas echt huisgemaakt. Zelf vooral fan van de qabeli pulau , de mantoe en de ashak. Zeker voor herhaling vatbaar.
De pistache ijs is ook lekker, maar die vind ik meer naar kardemom smaken dan naar pistache.
Al met al, 5 sterren zeker waard.

Lazizbox からの回答
Het eten was lekker en goed op smaak…
Het eten was lekker en goed op smaak zou niet zeggen dat het uit de magnetron komt als je het mij vraagt mag het vlees wel een beetje meer en jammer dat het ijs niet op voorraad was
Smaakvolle box
Verrassend lekkere keuken. Gerechten zijn met liefde bereid. Dat proef je. Ook op de levering niets aan te merken. Op tijd en goed gekoeld afgeleverd. Ik ben fan!
Aanrader: Snelle levering, heerlijk gegeten, goede kwaliteit.
Voor het eerst bij Lazizbox een bestelling gedaan.
Ik heb verschillende maaltijden besteld om dit lekkere eten uit te proberen.
Bevestigingsmail na 2 minuten ontvangen, gevolgd door info over de verzending van het pakket.
Binnen een dag alles in huis.
Het is afgeleverd in een goed verpakte koelingsdoos met folie. Alle maaltijden goed ingevroren ontvangen.
Afgelopen vrijdagavond met vrienden alles uitgeprobeerd en we hebben genoten!
Het Naanbrood in de koekenpan verwarmd en de rest met magnetron.
Prijs kwaliteit verhouding goed.
Lazizbox is echt een aanrader. En nee, ik heb geen connectie met hun. Ik ben gewoon positief verrast, vind het een goede " ontdekking" en weet nu al dat ik er regelmatig ga bestellen.
Lazizbox team, mijn complimenten!
Het eten was erg smakelijk en een prima…
Het eten was erg smakelijk en een prima afwisseling met andere kant-en-klare maaltijden
OMG dit is een aanrader!
Ik had een hele late bezorging, maar alles was zo goed verpakt dat het nog hartstikke bevroren was.
Mijn 1ste maaltijd heb ik al geprobeerd. Wow! Harstikke vers en de smaak... heerlijk.
Kan niet wachten op de volgende maaltijden. 😋
Heerlijk eten en lekker makkelijk.
Tevreden
Bestelling was op tijd.
Helaas was de verpakking bij 2 gerechten de doorzichtige folie gescheurd.
Waardoor bij het invriezen ijs komt te zitten en het gerecht waterig word.
Voor de rest was alles oké

Lazizbox からの回答
De maaltijd boxen waren goed bevroren
De maaltijd boxen waren goed bevroren, ook kon je via de app zien hoelang het nog duurde voordat de bestelling er was. Vele maaltijden besteld en het was erg lekker. Ook hebben wij 2 keer gegeten bij laziz beide top.
Makkelijk en heerlijk!
Het makkelijke van een diepvriesmaaltijd gecombineerd met de smaak van een vers bereide maaltijd. Alle geprobeerde gerechten zijn tot nu toe heerlijk! En super snel, goed ingepakt en bevroren aangekomen. Ik ga vaker bestellen!
Heerlijk thuis met een uiteten gevoel.
Super snelle levering. Ondanks dat ik in Den Haag woon. Zeer grote porties en alles is heerlijk op smaak. Ik heb echt heel erg lekker en gezond gegeten. Dankjewel! Echt een aanrader.
lekker eten
Introductie box besteld + nog 2 dingen. Dit werd gegeven als optie door resto zelf. Gedaan om geen bezorg kosten te betalen.
Kwam goed verpakt aan. (bevroren)
Eten was erg lekker!
Bezorging tijdens feestdagen dus kwam niet de volgende dag, dit was duidelijk aangegeven
Bezorgtijd ben ik niet echt blij mee tussen 17 en 22:30u. Gelukkig kwamen ze al rond 19u
Ik zou wel weer bij ze bestellen, ben wel benieuwd of ze dat dan wel de volgende dag doen.
Beginners pakket (box)
Het eten was heerlijk, ik heb genoten van alles wat er in het pakket kwam.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。