Lenson レビュヌ 6,357

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Aldri opplevd problemer med levering, eller sending. NÃ¥ har jeg brukt Lenson siden jeg brukte med linser i 2018, sÃ¥ det sier noe om kvaliteten pÃ¥ servicen. Det eneste jeg kan si noe negativt om er at... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alltid rask pÃ¥ sending og leveringstid. Produktene er av hÞy kvalitet. Og utvalget pÃ¥ topp! Det er Lenson jeg bruker nÃ¥r jeg bestiller nye linser. Og det har jeg gjort i lengre tid, og kommer ogsÃ¥ til... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Leveransen skulle gÃ¥tt helt hjem med Helthjem. Det ble dessverre levert pÃ¥ hentestedet. Dette var et lite pakke med linser som kunne gÃ¥ i brevsprekken i postboksen i en vanlig blokk i Oslo. Hva er v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eneste jeg var bekymret for var at linsene ble hengt pÃ¥ postkassa av helt hjem, og det var kuldegrader. TÃ¥ler linsene Ã¥ fryse? Tenker frakt er best til post i butikk. Mannen hadde heldigvis tatt de m... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡卞業者
  2. コンタクト レンズ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Lenson.com ble til i år 2004 og har sitt hovedkontor i Stockholm med norsktalende personell. Vår ide er å ha markedets mest kundevennlige tilbud på varer og tjenester innen Þyne-og Þye helse.

圓該䌁業による蚘述

Eksperter på optikk
Øye helse og syn er vÃ¥rt fokus og vi vil hjelpe deg med Ã¥ ta vare pÃ¥ dine Þyene pÃ¥ best mulig mÃ¥te! Kontakt vÃ¥re eksperter pÃ¥ kundeservice for rÃ¥d om 800-199-02 eller e-post kundeservice@lenson.com.
Frakt og retur
Vi har utrolig raske leveranser av vÃ¥re lagervarer - ofte har vÃ¥re kunder sine kontaktlinser hjemme i posten neste arbeidsdag! Vi tilbyr 90 dagers Ã¥pent kjÞp av kontaktlinser, tilbehÞr og solbriller. 365 dager Ã¥pent kjÞp pÃ¥ briller. Å returnere er gratis!
Clickand Reload™
VÃ¥r smarte funksjon Clickand Reload™ gjÞr det enkelt, med noen fÃ¥ klikk kan du bestille det samme som sist. Vi beregner ogsÃ¥ ut nÃ¥r det er pÃ¥ tide Ã¥ bestille igjen. En pÃ¥minnelse pÃ¥ din e-post vil da bli sendt og derfra kan du enkelt klikke deg videre for Ã¥ bestille det samme som sist.

Prisgaranti

Vi synes det er viktig at du som kunde fÞler deg trygg når du handler hos.

Vi synes det er viktig at du som kunde fÞler deg trygg når du handler hos.
Alle prisene våre er inkludert moms og tollavgift tilkommer ikke. Om du skulle finne et identisk produkt til en lavere pris hos en annen norsk, nettbasert butikk innen 14 dager fra kjÞpsdato, betaler vi tilbake mellomlegget på produktet.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Ingen varer, treg kundeservice

Ventet 14 dager, og det viste seg at varene ble borte i posten. Kontaktet kundeservice og ba dem sjekke dette. 2 dager fÞr svar. Fikk spm om de skulle sende på nytt, noe jeg svarte ja på. Etter ytterligere 6 dager fikk jeg mail fra kundeservice igjen med link jeg måtte benytte for å bekrefte at jeg ville ha varene. Jeg skrev tilbake at de skulle bare slette ordren. 2 dager til gikk, fÞr jeg fikk svar om at de skulle gjÞre det. Det tok altså nesten 1 måned uten at jeg fikk varer, og kundeservice var fryktelig trege.

2026幎3月24日

Lenson からの回答

Hei Randi, og takk for din tilbakemelding.

Det var virkelig leit å lese at vi har vÊrt trege med å svare deg. Normalt svarer vi innen 24 timer mandag til fredag.

Når det gjelder erstatningsordre, trenger du alltid å godkjenne den fÞr den blir aktivert. Dette gjÞr du via eksklusiv link vi sender deg. Linken er av sikkerhetsårsaker kun gyldig i 48 timer. Har du ikke fått aktivert ordren innen det, trenger du å få tilsendt en ny link. Det er antakelig det som har forlenget denne prosessen for deg.

Vi beklager virkelig dette, og håper du vil la oss få sjansen til å gi deg bedre service neste gang.

//Eli

5぀星のうち1の評䟡

Sein levering

Sein levering. Tok 3 uker.

2026幎4月5日

Lenson からの回答

Hei Silje, takk for tilbakemelding.

Så leit å lese dette! Jeg ser at vi sendte deg varene dine samme dag som du bestilte, men deretter tok frakten uvanlig lang tid denne gangen. Det er i forbindelse med påskepost at det har vÊrt ekstra lange leveringstider på visse adresser i år. Vi beklager dette. Normalt er leveringstiden 2-4 arbeidsdager.

//Eli

Ingen problem

Kjapp levering, enkel retur

2026幎4月1日

Lenson からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du uppskattar vårt upplÀgg. /Malin

5぀星のうち5の評䟡

Bra sted å bestille linser

Har bestilt herfra flere ganger. Iblant lang leveringstid når det er bestillingsvare, ellers bra. Bra priser, bra nettside

2026幎4月3日

Lenson からの回答

Tack för din fina recension! Kul att höra att du uppskattar vårt upplÀgg. /Malin

Rask levering

Rask levering, rimelig priser.

2026幎3月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス