Jeg kÞbte en smart plug og den skulle kunne bruges med Hue systemet. DesvÊrre virkede den ikke, men kundeservicen gjorde en super indsats for at guide mig indtil de ogsÃ¥ selv testede og fandt ud af, a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Et mindre firma som har tid til at servicere kunderne og rette evt. fejl asap. Det er jo deres hjertesag så tak for god service!
Jeg har haft den bedste oplevelse med LEDprodukter! Jeg havde fÞrst brug for vejledning omkring kÞb af produkter, hvor jeg fik meget kyndig og prÊcis vejledning. Efter jeg havde foretaget kÞbet ble... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering. Et kort telefonopkald informerede om, at nogle af delene fÞrst var klar den efterfÞlgende dag = super service. Fine produkter, som helt lever op til forventningen. KÞbte Easy-Fit mÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos LEDprodukter.dk sÊtter vi en Êre i det vi forhandler og Þnsker at vores kunder får de bedste produkter til markedets skarpeste priser. Vi er en lille virksomhed, som gerne går lidt ud over det sÊdvanlige, ved også at tilbyde speciallavede lÞsninger, services og unikke produkter til de krÊsne. Vores kundekartotek spÊnder bredt fra private til små og mellemstore virksomheder. Vi er fÞrst tilfreds, når du er tilfreds.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Et mindre firma som har tid til atâŠ
HjÊlpsom kundeservice
Jeg kÞbte en smart plug og den skulle kunne bruges med Hue systemet. DesvÊrre virkede den ikke, men kundeservicen gjorde en super indsats for at guide mig indtil de også selv testede og fandt ud af, at den model, som jeg havde modtaget var så ny, at den desvÊrre ikke virkede med Hue. Så byttede vi rundt uden bÞvl til en anden variant. Rigtig god service.
I er meget hjÊlpsom
I er meget hjÊlpsom, en super service, og de tilsendte vare, er meget fine
Gode rÃ¥d fra en meget venlig ogâŠ
Gode råd fra en meget venlig og kompetent medarbejder, tv
TÃ¥lmodighed og meget hjÊlp som ogâŠ
Tålmodighed og meget hjÊlp som og efterfÞlgende god service.
Super god service og super flink
Super god service og super flink. Bestilte og dagen efter havde jeg varen. Det må siges at vÊre top karakter
KÞbet fungerede som det skulle
KÞbet fungerede som det skulle, og produktet er som beskrevet.
Hurtig levering, super service
Havde fået bestilt 2 forkerte led-drivere og opdagede det fÞrst en måned efter modtagelse - ingen problemer de byttede bare til de rigtige med det samme.
Nemt og hurtig.
Alt OK og i orden
Godt
Jeg er en sjÊlden anmelder, men syntes lige jeg vil rose jer for de Aluprofiler jeg har modtaget.
Jeg kÞbte dem som en test da aluprofiler til led strips er blevet mega dyre.
Dem i leveret er så fede, endda til en skarp pris, det er ikke sidste gang jeg bestiller!
Jeres Nikolai
Jeres Nikolai, I kunde service. En super kompetent og behagelig person at kommunikere med. Han skal have den Aller stÞrste ros herfra
Hurtig levering og da der var etâŠ
Hurtig levering og da der var et produkt der var skadet under levering, sendte de en ny 2 timer senere......fornuftige priserð
God og venlig vejledning af produkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