Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest レビュー 631

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi havde fornøjelsen af at have Simon som DJ til vores kobberbryllup, og han gjorde det helt fantastisk. Han ramte stemningen perfekt og spillede masser af sange, som virkelig fik folk ud på dans... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse lige fra da jeg kontaktede firmaet, blev ringet op og havde jeg spørgsmål, blev de besvaret hurtigt. God kontakt til DJ Giuseppe op til festen ifht playliste mm og han leverede! Vi... もっと見る

企業情報

1. DJサービス
  2. イベント管理会社

当該企業による記述

Lej-en-DJ er et landsdækkende DJ-virksomhed. Vi har DJ's med mobildiskotek i alle afkroge af det danske land. Vi spiller hvert år til over 1000 festarrangementer, og stræber dagligt efter at opretholde en høj standard for vores service, medarbejdere og udstyr. Hos os går erfaring og kvalitet hånd i hånd, og vi skræddersyer vores løsninger ud fra dine præferencer (musik, tidspunkt, placering mm.). Forhåbentlig er vi det musikalske indslag til din næste fest :-)

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alt spillede 😃

Det var super let at booke og DJ var korrekt afstemt til vores ønsker om musik smag 💃🏻🕺🏻

2026年3月29日

Hej Jette,

Mange tak for din fine anmeldelse! :)

Hvor er det dejligt at vide, at du har fundet oplevelse hos nem og intuitiv. Desuden skønt at Dj'en fik ramt helt plet med det ønsket musik, sådan at I kunne få danset natten lang.

Du er altid velkommen til at bestille vores service igen ved anden lejlighed.

5つ星のうち5の評価

Det var nemt at bestille en DJ til…

Det var nemt at bestille en DJ til arrangement og DJ’en leverede en god præstation

2026年3月22日

Hej Brian,

Tusind tak for de 5 stjerner :)

Herligt at du føler din oplevelse med os har været rigtig god lige fra bestilling til selve afviklingen. Mere kan vi ikke ønske os!

Ha' en dejlig onsdag.

DJ RENE

Vi havde fornøjelsen af DJ Rene til vores Kobberbryllup på Samsø. Han var super god og ramte helt plet i forhold til den musik vi hørte og var med til at skabe en rigtig god aften. Selve forløbet med lej-en-dj har også bare spillet derud... virkelig kanon koncept som fungerer.

2026年3月7日
自発的なレビュー

Hej Daniel,

Mange tak for den flotte anmeldelse! :)

Fantastisk at høre, at I havde en dejlig aften, hvor Rene var med til at bidrage til en kanon god stemning, og han fik spillet præcis den musik, som får jer og jeres gæster op og danse.

Generelt dejligt, at du føler at hele kundeoplevelsen hos os, har været nem og overskuelig. De rosende ord betyder virkelig meget for os.

Vi ønsker jer alt det bedste.

5つ星のうち5の評価

Vi havde fornøjelsen af at have Simon…

Han ramte stemningen perfekt og spillede masser af sange, som virkelig fik folk ud på dansegulvet. Der var god energi hele aftenen, og mange af vores gæster kommenterede også på, hvor god musikken var.

Simon var professionel, imødekommende og god til at læse rummet, så festen bare kørte derudad. Vi er super tilfredse og kan varmt anbefale ham til andre, der skal holde fest

2026年3月7日

Hej Kristina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Hvor er det herligt, at I har haft en kanon dejlig kobberbryllupsfest med Simon, som jeres Dj. Vi elsker at vide, at vores Dj's er med til at skabe en rigtig god energi og sørge for, at musikken byder op til en helt masse dans!

Jeg sørger selvfølgelig for at Simon modtager de virkelig flotte, rosende ord. Han er uden tvivl hamrende dygtig.

Du ønskes en dejlig mandag.

