ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Koledzy, ku przestrodze â omijajcie ten sklep szerokim Åukiem. W marcu 2026 roku zapÅaciÅem 735 zÅ za czÄÅÄ do motocykla. Nie otrzymaÅem ani zamówienia, ani zwrotu pieniÄdzy. Kontakt ze sklepem... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trzeba walczyÄ
DoÅoÅŒÄ swojÄ cegieÅkÄ bo udaÅo mi siÄ wywalczyÄ. W maju zrobiÅem zakupy na 350 PLN - towar przyszedÅ, jednakÅŒe przyszÅo zupeÅnie coÅ innego niÅŒ w zamówieniu a w dodatku uÅŒywane :). UdaÅo mi siÄ nawet raz dodzwoniÄ - Pan stwierdziÅ ÅŒeby napisaÄ maila i ogarniemy. Od tego momentu zero kontaktu - uruchomiÅem prawnika. Po 2 msc. zwrot na konto. Walczcie!
OmijaÄ szerokim Åukiem ,zero kontaktuâŠ
OmijaÄ szerokim Åukiem ,zero kontaktu jak I towaru. Od maja do lipca nie odezwaÅ sie ani razu, sprawÄ zgÅosiÅem na policjÄ.
Banda oszustów
Koledzy, ku przestrodze â omijajcie ten sklep szerokim Åukiem.
W marcu 2026 roku zapÅaciÅem 735 zÅ za czÄÅÄ do motocykla. Nie otrzymaÅem ani zamówienia, ani zwrotu pieniÄdzy. Kontakt ze sklepem nie doprowadziÅ do rozwiÄ
zania sprawy.
ZgÅosiÅem sprawÄ na policjÄ i do prokuratury, a kolejnym krokiem bÄdzie zgÅoszenie do UOKiK. Na odzyskanie pieniÄdzy praktycznie juÅŒ nie liczÄ, ale mam nadziejÄ, ÅŒe ten wpis uchroni innych przed stratÄ
gotówki.
Z mojego doÅwiadczenia wynika jedno: nie wpÅacajcie tam ÅŒadnych pieniÄdzy, dopóki nie bÄdziecie mieli pewnoÅci, ÅŒe zamówienie rzeczywiÅcie zostanie zrealizowane.
Brak towaru i wpÅaconych pieniÄdzy!
Zamówienie zÅoÅŒone 11.05.2026 do tej pory niedostarczone.
Brak kontaktu (nie odpisujÄ
na maile, nie odbierajÄ
telefonu), brak zwrotu Årodków.
Sprawa zgÅoszona na policjÄ
oszustwo
Brak kontaktu od 3 miesiÄcy, brak zwrotu Årodków, towar nie wysÅany,
Dramat
Dramat! Próbuje odzyskaÄ swoje pieniÄ dze od kwietnia. Gdyby ktoÅ byÅ zainteresowany wspólnym pozwem zbiorowym to jestem równieÅŒ zainteresowany.
Absolutnie nic nie kupowaÄ
ZakupiÅem produkty w "sklepie" Legato Motocykle. PieniÄ dze wysÅaÅem. Od 30 dni zero odpowiedzi na maile, telefony, SMSy. Mimo odstÄ pienia od umowy zero odpowiedzi i brak zwrotu.
SprÄÅŒyny progresywne hyperpro
SprÄÅŒyny progresywne hyperpro - towar na zamówienie, przewidywany czas oczekiwania 2 tygodnie. Po trzech tygodniach napisaÅem maila - co jest z zamówieniem wysyÅanym raptem z Holandii? Zero reakcji. AnulowaÅem zamówienie, na szczÄÅcie miaÅo byÄ opÅacone przy odbiorze. Nie polecam.
Oszystwo w reklamie
ReklamujÄ rabat 10% za newsletter po czym po zasubskrybowaniu przychodzi komunikat, iÅŒ rabat za newsletter jest wyÅÄ czony.
Nie kupowaÄ w tym sklepie
Firma nie wysyÅa zamówieÅ, próby kontaktu sÄ ignorowane najpewniej celowo. Szkoda pieniÄdzy i czasu. Sprawa zgÅoszona do UOKIK. Mam tylko nadziejÄ, ÅŒe uda siÄ odzyskaÄ pieniÄ dze. NIE POLECAM!
Firma bankrut która nie zamknÄÅaâŠ
Firma bankrut która nie zamknÄÅa swojego sklepu internetowego. Oferuja produkty jakby je mieli. PÅacisz i kasa przepadÅa bo ani towaru ani kontaktu . PaÅstwo z dykty bo goÅÄ kosi kaÅŒdego dnia kasÄ bo sklep wyglÄ da legitnie a powinni go zablokowaÄ na amen.
Dramat
Dramat. Sprzedaja towar ktorego nie posiadajÄ . Kontaktu w sumie brak. Telefonu nie odbierajÄ , na e-maile nie odpisujÄ .
