KÃP INTE FRÃ N DE
Dålig borste som inte fungerar som de lovat! Mailat de att jag önskar göra en retur men de svarar inte. Tur att jag betalade med Klarna så de kan sköta det vidare.
Köp inte deras borste, de funkar inte!!
Köp inte deras borste, de funkar inte!!
Jag köpte deras borste då jag alltid velat prova om de Àr så bra som de sÀger att de ska vara och nu erbjöd de pengarna tillbaka om man inte var nöjd. Meddelade dem att jag inte var nöjd med borsten och fick svar inom 30 min att de skulle returnera pengarna via klarna, som jag betalat med.
Borsten fungerar sÀkert mycket bra på större hundar men på små hundar (och katter) Àr den för stor. Den kommer inte åt och fungerar dåligt. Ger dem fem stjÀrnor pga av den fina kundservicen jag fick. SjÀlva borsten kan jag inte riktigt bedömma då jag inte provat den på en större hund.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã