Effektivt och smart!
Smart och modernt verktyg för att automatisera lead-sökandet. Otroligt skönt att enligt parametrar enkelt få kvalificerade leads med personifierade mejl. RejÀlt effektivt!
LeadPilot Àr din assistent för nya affÀrsmöjligheter. Hitta nya potentiella kunder, hantera veckans kontakter och förbÀttra din prospektering. Du får mer tid för nya affÀrsrelationer.
Sankt Eriksgatan 121B, 113 43, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
LeadPilot effektiviserar vår prospektering och mötesbokning med ett professionellt verktyg som dessutom Àr vÀldigt anvÀndarvÀnligt.
Rekommenderas starkt!
Har anvÀnt LeadPilot i 6 månader och fått tillbaka investeringen flera gånger om i form av bokade möten och nya affÀrer. Sånt förtjÀnar inget annat Àn 5/5 stjÀrnor!
HjÀlpt mig oerhört mycket i mitt arbete att hitta nya leads, sparar otroligt mycket tid jÀmfört med att behöva hitta kontaktuppgifter till nya företag manuellt.
LÀtt att börja med, jag förstod hur det funkade direkt. Kan inte tÀnka mig ett bÀttre verktyg för att hitta leads i den moderna vÀrlden.
TjÀnsten levererade överförvÀntan, fick in flera möten redan under första veckan. Kommer fortsÀtta anvÀnda LeadPilot, varm rekommendation.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã