( Gamla :Fick offert och gjörde överenskommelse om att reparera Min älskade gamla buss (medveten om att "Dem vart fullbokadjust nu" som det hette.) . Vart in då och då och kollat . Trottnad på att... もっと見る
企業が回答しました
Bytte in min bil och köpte en nyare begagnad, mycket trevlig säljare (Martin) som gav bra förslag på annan bil som passade mig bättre utan att vara pushig. Supersmidigt och så bra bemötande! Rekommend... もっと見る
企業が回答しました
Lecab Bil i Karlstad och Arvika I Karlstad är vi auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA, Volkswagen Transportbilar och Volkswagen Husbilar samt agent för XPENG. Här kan du köpa nya och begagnade bilar eller leasa både privat- och tjänstebilar. I Arvika kan du köpa och leasa nya Volkswagen och Volkswagen Transportbilar, samt kolla in ett brett utbud av begagnade bilar. Vi erbjuder även service/reparation, skadeverkstad, tillbehör och allt annat som krävs för ett komplett bilägande. Verkstaden i Karlstad är auktoriserad för alla våra märken och verkstaden i Arvika är auktoriserad för Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA och Volkswagen Transportbilar. Varmt välkommen till oss på Lecab Bil i Karlstad och Arvika!
Hagalundsvägen 30, 653 41, Karlstad, スウェーデン
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag lämnade in bilen efter den blivit utsatt för skador när dem bad mig hämta ut bilen är de inte färdiga med bilen och ber mig vänta 20 minuter som slutar upp med 120 minuter en timma extra va dem sa att de skulle ta jag tar emot bilen och märker direkt när jag kört 10 meter ut märker jag att bilen drar åt vänster och massa andra fel som inte va innan jag åker tillbaka berättar för dem och dem hån skrattar åt mig och jag sa jag kommer inte ta emot bilen så då det är en fara för mitt liv att kör runt så efter en dag ringer dem och berättar att dem ska återgärda felet men en vecka senare när jag ska hämta ut den igen då kvarstår felet och bilen är dessutom smutsig och tom på bränsle jag säger igen till dem att detta är oacceptabelt då dem lovat att fixa felet som kvarstår då ringer deras chef Johan hagenö han säger till mig exakt så här (vi ska inte fixa ett ski* på bilen) jag upplever bara dåligt kund bemötande utav detta företag och tar ut bilen för att ta den till en annan verkstad och starta en ny anmälan.

Lecab Bil からの回答
Alla involverade som kämpar på med mitt skadeärende, är ett föredöme. Positiva och oavkortat proffsigt i alla led. Alla jag möter hälsar med ett leende alltid i full fart till att ta hand om kunder och ärenden.
Nu vet jag varför solen alltid skiner i Karlstad!
Hälsar
Anders J

Lecab Bil からの回答
Sämsta upplevelsen på länge. Kommunicerar inte när man ställer basala frågor, säger att de "återkommer strax" utan att göra det. Begär uppgifter som inkomst, adress, tfn-nummer, personnummer osv för att sedan säga att det saknas nog information ändå.
Nej, detta bolaget är ett riktigt skräpföretag som jag inte har något intresse av att ha med att göra alls.

Lecab Bil からの回答
Jättetrevlig personal fram tills du betalat och åkt därifrån, där slutar npg deras ansvar tror dom, för vad som än händer när du kört ut bilen från hallen så är det ditt fel, hopplöst att få tag på någon ansvarig, någon säljare, Man får tjata sig trött och överbevisa att de fel som fanns från början skall gå på garantin, vilket dom inte vill ta på sig, Så dit åker vi inte mer.

Lecab Bil からの回答
Lecab Bil - Rekond, biltvätt, ytterst bra personal som lämnar ifrån sig ett superbt arbete, har en äldre bil som behövde en ordentlig motortvätt efter 20år utan, vart sjuhelsikes nöjd över resultatet! 5 stjärnor!

