Jeg har lige kÞbt racerbane hos legeland. DET KAN ABSOLUT ANBEFALES,de har en super god Service og har faktisk rigtige levende mennesker ( ikke en robot) der super venlige og ringer ovenikÞbet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde brug for en bamse til en fÞdselsdag allerede nÊste dag. I hÃ¥b om levering efter kun 1 dag skrev jeg, at jeg ville blive glad for hurtig ekspedition. Jeg bor i samme by som legeland.dk og be... ãã£ãšèŠã
Jeg fik hurtig respons fra legeland, da jeg kontaktede dem ang. Manglende mail kvittering.. Vi endte med at kÞre til fysisk butik i Horsens for at hente vores varer.. Ekspedienten var sÃ¥ kompet... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service! Jeg havde ikke fÃ¥et handlet det hele fÞrste gang sÃ¥ jeg skrev og kunne fÃ¥ det jeg manglede med inden de pakkede og sendte. Jeg havde bestilt noget hvor billedet var lidt misvisende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Legeland.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I 1979 åbnede legetÞjsbutikken LEGELAND i Horsens og siden da, i over 40 år, er butikken blevet drevet - og kendt, ud fra mottoet: "en rigtig legetÞjsbutik". Vi vÊlger både leverandÞrer og sortiment med stor omhu, så vi kan imÞdekomme bÞrnenes behov og Þnsker, fra de er helt små.
Vi har alle de kendte mÊrker som LEGO, Playmobil, Lundby dukkehuse, Schleich figurer, Barbie og meget mere. Derudover har vi også en stor baby legetÞjsafdeling med Little Tikes, Brio trÊ legetÞj, trÊlegetÞj m.m.
Legeland.dk lÊgger stor vÊgt på kvalitetslegetÞj, samt en korrekt vejledning, fra een af vores 10 medarbejdere.
Onlinebutikken drives fra vores lager pÃ¥ Norgesvej 4, i Horsens, som ligger meget tÊt pÃ¥ motorvejsafkÞrsel. Vi har ogsÃ¥ en stor fysisk butik, Kids Coolshop Horsens, som ligger midtbyen.é£çµ¡å
Hospitalsgade 15, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt som forventet
Service123
Ombytning af defekt strÞmforsyning
Bestilte en styring hvor strÞmforsyningen ikke virkede. Efter returnering og test ved reklamations afdeling fik jeg en uge senere en som virkede. Ãrgeligt at skulle vente en uge med at anvende det man har bestilt og betalt for, men ogsÃ¥ godt at det trods alt kunne klares pÃ¥ en uge.
I er gode til at fÞlge op pÃ¥ om det nuâŠ
I er gode til at fÞlge op på om det nu er det rigtige man har kÞbt
UdmÊrket service
Jeg har lige kÞbt racerbane hosâŠ
Jeg har lige kÞbt racerbane hos legeland.
DET KAN ABSOLUT ANBEFALES,de har en super god
Service og har faktisk rigtige levende mennesker ( ikke en robot) der super venlige og ringer ovenikÞbet tilbage
NÃ¥r en anden medarbejder lover det .
Det er en sjÊldenhed der er så fin service
Fem super stjerner herfra
super service
God pris og hurtig levering
Godt man stadig kan kÞbe reservedeleâŠ
Godt man stadig kan kÞbe reservedele til gammelt legetÞj :-)
De har god service
De har god service, fik opdateret mine MS 2 sidst jeg var i butikken i Horsens og nu kÞrer det hele perfekt. Men samme hurtige service via online handel

Legeland.dk ããã®åç
En dejlig og prÊcis handel
En dejlig og prÊcis handel. I havde det jeg sÞgte til den bedste pris og hurtig levering.
Beskadiget gave, men butikken fandt en fair lÞsning
Jeg bestilte en vare som gave til et venâs barn og nÊvnte ved kÞbet, at den skulle bruges til dette formÃ¥l. Pakken blev leveret hurtigt, men Êsken til produktet var tydeligt beskadiget, hvilket gjorde den uegnet som gave. Det var ikke et problem fra GLS, da den ydre postpakke var helt intakt â derfor mÃ¥ produktet have vÊret beskadiget allerede, da det blev pakket fra butikken.
Jeg kontaktede kundeservice, men deres forslag til lÞsning var desvÊrre ikke brugbare:
⢠Gratis returnering, hvis jeg ikke Þnskede varen
⢠Eller selv at prÞve at rette Êsken ud indefra
Ingen af disse muligheder hjÊlper, når jeg skal bruge gaven allerede i weekenden. Jeg havde forventet en reel kompensation, f.eks. en delvis refundering, eller muligheden for at kÞbe varen i en anden butik og få dÊkket prisforskellen.
Med så gode anmeldelser på Trustpilot havde jeg regnet med bedre service og en lÞsning, jeg faktisk kunne bruge.
UPDATE:
Efter min anmeldelse tog butikken kontakt til mig igen og tilbÞd en lÞsning, som jeg er tilfreds med. Jeg sÊtter pris på, at de fulgte op og fandt en ordentlig afslutning på sagen.
Super god personlig betjening iâŠ
Super god personlig betjening i telefonen fÞr diverse bestillinger
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