レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Really beautiful necklaces, haven’t bought from this small business before but a really good experience. Bought the necklaces Thursday last week, shipped Monday morning and arrived today so it took ju... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering og utroligt fine produkter der er meget tro til billeder og beskrivelse. Jeg havde dummet mig og valgt forkert produkt og blev mÞdt af enormt god service mht. at bytte til et andet s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Quality of the pieces I bought was not as expected. You need to email them to be able to return since there’s no information about the return address. It took a couple of days but when they answered t... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店
  2. 宝食デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Lemon Lua is a Copenhagen based jewelry brand, supplying high quality jewelry at a great price. Born on a sunny trip to California, Lemon Lua is all about embracing individuality. Our keywords are Playful, Bold & Confident. We love using mixed materials. You'll find a wide array of vintage pieces, glass, gemstones, ceramics, pearls, leather, sterling silver , gold and more. We carefully source materials from all over the world to create our unique look.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

88件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Sublim god og hurtig service

Sublim god og hurtig service.
Jeg bestilte en varer, hvor jeg ikke kunne lÊse mig frem til leveringsdatoen. Jeg skrev en mail til dem 2 dage efter, og der var svar 6 minuter senere, at den var afsendt dagen fÞr.
1 time senere der fik jeg besked herom at kunne afhente den i pakkeshoppen.
Dog skal der siges at produkterne syner stÞrre på billederne, der er på deres hjemmeside.
Men generelt en rigtig rar oplevelse at handle ved Lemonlua.

Mvh SÞren

2020幎12月4日

Hej SÞren,
Tak for de fine ord! Det er vi glade for.

Deres Þreringe er amazing

Deres Þreringe er amazing. Jeg elsker dem og det er blevet min daily Þreringe fit. Leveringen og sevicen er i top. Hvis du har et spÞrgsmål så bare send dem en email og du får svar hÞjst en dag senere. Jeg vil helt sikkert kÞbe der igen igen.

2020幎3月29日

Hej Elena,
1000 tak for de fine ord, det sÊtter vi pris på♥
Lemon Lua

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god service. Jeg gav min lillesÞster nogle Þreringe i julegave, men den ene Þrering manglede desvÊrre en sten. Jeg skrev en mail til Lemonlua 1. juledag og fik svar et par timer senere, at de ville sende en ny. Fire dage efter kom den. Så virkelig god service og hurtigt respons på mail trods helligdag. Vil vÊre meget tryg ved at handle her igen.

2020幎1月1日

Hej Stine,
Mange tak for de fine ord! Det er vi super glade for♥
Lemon Lua

Flotte smykker men dårlig kvalitet

Service var god og smykkerne er super flotte, men kvaliteten pÃ¥ mine Þreringe er jeg skuffet over. Jeg kÞbte dem som var guldbelagte, og de er efter 3 mÃ¥neder allerede misfarvede. Guldet er ved at vÊre helt vÊk, og de er begyndt at blive helt mÞrke. Og det skal lige siges at jeg altid tager dem af inden bad. Ærgerligt, da de ellers er flotte.

2019幎10月4日

Hej Siri,
Jeg beklager at du hat haft en dårlig oplevelse hos os. Vi er altid klar på at hjÊlpe dig hvis du sender os en e-mail på lemonlua@icloud.com. Vi har også opdateret vores side med gode råd til hvordan man holder smykkerne pÊne https://lemonlua.com/pages/faq.

Smukkeste Þreringe

Udvalget er ikke stort, men de har de smukkeste Þreringe hos LemonLua. Fik ingen ordrebekrÊftelse efter kÞb pÃ¥ mail, men pÃ¥ hjemmesiden i stedet. LÞbende opdateret ved forsendelse og indlevering til DAO. Levering 4-5 dage. Øreringene var pakket fint og sikkert. Kommer til at handle her igen.

2019幎7月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。