Lecab Bil からの回答
Jag lämnade in min bil på lecab i Karlstad för att få min dörr nylackerade. Ju med att lecab är så stor som den är så tänkte jag att jag kan vara lugn i stormen.
Innan jag lämnade in bilen fick jag tvätta den de ville ha den ren. Jag hade tvättat bilen ( är väldigt noga med att använda rätt produkt/ medel ) har alltid tvättat min bil för hand tidigare.
Efter att jag hade fått tillbaka min bil då såg jag en massvis med repor och bilen var smutsigare än någonsin. Jag vände om direkt till lecab igen och frågade vad bilen har varit med om.
Vad jag fick till svar då var att de hade schamponerat bilen och sedan har de lackerat bakdörren. Jag hade några bilder på reporna och visade personalen och det jag fick till svar var att de hade markerat alla små skador innan de börja med lackeringen.
Dessa reporna fick jag efter att jag hämta upp bilen från lecab. Jag har en blå bil och jag är väldigt noga med hur jag tar hand om den och det finns inte en chans att det var så från början. Jag försökte berätta det för deras chef också men tyvärr så ville de inte hjälpa mig.
Sjukt otrevlig chef som jag hade och göra med och han som hade schamponerat bilen måste ha haft gammalt svamp eller att han har torkat bilen väldigt hårt.
Aldrig mer att jag vänder mig till lecab Karlstad. Okunnig personal samt otrevlig chef.

Lecab Bil からの回答
Vi har jag och min fru leasat 2 bilar under en tre års period, båda gångerna har vi blivit uppkörda en massa extraavgifter att betala. Min fru skulle få betala 29 000kr, av detta var det 15 000kr för att hon dragit över med oljeservicen med 200 mil.
Sedan så hittade dom mikro sprickor i alla lampglas som dom sa att det berodde på att vi tvättat bilen med avfettningsmedel som tydligen hade legat kvar och då gjort att glaset hade spruckit.
Precis lika var det med bil nr.2 vi lämnade tillbaka, alla lampglas var enligt Lecab bara för mej att få betala nya för att jag tvättat bilen med avfettningsmedel.
En liten skråma på bakre kofångare i storlek av en krona, detta fick jag ersätta med en plast lagning samt lackering av hela kofångaren.
Helhetsintrycket av inspektionen när jag lämnat tillbaka bilen var bara att Lecab försökte få tillbaka så mycket pengar som möjligt utan att tänka på om de ville att jag nöjt skulle återkomma till denna firma för att köpa/leasa någon mer bil i framtiden.
Både jag och min fru kommer aldrig att återkomma till Lecab.

Lecab Bil からの回答
Otroligt dålig kundservice, fick inte tag efter ha haft ringt de 20 gånger!
Leverte en ID3 til første service. Når et seriøst firma huker av for OK. Regner man med at det er OK. Men ikke hos Lecab Arvica. Nullstilling av serviceindikator, OK. Men den er ikke nullstilt. Får heller ingen beskjed uten at alt er i orden. Man kan ikke stole på alle de andre sjekkpunkter er utført og OK. Ikke undervurder kunden.
Oseriöst blufföretag.
Värderade en bil till ca 200 tusen mindre än andra bilfirmor. Hoppas väl att nån desperat person ska nappa på deras skräperbjudanden
Jag är verkligen besviken på den usla behandling jag har fått av bilsäljarna på Lecab Karlstad. Från första stund jag kom in i deras lokal var atmosfären frostig och personalen verkade fullständigt ointresserade av att hjälpa mig.
Jag hade sett fram emot att få hjälp att hitta en bil som passade mina behov och budget, men istället blev jag mött av arroganta och nedlåtande attityder. Omöjligt att få kontakt med dom arroganta säljarna.
Trevliga säljare men när det gäller service är det under all kritik. Skriver u mail/sms att man har en tid inbokad till 09.00 men det gäller inte för det är tydligen inlämningstiden vilket inte informeras om.
De måste väl förstå att man har ett jobb som man måste ta sig till.
Lecab i Arvika o Karlstad som köpte bil av oss får högsta betyg. Gick Allting gick väldigt lättvindigt och smidigt från början till slut.
Trevliga så länge man ska köpa. När saker börjar krångla eller blir ofördelaktiga för dem saknas all form av kundservice och ansvarstagande. Gäller både leasing och försäljning. Rekommenderas inte.
Håller inte vad de lovar och säljer bilar de inte klarar av att leverera. Ger lite information om problem. Verker inte ha koll även på originaldelar.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。