レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hos Leo’s kÞreskole fÃ¥r du hele pakken. Meget dygtige og kompetente kÞrelÊrere - isÊr Claus, han er en stjerne! 🀩 De tilbyder grundig og strukturet teoriundervisning ved tavle samt mulighed for... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mega god kÞreksole, fik kÞrekort pÃ¥ 2 mÃ¥neder og 10 dage. Alle kÞreskole lÊrerne er rigtig flinke. NÃ¥r man kommer ned pÃ¥ kÞreskolen bliver man altid mÞdt med et smil af Peter deres receptionist. Teo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg tog mit motorcykelkÞrekort hos Leo's KÞreskole, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi var et hold pÃ¥ 5, der tilmeldte os sammen, og Leo fÞrte os igennem 7 intense uger fra ho... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 運転免蚱センタヌ
  3. 自動車免蚱蚓緎所
  4. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞrekort til bil og MC i Ringsted og SorÞ. Personlig teoriundervisning og hÞj beståelsesprocent. Book selv dine kÞrelektioner online, når det passer dig. Kontor med personlig betjening, hvis du har brug for hjÊlp. Kig forbi vores kontor på SjÊllandsgade 26. Ring på tlf. 71104200 eller besÞg os på www.leo4100.dk - Så hjÊlper vi dig godt videre.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

⭐⭐⭐⭐⭐ KÊmpe anbefaling herfra!

⭐⭐⭐⭐⭐ KÊmpe anbefaling herfra!

Jeg kan kun sige de allerbedste ting om Leos KÞreskole – og isÊr Claus! 🀍

Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, selvom jeg havde angst og virkelig mange nerver undervejs. Claus har vÊret helt igennem fantastisk. Han er den sÞdeste, mest omsorgsfulde og – hvis man spÞrger ham selv – den sjoveste kÞrelÊrer, man kan fÃ¥ 😄🚗

Han er utrolig pÊdagogisk, tÃ¥lmodig og virkelig god til at skabe en tryg og rolig stemning i bilen. Jeg fÞlte mig set, forstÃ¥et og stÞttet hele vejen, og det gjorde en verden til forskel for mig 💛 Det har helt oprigtigt altid vÊret en fornÞjelse at kÞre med ham.

OgsÃ¥ en kÊmpe ros til Charlotte 🌞 Hun er altid hjÊlpsom, imÞdekommende og klar pÃ¥ en hyggelig snak – man fÞler sig virkelig velkommen fra start til slut. Jeg har pÃ¥ intet tidspunkt haft bÞvl med at finde kÞretider, for de er meget fleksible.

Tusind tak for et trygt, sjovt og virkelig godt forlÞb. Jeg kunne ikke have Þnsket mig det bedre! ✹

2026幎4月14日

God oplevelse!

Det her har nok vÊret en af de bedste oplevelser i lang tid. Jeg havde Claus som kÞrelÊrer, og det var den bedste oplevelse nogensinde. Han hjalp mig virkelig med at finde ro og gav aldrig op på mig, selvom der var ting, jeg skulle lÊre. Claus er den bedste kÞrelÊrer, jeg kender.

KÞreskolen fokuserer virkelig pÃ¥, at du kommer godt igennem og klarer det godt. Derfor vil jeg klart anbefale, at du starter hos Leos KÞreskole. Her gÞr de alt for, at du fÃ¥r den bedste oplevelse – og selvfÞlgelig dit kÞrekort.

Jeg vil isÊr anbefale Claus som kÞrelÊrer. Hvis det ikke var for ham, havde jeg aldrig fået det her kort. Claus fortjener virkelig meget kredit for det. Han er en af de bedste lÊrere, jeg har haft, og det kommer jeg til at savne.

Hvis jeg var dig, ville jeg starte her – du kommer ikke til at fortryde det

2026幎2月16日

Mega god oplevelse

Over all har det vÊret en super god oplevelse hele vejen igennem. Mega gode teorilektioner, der var hyggelige og fik klÊdt én godt på til prÞven. Dobbelt så gode kÞretimer med Claus, der bare fra start af fik skabt en mega fed, hyggelig og sjov stemning, som jeg helt kommer til at savne.
Og så kan kan man ikke glemme den super dejlige sekretÊr, Charlotte, som har hjulpet og vÊret så sÞd, når jeg var lidt et problem barn.
Tusind tak for et mega godt forlÞb.🙏

2026幎1月12日

Perfekt

Jeg har haft en meget god oplevelse hos Leo’s KÞreskole. Undervisningen har vÊre god, og mine kÞrelÊrere har vÊret sÞde og super hjÊlpsomme. Jeg kan kun anbefale kÞreskolen til andre.

2025幎12月9日

Kan varmt anbefales

Jeg har taget kÞrekort til motorcykel og er yderst tilfreds! Alt var godt struktureret og planlagt fra start til slut. Undervisningen var bÃ¥de lÊrerig og humoristisk, hvilket gjorde hele forlÞbet sjovt og trygt. Leo udstrÃ¥ler ro og har en fantastisk tÃ¥lmodighed – perfekt nÃ¥r man er ny pÃ¥ en motorcykel. Kan varmt anbefales!

2025幎11月2日

Leo's KÞreskole kan varmt anbefales

Jeg har taget kÞrekort hos Leo's KÞreskole i SorÞ og det har fra start til slut, vÊret en fornÞjelse at deltage i både undervisning og kÞretimer. Alt var planlagt og klar, så det var nemt at tilrettelÊgge efter. Der var tydelighed over betalinger og intet skjult. Underviserne var gode og behagelige både i teorien og det praktiske. Det fÞltes aldrig kedeligt.
Jeg fÞlte mig fuldt klÊdt på både til teoriprÞven og kÞreprÞven og kom gennem begge i fÞrste forsÞg. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville savne kÞretimerne, men det var altid hyggelige ture.
Varm anbefalelse herfra!

2025幎9月3日

Mc kÞrekort

Kan ikke sige noget dårligt om Leos kÞreskole har taget mc kÞrekort fantastisk forlÞb og en go undervisning. Har aldrig siddet på en motorcykel fÞr jeg startet her og bestod det hele fÞrste gang. De er rigtige gode til og få alle med og nybegynder.

2025幎9月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス