レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service . Udlejningen af værktøj gik hurtigt og problemfrit, og alt udstyr var i topstand. Kan varmt anbefales!

5つ星のうち5の評価

Super god service og virkelig søde personale. God priser og alt spiller bare. Kan varmt anbefale dem.

企業情報

1. 建設機械賃貸サービス

当該企業による記述

Vi tilbyder maskinudlejning i Ølstykke på Sjælland. Her kan du fx leje minigraver, motorbør og pladevibrator, hvis du vil i gang med at lave en ny indkørsel. Når du lejer større maskiner som minigraver, kan du tilvælge levering og afhentning. Ved udlejning af minigraver og andre maskiner giver vi instruktion, så du nemt kan komme i gang med dit projekt. Skal du lave nyt hegn, tilbyder vi udlejning af pælebor, også kaldet jordbor. Du kan leje stort jordbor til minigraver, eller et mindre motoriseret jordbor til betjening af en person. Skal du skære brænde, fælde træer eller kløve brænde, kan du leje motorsav og brændekløver. Kom hurtigt i gang. Hvis den ønskede maskine er ledig, kan du normalt få den leveret samme dag. Hvis du er i tvivl om, hvilken maskine der er bedst til opgaven, er du velkommen til at ringe.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Service i Topklasse

Man får virkelig service i topklasse her. Jeg bestilte to maskiner torsdag, og allerede fredag formiddag blev de leveret. Jeg endte med at have booket en dag for meget, men det var overhovedet ikke et problem – lejen blev kortet med én dag, pengene blev refunderet, og maskinerne blev hentet uden problemer. Virkelig rare mennesker der kører denne forretning.

2025年4月11日
5つ星のうち5の評価

Hurtig respons også i weekenden

Jeg stod en lørdag formiddag og skulle bruge en trailer til at få flyttet en bil.
Der gik 5 minutter fra jeg skrev en mail til Lej din maskine, til jeg blev ringet op, og en halv time efter stod jeg med trailer og en rigtig god forklaring om brugen og hvordan man spænder en bil fast med remme.
En helt igennem god oplevelse og top service….og så på en Lørdag. Jeg er glad. De bedste anbefalinger herfra

2024年12月14日

Sublim service!

Jeg har haft fornøjelsen af at leje en minigraver, pladevibrator, fliseløfter og motorbør fra Lejdinmaskine, da vi skulle lave terrasse og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Servicen var intet mindre end sublim fra start til slut. Hele processen, lige fra bestilling til levering, var utrolig professionel og smidig.

Simone og Nikolaj var begge utroligt hjælpsomme og imødekommende, og de gav mig grundige instruktioner, så jeg følte mig helt tryg ved at bruge udstyret. De sørgede for, at jeg havde alt, hvad jeg skulle bruge til mit projekt.

Alt i alt en fantastisk oplevelse! Hvis du står og mangler udstyr til dit projekt, kan jeg varmt anbefale Lejdinmaskine. Jeg vil helt sikkert benytte mig af deres service igen i fremtiden.

2024年7月15日

Gode produkter

Gode produkter, god service, venlige mennesker og ikke mindst markedets bedste priser. Vi havde en femstjernet oplevelse.

Vi kan kun anbefale deres gode forretning.

2024年7月17日

Top service!

Top service!
Lejede i sidste uge en lift - Hvor jeg havde et ønske om levering på et specifikt tidspunkt. Der var ingen tvivl om at Simone leverede en top service før under og efter leje, og gjorde alt hvad hun kunne for at tilpasse sig mit ønske!
Ingen tvivl om at jeg vil leje herfra igen og vil til enhver tid anbefale dem!
En ekstra bonus er så at deres priser er skarpe!

2024年2月7日

Nemt og god service!

Det er så nemt og utrolig god service!

Jeg har ikke det vilde af plads selv, så det er rart at man har muligheden for at leje sig til det

Helt klart noget som jeg vil gøre igen! :-)

2024年1月5日

Uden et skud i tvivl

Uden et skud i tvivl.
Det er klart det bedste sted jeg nogensinde har lejet en maskine, en jordloppe, i dette tilfælde.
Utrolig god service en da til en pris, hvor det andre tager mindst de dobbelte for det samme.

2023年11月13日

Trustpilot エクスペリエンス