Lazizbox レビュー 268

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De kwaliteit van het eten is top. Alleen de klantenservice reageert nergens meer op. Al meerdere keren een vraag gesteld waar geen enkele reactie meer op komt. Daarbij zijn ze al maanden gestopt met l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben zelf van Nederlandse / Molukse kom af & ben zodoende van kleins af aan al opgegroeid met ‘n zeer kruidige keuken. & kan flink gekruid daarom zeer waarderen. Daarom enigszins sc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb voor het eerst de “probeer box” besteld en eigenlijk wel spijt waarom ik dit niet eerder heb besteld. Eten smaakte zeker goed voor een diepvriesmaaltijd! Bestelling kwam gelijk de volgende dag... もっと見る

企業情報

1. 出前

当該企業による記述

Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Smaakvol en verrassend!

De bestelling is de volgende dag bezorgd. Ook zijn de instructies van het bezorgen goed nageleefd. Alles was bevroren en in een koelverpakking ingepakt. Op 1 gerecht na hadden ze allemaal de papieren wikkel eromheen met aanwijzingen om op te warmen.

Wel is het opwarmen op 900watt na 5 minuten nog niet genoeg. Om het goed warm te krijgen moest het zeker nog 4 minuten in de magnetron.

De smaak was goed, lekker op smaak en heerlijke fluffy rijst. De pasteitjes waren ook erg in de smaak gevallen.

2024年2月7日

Heerlijk eten!

Heerlijk eten! Kwam goed bevroren aan. Had de dag ervoor om 17.30 besteld en het kwam de volgende avond binnen. Ideaal als je geen energie hebt om te koken maar wel graag een homecooked meal wil eten.

2024年1月12日

Superlekker

Beginnerspakket genomen. Bevroren aangekomen - perfecte porties, heerlijk eten!

Ik warm het op in pannetjes, dan smaakt het pas echt huisgemaakt. Zelf vooral fan van de qabeli pulau , de mantoe en de ashak. Zeker voor herhaling vatbaar.

De pistache ijs is ook lekker, maar die vind ik meer naar kardemom smaken dan naar pistache.

Al met al, 5 sterren zeker waard.

2024年1月24日
Lazizbox ロゴ

Lazizbox からの回答

Hi Sara,

Leuk dat je onze beginnerspakket hebt geprobeerd.

Bedankt voor je review :)

Smaakvolle box

Verrassend lekkere keuken. Gerechten zijn met liefde bereid. Dat proef je. Ook op de levering niets aan te merken. Op tijd en goed gekoeld afgeleverd. Ik ben fan!

2024年1月24日
5つ星のうち5の評価

Aanrader: Snelle levering, heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Voor het eerst bij Lazizbox een bestelling gedaan.
Ik heb verschillende maaltijden besteld om dit lekkere eten uit te proberen.
Bevestigingsmail na 2 minuten ontvangen, gevolgd door info over de verzending van het pakket.
Binnen een dag alles in huis.
Het is afgeleverd in een goed verpakte koelingsdoos met folie. Alle maaltijden goed ingevroren ontvangen.
Afgelopen vrijdagavond met vrienden alles uitgeprobeerd en we hebben genoten!
Het Naanbrood in de koekenpan verwarmd en de rest met magnetron.
Prijs kwaliteit verhouding goed.
Lazizbox is echt een aanrader. En nee, ik heb geen connectie met hun. Ik ben gewoon positief verrast, vind het een goede " ontdekking" en weet nu al dat ik er regelmatig ga bestellen.

Lazizbox team, mijn complimenten!

2024年1月15日
5つ星のうち5の評価

OMG dit is een aanrader!

Ik had een hele late bezorging, maar alles was zo goed verpakt dat het nog hartstikke bevroren was.
Mijn 1ste maaltijd heb ik al geprobeerd. Wow! Harstikke vers en de smaak... heerlijk.
Kan niet wachten op de volgende maaltijden. 😋

2024年1月19日
5つ星のうち3の評価

Tevreden

Bestelling was op tijd.
Helaas was de verpakking bij 2 gerechten de doorzichtige folie gescheurd.
Waardoor bij het invriezen ijs komt te zitten en het gerecht waterig word.
Voor de rest was alles oké

2024年1月16日
Lazizbox ロゴ

Lazizbox からの回答

Hi Ras,

Fijn om te horen dat de bestelling op tijd was geleverd!

Wat vervelend dat twee gerechten bij aankomst beschadigd waren. Bij dit soort situaties kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice! Zij zullen dan met een gepaste oplossing komen :)

5つ星のうち5の評価

De maaltijd boxen waren goed bevroren

De maaltijd boxen waren goed bevroren, ook kon je via de app zien hoelang het nog duurde voordat de bestelling er was. Vele maaltijden besteld en het was erg lekker. Ook hebben wij 2 keer gegeten bij laziz beide top.

2024年1月21日

Makkelijk en heerlijk!

Het makkelijke van een diepvriesmaaltijd gecombineerd met de smaak van een vers bereide maaltijd. Alle geprobeerde gerechten zijn tot nu toe heerlijk! En super snel, goed ingepakt en bevroren aangekomen. Ik ga vaker bestellen!

2024年1月21日

lekker eten

Introductie box besteld + nog 2 dingen. Dit werd gegeven als optie door resto zelf. Gedaan om geen bezorg kosten te betalen.
Kwam goed verpakt aan. (bevroren)
Eten was erg lekker!
Bezorging tijdens feestdagen dus kwam niet de volgende dag, dit was duidelijk aangegeven
Bezorgtijd ben ik niet echt blij mee tussen 17 en 22:30u. Gelukkig kwamen ze al rond 19u
Ik zou wel weer bij ze bestellen, ben wel benieuwd of ze dat dan wel de volgende dag doen.

2024年1月2日

Trustpilot エクスペリエンス