レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bekraste lampen ontvangen . Ledlampen voor mijn nieuwe vrachtwagen. Ik was snel met retour sturen omdat ik het afgehandeld wilde hebben. Kreeg een mail van ledhandel dat ik de lampen mocht h... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Reeds diverse aankopen gedaan en altijd netjes geleverd en goed verpakt. Helaas 1x een defect tijdens de garantie periode gehad maar ook dit is zonder enig probleem afgehandeld. service zoals het mo... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 照明専門店
  2. 電子郚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Ledhandel24.nl is uitgegroeid tot dé grootste webshop op het gebied van agrarische LED-werkverlichting in Nederland, België en Luxemburg. Met ons enthousiaste team zorgen wij voor continue kwaliteitsbewaking en leveren we de beste LED-verlichting voor de agrarische sector. Wij zijn jouw betrouwbare partner als het gaat om LED-verlichting van de juiste kwaliteit voor eerlijke prijzen. Met professionele kennis en service in huis, staan wij voor je klaar. Onze producten zijn geproduceerd volgens zeer hoge standaarden die voldoen aan de Europese norm. Bij Ledhandel24.nl kun je terecht voor diverse soorten verlichting zoals: LED werklampen; aanhanger-verlichting; verstralers; flitsers; zwaailampen; achterlichten; markeringslampen; breedtelampen; hal-, stal en gevelverlichting; UFO’s en diverse toebehoren. We richten ons op de eindgebruiker van het product, dat ben jij dus
 onze boer! Bij Ledhandel24.nl kun je terecht voor diverse soorten verlichting zoals: LED werklampen; aanhanger-verlichting; verstralers; flitsers; zwaailampen; achterlichten; markeringslampen; breedtelampen; hal-, stal en gevelverlichting; UFO’s en diverse toebehoren. We richten ons op de eindgebruiker van het product, dat ben jij dus
 onze boer! Ook kun je bij ons terecht voor het aanvragen van een gratis lichtberekening voor jouw hal, stal of werkplaats. Bij nieuwbouw of vernieuwing van je huidige verlichting is het belangrijk dat de nieuwe situatie de juiste lichtsterkte heeft. Bij Ledhandel24.nl hebben we veel ervaring met het opstellen van lichtplannen. We maken voor jou graag een gratis lichtberekening!

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bekraste lampen ontvangen

Kreeg een mail van ledhandel dat ik de lampen mocht houden ) maar had ze al
Teruggestuurd ) en het gel wordt teruggestuurd

Wel een trage levering vond ik , 25 maart besteld en 30 maart pas geleverd.

Jammer dat het tegenviel voor mij maar wel goed opgelost daarom nu 5 sterren.

2026幎3月30日

Ledhandel24.nl からの回答

Je hebt inderdaad beschadigde achterlichten ontvangen. Excuses daarvoor. We hebben hierover direct contact gehad en dit direct opgelost. Ik heb ook nog even naar de levering zelf gekeken. Voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog ingepakt en naar je verzonden. Dat betekent voor jouw bestelling dat dit op 26 maart is ingepakt en overgedragen aan DHL.
Ik zie in de tracking dat zij de volgende dag op vrijdag 27 maart bij je aan de deur zijn geweest maar het pakket niet konden afleveren. De eerstvolgende gelegenheid was maandag 30 maart en toen is de bezorging wel gelukt.
Het spijt me dat je geen fijne ervaring met de producten en de levering hebt gehad. Het kan helaas altijd gebeuren dat er iets niet goed is maar dat lossen we dan altijd op.
Ik hoop dat we het voor jou ook naar tevredenheid hebben opgelost.

Misleidende advertenties

In de advertentie stond dat het om 2 achterlichten ging (een set) en ik kreeg er maar 1. Op emails wordt niet door ze gereageerd.

2026幎3月7日

Ledhandel24.nl からの回答

Ik heb helaas geen mail ontvangen en heb inmiddels zelf contact met je opgenomen.
Je hebt geen set besteld maar 1 achterlicht.
Hier de link naar het artikel wat je hebt besteld.
De set hebben we inderdaad ook te koop op onze website maar dit is een ander artikelnummer.
Mocht je nog vragen hebben of iets niet duidelijk zijn dan hoor ik het graag.

Zeer goede service!

