Dette er scam
Dette er scam! Eier i Dubai, kontakt i USAâŠ.med norske boliger?? De tar kortinformasjonen din og trekker mer i ettertid.
Jeg synes det er skikkelig bra at siden dekker hele Norge og ikke bare de stÞrste byene. Jeg bor selv i en mindre kommune, og det var godt å finne en side hvor man ogsa kan finne lokale leieboliger.
I'm a student and needed something affordable and centrally located. I found a room near the university and the whole process was quick and smooth. Big thanks to customer service for responding promptly to my support request.
Jeg er svensk og flyttet til Norge for å jobbe, og det var litt av en jungel å finne bolig i starten. Leieboligen hjalp meg virkelig mye. Jeg kunne sÞke på tvers av byer og sette opp varsler så jeg ikke gikk glipp av noe nytt. Jeg fikk raskt kontakt med en utleier i Drammen, og vi ble enige om tre måneders leie med mulighet for forlengelse. Det fÞltes mye mer personlig enn andre steder jeg har prÞvd. Alt i alt en veldig god opplevelse.
Veldig god kundeservice og fin oppfÞlging da jeg hadde spÞrsmål. Jeg har ikke funnet den rette boligen ennå, men selve opplevelsen med siden har vÊrt positiv hele veien. Jeg er i dialog med flere utleiere og regner med å ha funnet en bolig fÞr måneden er over.
Jeg har lett etter bolig i Oslo i lang tid, og det er ikke lett, spesielt som ung mann uten fast jobb. Leieboligen gjorde det mulig for meg å lage en tydelig profil og kontakte utleiere direkte. Jeg fikk faktisk flere svar enn forventet og har nå en visning neste uke. Det jeg liker med siden er at den er rolig og oversiktlig, ingen reklamekaos, bare relevante boliger og god funksjonalitet. Et stort pluss i boka mi.
Jeg begynte Ã¥ bruke Leieboligen.com litt skeptisk, fordi jeg tidligere hadde prÞvd andre portaler uten hell. Men jeg ble virkelig positivt overrasket. Jeg lette etter bolig i TromsÞ, og det tok bare et par dager fÞr jeg fikk svar fra en utleier som faktisk var seriÞs og hyggelig. Jeg endte opp med Ã¥ signere kontrakt pÃ¥ en koselig 2-roms med havutsikt, og hele prosessen fÞltes trygg og profesjonell. Det er sjelden man blir behandlet sÃ¥ bra pÃ¥ nett â kan varmt anbefales videre.
Jeg trengte en midlertidig bolig i Bergen og opprettet en bruker her litt pÃ¥ prÞve â men det viste seg Ã¥ vÊre et godt valg. Alt gikk smidig, og jeg fant en god leieavtale pÃ¥ bare noen dager.
Leieboligen har gjort det mye enklere for meg å finne leieboliger i Oslo. Plattformen er oversiktlig, og jeg fikk svar fra flere utleiere på under en uke. En av de beste boligportalene jeg har brukt i Norge.
Jeg bruker siden som et tillegg til Finn.no, og det har faktisk gitt meg noen andre og mer tilgjengelige muligheter. Det er spesielt fint at man kan sette opp boligagent og få varsler med en gang det kommer noe som matcher behovene. Det synes jeg er smart.
Jeg hadde lett etter bolig i Trondheim i flere måneder uten hell, men via Leieboligen.com fikk jeg raskt kontakt med en utleier som faktisk svarte og var seriÞs. Veldig enkel side å bruke, og det fÞles trygt.
Dette er svindel!
FÃ¥tt flere henvendelser fra Facebook grupper om dette.
Bare sjekk scamadviser