5つ星のうち5の評価

God kontakt og velvilligt Dj ang ønsker…

God kontakt og velvilligt Dj ang ønsker fra gæsterne musik lige i øjet 🍺💪

2026年2月22日

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Dejlgit at du har haft en god oplevelse med os, og jeres Dj har sørget for en god fest til jer alle. Vores Dj's gør alt hvad de kan for at imødekomme alle musikønsker på aftenen, og det lyder til at være sagen for jeres fest.

Du er altid velkommen igen en anden gang.

Rigtig skøn tirsdag.

5つ星のうち5の評価

God hjemmeside som gjorde det nemt at…

God hjemmeside som gjorde det nemt at få det hele med. Professionel DJ som musikmæssigt gjorde vores kobberbryllup til en skøn fest.

2026年2月9日

Hej John,

Mange tak for de 5 stjerner :)

Vi er glade for at høre, at du har fundet vores hjemmeside nem og intuitiv at anvende. Der er lagt meget omtanke i, at få det til at fungere på bedst muligvis.

Derudover, hvor er det dejligt at jeres Dj var med til at sørge for fantastisk musik til jeres kobberbryllupsfest. Det er alt hvad vi ønsker for vores kunder!

Du ønskes en dejlig tirsdag.

Nytårs arr.

God service , det fungerer

2026年1月2日

Hej Finn,

Tak for din fine anmeldelse! :)

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service og vi kan sørge for den gode musik til jeres nytårsaften.

Vi ser frem til at spille for jer igen Nytårsaften 2026.

5つ星のうち5の評価

Vi havde fornøjelsen af at bruge Kim…

Vi havde fornøjelsen af at bruge Kim til vores julefrokost, og vi kunne ikke have været mere tilfredse. Han havde fuldstændig styr på alt fra udstyr til tidsplan. Under middagen sørgede han for behagelig, lav baggrundsmusik, og da det var tid til at danse, skruede han op og skabte en fantastisk stemning på dansegulvet. Han ankom til tiden, var meget hjælpsom og håndterede det hele uden problemer, selvom vi ikke har elevator. En utrolig flink og professionel person, som vi med stor glæde vil anbefale til andre, og som vi helt sikkert selv vil kontakte igen. Kim hjalp endda med at fjerne borde og stole, da vi skulle omrokere for at gøre klar til dansegulv. Stor ros herfra:)

2025年12月6日

Hej Sarah,

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse! :)

Hvor er det bare fantastisk at høre, at I har haft sådan en helt igennem god oplevelse i selskab med Dj Kim. Det lyder til, at det har været det helt rette match og han har ydet en kæmpe service hos jer, og generelt har haft styr på det hele: Lige fra den praktiske del til at sørge for, at I fik danset en helt masse.

Den fine ros videresendes naturligvis til ham.

Du ønskes en herlig onsdag.

God servie!

God servie!

Vil helt klart anbefale at bruge Lej-en-dj.dk.

God og hurtig komunikation. God service og meget nemt at booke, til gode priser.

2025年11月25日

Hej Louise,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for! :)

Vi er rigtig glade for, at du vil anbefale os til andre og har været tilfredse med den service, som du er blevet mødt med. Vi arbejder målrettet på, at levere en ordentlig kundeoplevelse lige fra indhentning af tilbuddet, kommunikationen undervejs og til selve leveringen.

Du er altid velkommen til at booke os igen, hvis du skulle få behov for en Dj ved anden lejlighed :)

Du ønskes en herlig tirsdag.

Dansegulvet var godt udnyttet

Dansegulvet var godt udnyttet, grundet god musik, han fangede stemningen.

2025年11月24日

Hej Stig,

Tusind tak for de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på :)

Helt fantastisk at I har haft en suveræn god fest, hvor I har fået hørt en masse lækker musik, som har sørget for et fyldt dansegulv. Meget mere kan man da ikke ønske sig.

Alt din ros videresendes naturligvis også til Dj'en.

Du ønskes en skøn tirsdag.

