1.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fick fel vara

Fick fel vara. Har kontaktat kundtjÀnsten via 3 mejl och tom via instagram. Noll respons överhuvudtaget. Har försökt i en vecka nu. Ska absolut INTE bestÀlla dÀrifrån framöver.

2025幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig kundservice och usel produktbeskrivning

BestÀllde en pajform med en specifik höjd, storlek och stil. Fick hem fel höjd, storlek och stil. Skrev och klagade, och fick då ett snabbt svar att rÀtt vara påvÀg, så det verkade positivt. Men sen fick jag hem Ànnu en pajform med fel höjd och storlek, och skrev och klagade igen. VÀntade flera dagar på svar bara för att få ett kort "fel i produktbeskrvingen" och ingen hjÀlp om återbetalning eller hur jag ska bli av med fel pajform. VÀldigt dåligt alltihopa.

2024幎12月13日
5぀星のうち1の評䟡

Sen och ofullstÀndig leverans. Dålig service.

LÀngst upp på hemsidan skyltas det med SNABBA LEVERANSER vilket var vad jag förvÀntade mig nÀr jag bestÀllde varor till ett kalas 4 vardagar innan kalaset. LÀser man under avsnittet om leveranser står det att normal tid för leverans Àr 1-3 dagar. Men att de reserverar sig för upp till 7 dagar, och kontaktar kunden om försening skulle uppstå. Mitt paketet skickades inte ens förrÀn efter 8 dagar. Och det utan kontakt om försenad leverans. Samt att den viktigaste delen av bestÀllningen inte skickades alls, pga att den inte fanns i lager. Detta trots att hemsidan uppgav att den fanns i lager. NÀr jag mailar kundtjÀnst om detta får jag till svar att jag borde valt expressleverans om det var viktigt att få ordern i tid. Otroligt dålig service.

2021幎8月21日
5぀星のうち2の評䟡

Inga varor

Jag bestÀllde en julkalender i mitten av november, den skulle finnas i lager. Den hade inte dykt upp i mitten av december och jag hörde av mig med ett vÀnligt mail. Jag fick under den hÀr tiden reklammail om precis den produkten. Det var ett par vÀndor med mail men fick till slut tillbaka pengarn, men tyvÀrr ingen ursÀkt och ett mycket ocharmigt bemötande.

Har köpt från Leilas vid tidigare tillfÀlle och då fått varorna snabbt, men jag kommer inte bestÀlla något dÀrifrån igen.

2021幎7月29日
5぀星のうち1の評䟡

Krångel från leverans till återbetalning

Leveransen av varan gick hyfsat fort, men nÀr paketet sedan kom fanns det ingen retursedel med i paketet, vilket innebar att jag fick mejla dem och vÀnta innan jag kunde returnera. Kundservicen var uppå det mycket kort i tonen.
NÀr returen sedan kommit fram till dem får jag tillbaka ett belopp som Àr på en mycket mindre summa Àn vad produkten egentligen kostade. NÀr jag efterfrågar varför jag fått ett mindre belopp Àn vad jag ska ha så vÀntar jag Ànnu på svar.

2020幎12月22日

NÀstan allt strulade

BestÀllde ett gÀng varor som alla skulle finnas i lager. Fick efter några dagar ett mejl att varorna hade skickats, gick sedan ca två veckor utan att något paket kom. Skrev ett vÀnligt mejl och frågade om de visste något om paketet. Fick inget svar på mejlet, men någon dag senare fick jag meddelande från Postnord att de nu fått information om paketet. Så vet inte om paketet inte ens hade skickats på de två veckorna? NÀr paketet sedan vÀl kom saknades två varor som jag betalat för. Den ena varan hade de skrivit en notis om att den inte fanns i lager (trots att det stod på hemsidan att den fanns i lager nÀr jag bestÀllde) och att det skulle dröja någon vecka innan den skickades. Efter någon vecka kom den i brevlådan, det var bra. Den andra varan som fattades i paketet har jag Ànnu inte sett skymten av trots att jag betalat. Tråkigt, för finns så mycket fint på hemsidan. Hade varit så kul om allt fungerat smidigt med leveransen, då hade jag gÀrna bestÀllt igen dÀrifrån!

2020幎11月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