Ledproff レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Var litt skeptisk, da dette var en facebook annonse. Gikk inn via nettstedet, og kikket i sortimentet. Bestilte en garasjesett med 6 lamper. Rask levering, og usedvanlig enkle Ã¥ montere. Ble veldig br... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ladbar lampe. Til bruk på hytte på Finnskogen som nattlys. Hytta har hverken strÞm eller vann, så jeg gleder meg til å bruke den. Tror den fungerer fint.

5぀星のうち5の評䟡

Smidig bestilling, rask levering og god kvalitet på produktet jeg bestilte meg (led-kubelys). Pakket bra så innholdet ikke ble Þdelagt under hard håndtering under leveranse.

5぀星のうち3の評䟡

Trodde det var mer «levende» flamme, at veken bevegde seg. Greit allikevel. Fjernkontrollen virker ikke, har fjernkontroll til 3andre lys som funker pÃ¥ de jeg kjÞpte av dere. Kan gjerne sende meg e... もっず芋る

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Varmt ledlysrÞr

Hei! Har kjÞpt et led lysrÞr med ledning og stÞpsel. Dette blir varmt når det står på og det skal ikkje LED-lys bli! Er det noko feil på det?? Er sikkert feil å skrive det her men kontakt meg gjerne på e-post. Mariann

2026幎7月27日
5぀星のうち2の評䟡

SvÊrt dÃ¥rlig "sukkerbit" som skal

SvÊrt dårlig "sukkerbit" som skal brukes til å koble til nettstrÞm. Dårlig kontakt og vanskeligheter med å få ledningene til å feste seg. Og de vippene som skal feste ledningene falt av.

2026幎7月21日
Ledproff ロゎ

Ledproff からの回答

Hei KÃ¥re,
Takk for tilbakemeldingen din.

Det var leit å hÞre at koblingsklemmen ikke svarte til forventningene. Det er selvfÞlgelig ikke slik opplevelsen skal vÊre.

Ta gjerne kontakt med oss pÃ¥ salg@ledlyskilder.no, sÃ¥ ser vi nÊrmere pÃ¥ saken og finner en god lÞsning sammen. 😊

Beste hilsener,
Aleksander, LEDproff.no