Imødekommende

Imødekommende, god service

2025年11月4日

Hej Naja,

Mange tak for de 5 stjerner :)

Vi er glade for at du føler, at vi har leveret en god service til dig og du er blevet taget godt i mod af vores kundeservice team, samt Dj.

Vi glæder os til at skulle spille for jer igen i starten af det nye år.

Rigtig god weekend.

100% tilfreds

100% tilfreds. Helt igennem professionel oplevelse fra booking, planlægning og til “eksekvering” .

2025年10月27日

Hej Tine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og og har fundet hele processen super professionel. Det er alt vi bestræber os efter, så vi bliver mega glade, når vores kunder har den bedste kunderejse hos os og en skøn fest.

Jeg sørger for at rosen også videresendes til din Dj.

Ha' en herlig tirsdag.

Flinke og imødekommende.

2025年10月25日

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse :)

Vi er glade for, at du har fundet os og vores DJ imødekommende og behagelige at samarbejde med.

Mange tak for at have taget dig tiden til at bedømme os. Det er meget værdsat.

Ha' en skøn tirsdag.

5つ星のうち5の評価

Var god til at finde musik for alle…

Var god til at finde musik for alle alders grupper. Alle gæster har rost musikken

2025年10月19日

Hej Karina,

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Hvor er det skønt, at I har haft en god aften i selskab med jeres Dj og han har sørget for en masse skøn musik. Det er altid dejligt, når man får en masse ros fra alle gæsterne. Så ved man, at de også har haft en sjov aften!

Du er altid velkommen til at bestille os igen ved anden lejlighed, skulle du få behov for det.

Rigtig god mandag.

5つ星のうち5の評価

DJ passede lige til vores fest og vores…

DJ passede lige til vores fest og vores publikum

2025年10月11日

Hej Maria,

Mange tak for de 5 stjerner! :)

Vi er glade for at vi har fået matchet den helt rette Dj, som passede præcis til jeres fest og jeres gæster. Andet kunne vi ikke ønske os.

Jeg ønsker dig en skøn mandag.

5つ星のうち5の評価

Tak for et super fedt sæt

Tak for et super fedt sæt, Per! Du fik virkelig festen til at koge – perfekt mix, god energi og en lyd, der bare spillede max. Du leverede 110%!

2025年10月12日

Hej Rene,

Mange tak for din flotte anmeldelse! :)

Vi er glade for, at du har haft en fantastisk fest og der har været godt gang i den med det helt rette musik. Dj Per er virkelig dygtig til at sammensætte de perfekte set til dem han spiller for og det lyder til, at du ikke har været en undtagelse.

Rosen sendes naturligvis videre til Per.

Du ønskes en herlig mandag.

En fantastisk oplevelse🥳

Vi havde fornøjelsen af dj Torsten til vores 2 x 40års fødselsdag og sikke en fest vi fik🥳🥳💃🏼🕺🏼
Vi havde en aften med god musik og masser af dans.
Torsten spillede musik for alle og var super god til at blande gammelt og nyt og vores oplevelse var, at der stort set hele tiden var nogen på dansegulvet. 🥳
Tak for en god oplevelse. 🙌🏻
Kan klart anbefales, skønt at der bare var styr på musikken 😃

2025年10月4日
自発的なレビュー

Hej Sille,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse :)

Vi er super glade for, at Dj Torsten sørgede for at I fik et brag af en 2 x 40 års fødselsdagsfest. Dejligt at musikken bare var præcis, som I ønskede det og I havde et fyldt dansegulv hele tiden.

Vi sætter stor pris på den varme anbefaling og du er naturligvis velkommen igen, skulle du have brug for en Dj til anden lejlighed :)

Du ønskes en skøn weekend.

5つ星のうち4の評価

Fin idé.

Fin info. God dj som varmt kan anbefales. Dog meget dyrt.

2025年9月21日

Hej Janni,

Mange tak for din anmeldelse :)

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os og sagtens kan anbefale vores service til andre.

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。