企業情報

3. ピラティス スタジオ
  4. ウェルネス センター
  5. ヨガ スタジオ

当該企業による記述

Lehko — це онлайн-студія руху та мобільності з персональними заняттями для жінок 🧘‍♀️ Ми працюємо у форматі 1:1 з тренеркою, яка підлаштовує заняття під твій стан, рівень, темп і запит. Перед стартом починаємо з короткої анкети та діагностики, щоб краще зрозуміти, що зараз потрібно твоєму тілу: більше м’якості, сили, рухливості, розслаблення чи регулярності. З чим до нас звертаються: • напруга або дискомфорт у шиї, спині чи попереку • скутість після роботи за ноутбуком • запит на поставу, живіт або зону холки • бажання повернути регулярний рух, не виходячи з дому • потреба займатися без тиску, болю й агресивного фітнесу Чому Lehko: • тренерки з 3+ роками досвіду • три напрямки: йога, розтяжка та пілатес • індивідуальний план під кожну клієнтку • уважний супровід і адаптація занять під самопочуття Lehko — для жінок, які давно хочуть почати займатися комфортно, у своєму темпі й з відчуттям, що їх справді почули. Якщо тобі хочеться більше легкості в тілі — можливо, нам по дорозі 😉

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Я стала краще розуміти своє тіло

Я стала краще розуміти своє тіло

Після 6 місяців занять я почуваюся краще і набагато більше розумію своє тіло.

Під час тренувань стала більше звертати увагу на мʼязи, рухи та відчуття. Навіть у залі тепер займаюся усвідомленіше. Після занять дуже подобається відчуття легкості в ногах і спині.

Я стала частіше помічати, коли сутулюсь, і виправляти себе. А коли порівнюю старі фото, бачу, що плечі стали краще розкриватися.

Найбільше подобаються вправи на поставу, розкриття плечей і розтягнення ніг. Деякі вправи біля стіни або з опорою на руки давались складніше, але саме в них добре відчувався ефект.

Для мене найцінніше в цих заняттях - акцент на відчуття мʼязів, усвідомленість рухів і те, що після тренування тіло справді відчувається легшим.

2026年3月12日

дякуємо за ваш вибір ❤️

5つ星のうち5の評価

Більше легкості та контролю в тілі

Займаюсь уже 6 місяців і дуже відчуваю зміни в тілі.
Стала кращою мобільність, зʼявилась легкість і рухливість у стопах, менше напруги в шиї та трапеції. Також стало легше тримати спину рівною під час сидіння, руху і вправ.
Особливо цінними для мене були вправи на розтягнення литок і загальна робота з контролем тіла: баланс, відчуття таза у вправах, правильна постава.
Мені дуже підходить формат занять. Усе зрозуміло, структуровано й ефективно. Найцінніше для мене - це те, що я розумію, що роблю і навіщо, а результат справді відчувається в тілі.

2026年5月26日

Lehko からの回答

Дякую за відгук, раді, що вам все подобається)

3 місяці занять з Lehko

Мені дуже сподобався формат індивідуальних занять онлайн (займаюся 3 місяці).

Тренування завжди продумані, але не важкимі чи виснажливі. Тренерка підлаштовує заняття під мій стан і поступово веде до відчутного полегшання без тиску.

За кілька місяців я помітила, що моя постава стала кращою, тіло відчувається легше, а після розтяжки завжди є дуже приємне відчуття розслаблення.

Особливо подобається, що ми працюємо саме комплексно (спина, постава, ноги, гнучкість і загальне самопочуття). Для мене це дуже комфортний і головне стабільний супровід, який хочеться продовувжувати.

2026年4月7日

Lehko からの回答

Дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。