Vettiga priser pÃ¥ vettiga produkter brukar ju inte stÀmma, framförallt inte nÀr det gÀller ledljus. Men hittils mÀkta imponerad! Köpte en ledramp med rÀtt mÃ¥tt för mitt anvÀndande och den imponerar ve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde 4st 100w 7" extraljus och mottog nÃ¥tt som sÃ¥g ut att va backljus frÃ¥n temu. BÃ¥de i storlek,utseende och ljusstyrka. Kontaktade och dom hade skickat fel artikel och skulle skicka rÀtt. Ha... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde en 200W OSRAM LED-ramp (Ordernr. 30360), men fick istÀllet en 95W utan varumÀrke. Företaget lovade att skicka rÀtt produkt med retursedel, men efter flera veckor och flera pÃ¥minnelser ha... ãã£ãšèŠã
VÀldigt bra priser och extremt snabb leverans! JÀmfört med dyrare ramper Àr denna i samma klass, fast för en fjÀrdedel av priset. Det enda jag har att anmÀrka pÃ¥ Àr att jag inte fick nÃ¥gon orderbekrÀf... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 8ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SvÃ¥r att fÃ¥ kontakt med och sega pÃ¥ attâŠ
Svår att få kontakt med och sega på att svara, fick inte komplett fÀstningsset
Bra ljus mycket bra med brett liteâŠ
Bra ljus mycket bra med brett lite sÀmre med lÀngden annas svar bra
Vart Àr mina lampor
Vart Àr mina lampor? Dhl påstår att inga lampor tagits emot led 24 sÀger sig ha lÀmnat. Status vid spårning finns ej. Men faktura från klarna har jag fått.
Varorna kom snabbt
Varorna kom snabbt, mailen hamnade i skrÀpposten hittade den efter några dagar. Annars bra
Negativt
Leverans bokad vid köp men 2 veckor senare paketet inte skickat leverantören invÀntar paket står dÀr bara absolut ingen kontakt från sÀljare trots försök till kontakt från min del
Vettiga priser på vettiga produkter!
Vettiga priser på vettiga produkter brukar ju inte stÀmma, framförallt inte nÀr det gÀller ledljus. Men hittils mÀkta imponerad! Köpte en ledramp med rÀtt mått för mitt anvÀndande och den imponerar verkligen varje gång den tÀnds! Inga problem med nått hittils heller, snabb leverans och seriöst packat med allt man behöver för att montera. Mycket bra!
bra extraljus ock snabb leverans,,
Missnöjd
BestÀllde 4st 100w 7" extraljus och mottog nått som såg ut att va backljus från temu. Både i storlek,utseende och ljusstyrka.
Kontaktade och dom hade skickat fel artikel och skulle skicka rÀtt.
Har returnera dom men inte mottagit några andra lysen nu efter 3-4veckot och inget mer svar på mejl.
LED ramp 210W Cree Tripplerow -51cm - Combo ( bred och lång ljusbild )
BestÀllde en ledramp till bilen LED ramp 210W Cree Tripplerow -51cm - Combo ( bred och lång ljusbild )
, jag Àr inte alls nöjd med ljusstyrkan min förra var på 120w och denna Àr mycket sÀmre, har mailat kundtjÀnst om mitt missnöje men inte fått någon återkoppling.
Perfekt som arbetsbelastning pÃ¥âŠ
Perfekt som arbetsbelastning på Traktorn och snabb leverans inkl bra pris
Bluff
BestÀllde för ca 2 veckor sedan men fraktbolaget har fortfarande inte fått sÀndningen. Skrivit på mejl till Led24 men det ignoreras utan svar så detta bolag Àr scam
Tycks vara fake företag, handla INTE hÀr
Tycks vara fake företag. Har bestÀllt vara för en mÃ¥nad sedan. Skrev till dem efter ca 14 dagar och det tog vÀldigt lÃ¥ng tid innan svar. Nu har det gÃ¥tt ytterligare 14 dagar och jag har skrivit till dem igen (utan svar) dÃ¥ jag inte fÃ¥tt mina varor, det Àr nu en mÃ¥nad sedan jag bestÀllde. Jag har framfört att jag vill hÀva köpet men inget svar och inga pengar Ã¥ter. Detta företag fÃ¥r 0 stjÀrnor av mig dÃ¥ det tycks vara totalt genomruttet dÃ¥ de inte ens svarar pÃ¥ mail men har tagit mina pengar. Handla INTE av LED24. â ïž ðš âŒïž

LED24 ããã®åç
Billig och bra grejer som förvÀntat
Billig och bra grejer som förvÀntat. Kom fram snabbt.
Bra pris snabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