レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Usel hantering och noll kommunikation. BestÀllde varor den 3/12 som inte kommit tvÃ¥ veckor senare. Mailade och frÃ¥gade vad som hÀnder, fick inget svar men en avisering att paket var pÃ¥ vÀg. Koll... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KEFF företag! Köpte en 240V LEDlist och den flimrar som f*n, helt oanvÀndbart alltsÃ¥. Skrev ett vÀnligt mejl med video som tydligt visar problemet. Faruk svarade och han ifrÃ¥gesatt sÀttet ja... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mitt köp hos LEDproffsen var en fulltrÀff. Webbplatsen var enkel att anvÀnda och produkterna levde upp till beskrivningarna. Priserna var rimliga och leveransen var snabb. Lamporna jag köpte var av hö... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde vÀxtbelysning, sedan blev jag uppringd av Ledproffsen pga att varan var slut i lagret. De erbjöd alternativa produkter och de informerade mig om att de kommer att ha dessa varor inne vec... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vårt sortiment håller mycket hög kvalitet. Detta återspeglas i den höga ljuseffekten och långa livslÀngden. De flesta LED-lampor har till exempel upp till 50 000 brinntimmar! LED Àr energieffektiv och dÀrför kostnadseffektiv. Bra för miljön och plånboken! Eftersom vi står bakom kvaliteten på våra produkter till 100 %, erbjuder vi en standard 2-5-års garanti. Vi erbjuder denna kvalitet till bÀsta pris och vi Àr övertygade om att kvalitet inte behöver kosta mycket!

2.4

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Fina spotligths men felleverans och lång vÀntetid på rÀttelse

JÀttefina spotligths, men jag fick först en felleverans och fick sedan vÀnta ett par månader innan den sista leveransen av de rÀtta spotlightsen kom. Jag fick också felaktig information kring hur snabbt de korrekta skulle vara på plats, varför jag hade en elektriker på plats, men det kom inga spotlights. Jag fick mycket personlig kontakt kring rÀttelsen, "hos dig på måndag", men sedan tog det Àndå en vecka. Och nÀr rÀtt leverans kom, så var det bara hÀlften till antalet. Jag fick vÀnta ytterligare nÀrmre två månader på återstående sex spotlights. men då kom det istÀllet åtta...

Jag tror det Àr en enmans eller ett fåmansföretag, utifrån bemötande i samband med mina problem. Jag uppfattade en större verksamhet via den fina hemsidan.

Möjligen har inte spotlightsen den utlovade spridningsvinkeln, jag tror de sprider bredare, men jag har slÀppt det.

Till sist ska sÀgas att de har en falsk Trustpilot-ranking på sin hemsida. Falskt eller mycket gammal? Det Àr såklart inte snyggt gjort.

2025幎10月29日
5぀星のうち1の評䟡

Usel hantering och noll kommunikation

Usel hantering och noll kommunikation.
BestÀllde varor den 3/12 som inte kommit två veckor senare. Mailade och frågade vad som hÀnder, fick inget svar men en avisering att paket var på vÀg. Kollade med Schenker men de hade inte fått in något paket, endast en bestÀllning på frakt.

Idag Àr det den 29/12 och fortfarande inget paket inlÀmnat till Schenker. Glad för att jag inte betalade i förskott, blir en hÀvning av köpet via Klarna.
Varning för att försöka handla från detta "företag".

2025幎12月29日

KEFF företag

KEFF företag!
Köpte en 240V LEDlist och den flimrar som f*n, helt oanvÀndbart alltså.
Skrev ett vÀnligt mejl med video som tydligt visar problemet.

Faruk svarade och han ifrågesatt sÀttet jag hade kopplat in den. Jag svarade att inkopplingen Àr korrekt (direkt till 240V, utan dimmer) och att jag ville reklamera.
Inget svar sedan dess... Skickade ett mejl till, noll svar.

Bedrövligt! Köp inte hÀr!

2025幎11月20日
5぀星のうち1の評䟡

Tomma löften och kass service

BestÀllde en LED slinga med monterad anslutningskabel. Fick ett samtal två dagar efter bestÀllning att dom inte hade anslutningskabel i lager och att jag behövde vÀnta 3 veckor på att de skulle få i lager. Efter 4 veckor ringde jag upp då jag inte hört något, och fick svaret att det skulle komma in dagen dÀrpå så min order skulle skickas de nÀrmaste dagarna. Drygt en vecka efter det ringde jag dom åter igen och de sa att försÀndelsen med anslutningskablar var fast i Tyskland och de uppskattade 1-2 veckor innan de skulle få dom. 2 veckor efter det samtalet så fick jag bara ett mail att min order var avbruten. Ingen annan kontakt. VÀntade nÀstan 3 månader på ingenting. VÀrdelös service med tomma löften och ingen återkoppling.

2025幎8月15日

Ger ingen garanti

Tydligen får man inte anvÀnda IP65 slingor utomhus då gÀller inte garantin Àven om det dessutom syår på produktsidan att de kan anvÀndas utomhus. Vill du ha någon form av garantiåtagande leta upp en annan webshop.

2025幎5月15日

Oseriösa

Har bestÀllt vÀxtbelysning, fick mail om att varorna hade gått från lagret på måndagen, spårade paketet på onsdagen schenker kan inte berÀkna leveransdatum förrÀn de har fått varan?.. ringde till ledproffsen och undrade va som hÀnt de skulle kolla upp och återkomma,, ringd åter torsdag de hade visst glömt att sÀtta på fraktsedel på paketet, påtalade att de va inge bra behöver verkligen min belysning nu, man kan inte göra alla kunder glada men vi ska göra det i morgon sa de. Idag måndag kvÀll fortfarande går det inte att spåra paketet.. VARNING handla inte från detta företag oseriöst bemötande

2025幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Gjorde en bestÀllning som innehöll

Gjorde en bestÀllning som innehöll komplett kitt den 28 januari och har Ànnu inte fÃ¥tt min leverans( 10 febr) Bor mindre Àn 2 timmar frÃ¥n Helsingborg .Skrev till kundtjÀnst efter nÃ¥gon dag
 för det sÃ¥g ut som vissa saker inte fanns. Fick inget svar och ringde! Det fanns tydligen 1 kvar och skulle skickas samma dag . Fick sedan ett mejl att det stÃ¥tt klart o tydligen att en del var slut
 varför sÀger man inte det dÃ¥?Och att det skickades i onsdags och skulle vara framme till helgen . Det har ju inte ens lÀmnats över till Schenker Ànnu.

2025幎2月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス