Leasit zeer tevreden. Maar als je wilt stoppen moet je de resterende tijd betalen. Plus de rente in mijn geval gewoon de 100 procent van de totale looptijd. Meer dan 3000 euro. Dus afkopen bij... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Ik was toe aan een nieuwe glasvezellasmachine. En via FOMAX ben ik terecht gekomen bij leasit. Het was een fantastische kans die ik gelijk hebt gegrepen. En alles was heel snel en vakkundig zakelijk... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb inmiddels een aantal voertuigen in de lease gehad bij Lease-It en dit is altijd zonder problemen gegaan. De aanvraag en afhandeling voor een lease gaat heel vlot, ik ben dus heel positief over... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
LEASIT geeft ondernemers financiële speelruimte. Met eenvoudige, flexibele en voordelige leaseoplossingen helpen wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. En dat alles online. Binnen een paar klikken berekent u uw maandbedrag, zonder verrassingen achteraf. Met LEASIT brengen we leasen dichtbij voor álle ondernemers. Bij ons doet u rechtstreeks zaken met de leasespecialist, zonder tussenkomst van bank of intermediair, dat vinden wij belangrijk. . Leasen via LEASIT is snel, eenvoudig, flexibel en persoonlijk. U weet direct waar u aan toe bent.
連絡先
Vestdijk 51, 5611 CA , Eindhoven, オランダ
- 0886222233
- info@leasit.nl
- leasit.nl
Leasit bagger
Leasit zeer tevreden.
Meer dan 3000 euro.
Dus afkopen bij leasit is not don.
Geen enkele beweging in te krijgen.
Super taai. Dus afkopen is je zelf slopen
Laesit bijna 7 jaar voor mij nooit meer.
T.Torenstra
Vanaf het begin prima contact
Vanaf het begin prima contact, alles snel en keurig afgehandeld en de bedragen kloppen vanaf het eerste moment >
Nieuw Leasit aanvraag en verwerking daarvan snel en vakkundig
Nieuwe lease aanvraag snel goed en vakkundig

Vaste klant
Meerdere malen auto’s aangeschaft met de hulp van leasit topservice in Financial lease👍

Onze 4e auto via LEASIT
Wij hebben voor de 4e keer gebruik gemaakt van LEASIT en dat doe je alleen als je 100% tevreden bent. Medewerkers zijn allemaal terzake kundig en komen hun afspraken altijd tijdig na. Super soepele en duidelijke afhandeling.

leasit.nl からの回答
Duidelijke en snelle communicatie!
Duidelijke en snelle (digitale) communicatie tijdens de aanvraag.
Nadat alles getekend was alle documenten nogmaals per post ontvangen.

Heel tevreden met dienstverlening
Heel tevreden met dienstverlening. Als ik dan toch een opmerking zou moeten maken ,dan zou het met wat minder papierwerk kunnen .

leasit.nl からの回答
Ik heb inmiddels een aantal voertuigen…
De aanvraag en afhandeling voor een lease gaat heel vlot, ik ben dus heel positief over Lease-It.

leasit.nl からの回答
Interne afstemming binnen de afdelingen…
Interne afstemming binnen de afdelingen van DLL kan nog worden verbeterd.

Prima service
Prima service, alles op zich snel geregeld. Qua begeleiding in de contractstukken mag de begeleiding inhoudelijk wel beter zijn zodat je weet wat je ondertekend. Verder geen opmerkingen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。