レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Don’t deliver a product, deliver an experience

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

De meest fijne webshop ever

De meest fijne webshop ever. Lieve meiden, goede en kwalitatieve kleding. Eerlijke prijzen. Ik als lange meid vind het heel fijn dat ik hier zonder pardon broeken kan kopen en dmv hun maatadvies nooit meer verkeerde broeken in huis haal.

Het is een aanrader voor iedereen. Love it!

XX

2026幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier al heel vaak besteld

Ik heb hier al heel vaak besteld. Altijd hele leuke collecties. Gaan vrijwel dagelijks live waar heel goed en eerlijk maatadvies wordt gegeven. Hierdoor hoef ik zelden wat te retourneren. Mocht je stijladvies willen, geven ze deze ook met veel enthousiasme.
Klantenservice is top! Reageren ook snel op mails en appjes. Als je ergens tegenaan loopt bij je bestelling, lossen ze dit zeer snel op. Ook retouren verwerken ze snel.
Ik shop hier graag! :-)

5぀星のうち5の評䟡

Lemody is echt een superleuke website

Lemody is echt een superleuke website! Tijdens de lives nemen ze altijd de tijd voor iedereen. Ze luisteren naar vragen, laten alles goed zien en trekken leuke voorbeeld outfits aan zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe iets staat. De sfeer is altijd gezellig en vriendelijk. Zeker een aanrader

5぀星のうち5の評䟡

Super professioneel en sociaal bedrijf!!

Ik kan werkelijk niet anders zeggen dan dat dit een geweldig bedrijf is. Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld omdat ik er heb gewerkt, maar zelfs daarvoor bestelde ik hier al met veel plezier. Het team bestaat uit stuk voor stuk lieve, gezellige en supervriendelijke meiden. Ze helpen je altijd met aandacht, of het nu om maatadvies gaat of iets anders. Elk pakketje wordt met zoveel zorg ingepakt en elke week verrassen ze weer met een leuke, originele collectie. Ik ben echt heel trots op dit team. Blijf zo doorgaan! 🩷🛍

5぀星のうち5の評䟡

Alleen maar goede ervaringen!

Alleen maar goede ervaringen bij Le-mody. Vriendelijke klantenservice in de zaak en online. Top meiden die weten wat ze doen en er staan voor hun klanten. Met liefde en respect wordt alles ingepakt en behandeld. Enthousiaste meiden, snelle service en mooie items. Retouren snel verwerkt zonder problemen en bestellingen snel verzonden. Je kunt er gewoon op bezoek zonder een bodyguard en een grote mond, dat is fijn. Professionele houding staat bij de meiden voorop.

Alleen maar lof, aanrader en zeker bestellen! Toppers

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, wordt altijd netjes geleverd!
Je krijgt snel en netjes antwoord op je mail, top klantenservice!❀
In de livestreams wordt je altijd vriendelijk geholpen door de meiden met goed maat advies :)

2025幎12月4日
5぀星のうち5の評䟡

Super mooie items van goede kwaliteit

Le Mody heeft altijd hele mooie items van goede kwaliteit! Ik heb er geregeld besteld en dankzij het goede en eerlijke advies van de dames in de lives op TikTok, heb ik nog nooit iets terug hoeven sturen. Jullie zijn mega gezellige en hardwerkende mensen! Kan Le Mody iedereen aanraden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。