Lectio+
Jeg har fået lectio+ og er super tilfreds! jeg elsker muligheden for at stalke elevers/lÊreres skemaer på appen ;)
Cheers!
-M.
Cheers!
-M.
Fuldstendigt ekstremt forfÊrdeligt. 100% fravÊr for at komme 2 minutter for sent. "Men du skal komme til tidenð€" Sybau niger.
Det meste er ok, men når man går ind og tjekker sin lektie, ser man at der intet står. Dette er fordi når man har slået mÞrk baggrund til, kan man ikke se det ens lÊrer skriver til en. For når hun skriver i sort tekst kan man ikke se det. I burde skamme jer. Specielt når jeg betaler penge for en så kaldt lectio plus, men der er ikke noget plus kun minus.
FIX DET FOR HELVED*
Mvh en irreteret person.
Skal bruge mit mitid sådan cirka 50 gange om dagen for at se mit skema eller eventuelt sende en besked, det er faktisk ved at vÊre mildere trÊls. Appen i sig selv ville vÊre god hvis den virkede optimalt...
Siden MitID som login er kommet, bliver jeg logget ud hele tiden. Den siger jeg har 30 dage inden man skal bruge det igen, det er nok nÊrmere 30 min
Altså login fÞr virkede helt fint, super nemt.
Om det er fordi det er mere sikkert, ved ikke hvad andre har af tophemmelige ting på deres lektio, fordi det kunne jeg da også godt tÊnke mig... og ellers bare brug det gamle login, som I havde fÞr =) Tak for at lÊse =)))
Man bliver altid logget ud. Der er ingen der gider bruge 5 minutter på at logge ind med nemID, når man fx bare lige hurtigt skal se en lektie eller skema. Mega irriterende at appen ikke virker optimalt.
Man bliver logget ud hver time altså, det sygt. Hvordan kan det virke så monster dårligt!
Lectio+ appen dur ikke, spild af penge, ikke kÞb det! Der er altid opdateringer og man kan hverken se sine lektier eller sit skema.
Der er nÊrmest altid fejl på de forskellige knapper. Lidt kritisk når man skal bruge det til sit gymnasie, også da den altid opdaterer langsommere.
Ret dårligt tit så er det nede flere gange om ugen, og der er mange funktioner der ikke virker på appen.
app rigtig flot, jeg sidde hele dag og edger til lÊre SÞren med de store pattelademader/vandmeloner/ habselabser/ frontparti/ banebrydende mÊlkekartoner/ babbeluttter/ Bazonkazzzzz/ langt lys!!!/