MÃ¥ si meg meget fornÞyd med Ã¥ handle hos Ledonline. I forbindelse med feil ved en bestilling ble dette ordnet opp i kjapt og effektivt. Det er nÃ¥r det blir vanskelig, man ser hvilken leverandÞr som gi... ãã£ãšèŠã
God kundeservice og rask levering! Kommer til å handle hos dere flere ganger, i tillegg til at jeg vil anbefale dere videre til nye kunder.
Ingen tilbakemelding når varene ble forsinket, og de spurte om review fÞr jeg hadde fått varene så jeg ga fÞrst en veldig dårlig review, men jeg fikk de til slutt så jeg oppdaterte reviewen min.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ledonline setter standard for en optimal netthandel. Bra og oversiktelig nettside. Den beste kommunikasjon, kvalitetsprodukter, rask trygg levering og de beste prisene. Skal handle flere ganger hos Le... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LEDonline.no har kanskje Norges stÞrste utvalg av ledlys, LED downlights, lavtbyggende LED, utelys, LED striper, LED lister. Stort sett alle pÞre sokklene kan leveres med LED lys. flomlys, gatelys, kjÞkkenlys. skaplys, lysekroner osv
Kanskje det stÞrste utvalget av LEDlys i Norge
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 37ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Rask og ryddig leveranse.
Rask og ryddig leveranse.
Alt levert i henhold til annonsert.
KjÞpte en elbillader
KjÞpte en elbillader, Enua, og det fremgikk ingen plass at adapter ikke var med, dermed måtte jeg bestille en og fikk frakt
Raskt og oversikteligð
Greie produkt men sykt langâŠ
Greie produkt men sykt lang leveringstid, brukte 2 mnd fÞrste gang, men de var tomme på lager så forstår det, de sier 3-5 dager leveringstid men brukte 7 dager

LEDonline.no ããã®åç
Rask netthandel med godt utvalg
Oversiktlig nettsted med god informasjon om produktene. Stort utvalg i alle prisklasser.
Kjapt og enkelt
Rask god levering
God kundeservice og rimelig.
Fikk ett defekt produkt, sa ifra om dette og de sendte ny med engang i posten. Veldig fornÞyd med kundeservicen jeg fikk, og de har rimelige priser.
Ser varer jeg bestilte ikke er levertâŠ
Ser varer jeg bestilte ikke er levert fra dere ennÃ¥ til postenð
Rask levering.