Towar zamówiony i opÅacony ponad 3âŠ
Towar zamówiony i opÅacony ponad 3 tygodnie temu do dziÅ do mnie nie dotarÅ. Brak odpowiedzi na maile, telefonów równieÅŒ nikt nie odbiera. Na stronie zamówiony przeze mnie produkt caÅy czas widnieje jako dostÄpny.
Jakby siÄ daÅo wystawiÄ 0 to naleÅŒy siÄâŠ
Jakby siÄ daÅo wystawiÄ 0 to naleÅŒy siÄ 0 gwiazdek. OczywiÅcie w peÅni zgadza siÄ to, co piszÄ
poprzednicy. Towar zakupiony miesiÄ
c temu - NIE DOSTARCZONY DO DNIA DZISIEJSZEGO! DostÄpnoÅÄ rzekomo na magazynie..... w zamówieniu od 30 dni widnieje OCZEKUJEMY NA DOSTAWÄ!
Telefony podane na stronie internetowej nie sÄ
odbierane. Tyle w temacie!
Brak kontaktu i opóźnienia w dostawie
Szyba motocyklowa miaÅa byÄ dostÄpna na magazynie, zmieniÅ siÄ status na oczekujÄ cy na dostawÄ. Brak jakiegokolwiek oddzewu ze sklepu. Nikt nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na maile. Towar dotarÅ dopiero po 3 tygodniach od zamówienia, choÄ juÅŒ siÄ nie spodziewaÅem ÅŒe przyjdzie.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM
ZDECYDOWANIE ODRADZAM! Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie.
Moje zamówienie okazaÅo siÄ kompletnÄ
poraÅŒkÄ
, a standardy obsÅugi klienta w tym miejscu po prostu nie istniejÄ
. Sklep wykazuje siÄ skrajnym lekcewaÅŒeniem kupujÄ
cego i absolutnym brakiem profesjonalizmu.
Dlaczego ostrzegam innych?
Totalny chaos i opóźnienia: O tym, ÅŒe towaru nie ma na stanie, poinformowano mnie z wielodniowym poÅlizgiem.
Niedotrzymywanie sÅowa: ZgodziÅem siÄ na zaproponowany zamiennik, który... równieÅŒ nie zostaÅ zrealizowany.
Sklep caÅkowicie zerwaÅ kontakt â zero odpowiedzi na maile, kompletna ignorancja i unikanie odpowiedzialnoÅci.
PrzywÅaszczenie Årodków: Od ponad dwóch tygodni sklep przetrzymuje moje pieniÄ
dze i nie kwapi siÄ do ich zwrotu, mimo jasnych przepisów prawa konsumenckiego.
Sprawa po wyczerpaniu wszelkich polubownych dróg trafia oficjalnie do Rzecznika Konsumentów oraz na drogÄ prawnÄ
JeÅŒeli nie chcecie mroziÄ swoich pieniÄdzy, traciÄ czasu i uÅŒeraÄ siÄ z firmÄ
, która po otrzymaniu przelewu przestaje reagowaÄ na wiadomoÅci â OMIJAJCIE TEN SKLEP Z DALEKA!
PoniŌej jakichkolwiek standardów.
Zamowiony towar jest dostarczany
Zamowiony towar jest dostarczany, jednak z opóźnieniem, stÄ d ocena na 4. ZamawiaÅem tam dwa razy, kontakt jest na email, opóźnienia u mnie raz kilka dni, drugi raz prawie dwa tygodnie
ZwykÅy oszust po zapÅacie zero kontaktuâŠ
ZwykÅy oszust po zapÅacie zero kontaktu zero wysyÅki ale to niestety moja wina ÅŒe daÅem siÄ tak Åatwo nabraÄ i nie zweryfikowaÅem
Sklepu
Nie polecam sklepu
Nie polecam sklepu . OszuÅci . Brak kontaktu. Od 27.04 czekam na towar ,zamówienie opÅacone , caÅy czas pakowane . Brak jakichkolwiek kontaktu , brak zwrotu pieniÄdzy .
Zdecydowanie najgorsza firma
Zdecydowanie najgorsza firma, z jakÄ miaÅem do czynienia. Kontakt praktycznie zerowy, ciÄ gÅe opóźnienia i brak profesjonalizmu na kaÅŒdym etapie wspóÅpracy. Obietnice skÅadane klientowi nie majÄ pokrycia w rzeczywistoÅci, a próby rozwiÄ zania problemów koÅczÄ siÄ ignorowaniem wiadomoÅci lub zrzucaniem odpowiedzialnoÅci. Poziom obsÅugi klienta dramatyczny â czÅowiek czuje siÄ caÅkowicie olany po podpisaniu umowy. Gdybym mógÅ cofnÄ Ä czas, nigdy nie skorzystaÅbym z usÅug tej firmy. Nie polecam nikomu.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