Mijn lamp was helaas defect bij aankomst. Ze hebben dit zeer snel voor me opgelost.
Ik ben zeer tevreden over hun snelle reakties en hoe alles naar tevredenheid is opgelost!

2026幎2月13日

Super om te lezen.
Als er iets niet goed is dan lossen wij dat op.
Dank je wel voor je mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit van de producten

Goede kwaliteit van de producten, snelle levering en een goede verpakking van de goederen. Duidelijke informatie over de voortgang van de verzending. Wel vind ik de beschrijving van de leveromvang wat te kort komen, onvolledig. Er zat bijvoorbeeld een verloopkabeltje meegeleverd dat niet genoemd wordt. Wanneer deze zelf extra wordt bijbesteld is dat dus overbodig.

2026幎1月3日
5぀星のうち1の評䟡

Beste zeer ontevreden op de manier jullie te werk gaan met kortingen.

Beste
Het is de 3 de keer dat ik bestel .
Ik heb 2 traktors volledig vervangen in led.
Telkens stuur je mij dat bij de volgende koop er een korting komt maar niets is minder waar .ik wil jullie bedanken en tot nooit meer
Mvg david soens

2025幎12月25日

Ledhandel24.nl からの回答

Bij je bestelling heb je een flyer gekregen met een kortingscode. Deze code geeft je korting op je volgende bestelling.
Deze kortingscode moet je dan invullen bij je online bestelling en dan wordt de korting automatisch berekend.
Wanneer je de kortingscode niet bij je bestelling invult dan wordt dit niet ook niet berekend.
Mocht je opnieuw willen bestellen en iets is niet duidelijk dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

PAKKET NIET AFGELEVERD-ZELF AFHALEN IN AFHAALPUNT 55 KM VAN THUISADRES

DHL ZOU MAANDAG 8 DECEMBER MET ONS PAKKET TER šPLAATSE ZIJN GEWEEST ROND 18.15 U EN NIET HEBBEN AFGELEVERD MET ALS REDEN DAT WE NIET THUIS WAREN, WAT NIET KLOPT WANT WE WAREN WEL AANWEZIG.DINSDAG 9 DECEMBER ZOUDEN ZE HET PAKKET OPNIEUW AANBIEDEN MAAR HADDEN ZE VERTRAGING. VANDAAG KRIJGEN WE DE MELDING OM ONS PAKKET AF TE HALEN IN HET AFHAALPUNT IN TERNAT !! 55 KM VAN ONS THUISADRES !! DIT GAAN WE NIET ZELF DAAR OPHALEN AANGEZIEN WE VERZENDKOSTEN HEBBEN BIJBETAALD.GELIEVE HEN HET PAKKET OPNIEUW TE LATEN AANBIEDEN AUB
MET VRIENDELIJKE GROET

2025幎12月10日

Een goedemiddag,

Erg vervelend inderdaad. Helemaal mee eens.
Helaas hebben we niet altijd in de hand wat voor dag een DHL-bezorger heeft. In dit geval zal deze het druk hebben gehad. Uiteraard zijn we een onderzoek gestart.

Inmiddels hebben we ook contact met u gehad. We konden alles gelukkig goed oplossen.

Van onze kant; We horen dit soort problemen graag - want dan kunnen we helpen! Dus bedankt voor het aangeven. Een mailtje zou volgende keer ook voldoen in plaats van een 1 ster review 😉.
Maar dat terzijde.

Gelukkig is het opgelost! Fijne dag verder.

Bart | Ledhandel24.nl

Goede website

Goede website, snel producten gevonden. Vervolgens snel opgestuurd, goed verpakt. top.

2025幎12月1日

Ledhandel24.nl からの回答

Kijk! Dat is goed om te lezen, daar doelen we ook op. Bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Service zoals service hoort te zijn

Reeds diverse aankopen gedaan en altijd netjes geleverd en goed verpakt.
service zoals het moet zijn

2025幎11月22日

Ledhandel24.nl からの回答

Dat is de service waar we naar streven, goed om dat terug te lezen. 💪

Mooie set

Ik dacht eerst dat de lampen aan de prijzige kant waren maar dat bleek totaal niet het geval belachelijk mooie lampen en mooie schakelblok voor de flitsbalk 144cm breed.

2025幎10月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス