レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LÊkre sandaler - blÞde og behagelige. Meget tilfreds med kvaliteten som er helt pÃ¥ hÞjde med (eller bedre) end Birkenstock som jo er vÊsentlig dyrere. Har kÞbt PORTOFINO 1 sandalen og i samme str... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har i dag besÞgt jeres fine butik, en rigtig god oplevelse og fantastisk service og hjÊlpsomhed. KÞbte mig et par sko som er gode til mine lidt vanskelige fÞdder, smarte samtidig i en flot rÞd farve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte sko og de var meget tunge sÃ¥ mÃ¥tte sende dem retur. Hentede min pakke 100 m fra min bopÊl gls, men skulle returnere flere kilometer vÊk hos post nord. Det blev jeg sur over, nu venter jeg ku... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. 履物卞業者

圓該䌁業による蚘述

LEON forener klassisk hÃ¥ndvÊrk med et enkelt og tidlÞst udtryk. Vi skaber komfortable sko i nÞje udvalgt italiensk lÊder, designet til hverdag, fest og arbejde. Kvalitet, Êrlighed og godt hÃ¥ndvÊrk – det er kernen i Leon Shoes. Italiensk kvalitet, europÊisk tillid Kvalitet uden kompromis LEON shoes er resultatet af solidt hÃ¥ndvÊk kombineret med nÞje udvalgte materialer fra pÃ¥lidelige leverandÞrer i Italien, som sikrer den hÞjeste kvalitet i hver eneste detalje. Hvert par sko gennemgÃ¥r en streng kvalitetskontrol, fÞr de nÃ¥r ud til vores kunder. NÃ¥r det gÊlder din tilfredshed, gÃ¥r vi ikke pÃ¥ kompromis. Innovation, komfort og kvalitet i hvert skridt Avancerede materialer Vores fodseng anvender en revolutionerende kombination af polyurethan, naturligt lÊder og specialindlÊg, som tilsammen giver uovertruffen komfort og stÞtte. Hvert materiale er nÞje udvalgt for at sikre lang holdbarhed, hygiejne og en behagelig fornemmelse ved hvert skridt. ✔ Medicinsk testet polyurethan ✔ 100 % naturligt lÊder fra Italien ✔ Antibakteriel beskyttelse ✔ Anatomisk formet struktur ✔ MiljÞvenlige materialer Stil og komfort i perfekt balance LEON Fashion Moderne clogs, sandaler og hjemmesko skabt til hverdagen, hvor design og komfort mÞdes i en harmonisk balance. Kollektionen er udviklet med fokus pÃ¥ rene linjer, lette materialer og former, der fÞlger fodens naturlige bevÊgelse. Hvert par er resultatet af omhyggeligt hÃ¥ndvÊrk, hvor funktionalitet og Êstetik gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Det gÞr LEON Fashion til et stilfuldt valg for dig, der Þnsker et moderne look uden at give afkald pÃ¥ komforten. FodtÞj udviklet til krÊvende arbejdsdage LEON Professional LEON Professional er skabt til dig, der tilbringer mange timer pÃ¥ benene og har brug for fodtÞj, der giver maksimal stÞtte, stabilitet og komfort hele dagen. Serien kombinerer robuste, medicinsk testede materialer med gennemfÞrt ergonomisk design, sÃ¥ hvert par aflaster fÞdder, knÊ og lÊnd — selv under hÃ¥rdt og langvarigt arbejde. Kollektionen er udviklet i samarbejde med erfarne fagpersoner inden for sundhed, service og industri, hvilket sikrer sko, der lever op til professionelle krav om hygiejne, skridsikkerhed, holdbarhed og funktionalitet. Med LEON Professional fÃ¥r du fodtÞj, der gÞr en mÊrkbar forskel i hverdagen og giver dig den stabilitet og komfort, du behÞver for at yde dit bedste gennem hele arbejdsdagen.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Bedste kundeservice og skÞnne crocs

2 par skÞnne crocs modtaget. Jeg elsker dem.
Den bedste kundeservice jeg lÊnge har mÞdt.

2026幎3月28日

KÊre Birgitte
1000 TAK for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du har fået skÞnne sko og vi sÊtter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Endnu engang mange tak for den tillid, du har vist os og for at vÊlge LEON!

LEON Shoes team
/Janne

Super go service

Super go service
Svar med det samme på mail
Utrolig hjÊlpsom betjening ..

2026幎4月10日

KÊre Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her. Og vi er glade for at du har vÊret tilfreds med vores service :)

/Janne

Professionelt.

SkÞnt produkt og havde dem efter 24 timer 👏.
Er yderst tilfreds. Og så var der lige en håndskreven hilsen på fakturaen ❀

2026幎3月19日

KÊre Bitten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du deler din oplevelser - og vi er sÊrligt glade for, at du har fået et par skÞnne sko :)

LEON Shoes /Janne

Et par rigtig dejlige crocs

Et par rigtig dejlige crocs - god pasform og de oplyste mål passer. De har siddet på mig siden jeg fik dem, 5 store stjerner her fra.

2026幎3月16日

KÊre Linda,

1000 tak for at dele din oplevelse og for den flotte bedÞmmelse.
Vi sÊtter stor pris, at du tager dig tid til at dele her. Vi er så glade for, at du har fået et par dejlige sko.
Tak for at vÊlge sko fra LEON :)
De bedste hilsner,

Super hurtig leverance

Super hurtig leverance. Hurtig ombytning uden bÞvl. Superfede sko. Helt i top👍🏻👍🏻👍🏻

2026幎3月18日

KÊre Ea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os - men også for alle der lÊser med.

Tusind tak for at vÊlge LEON :)

LEON Shoes teamet
Janne

De bedste sandaler jeg lÊnge har kÞbt

LÊkre sandaler - blÞde og behagelige. Meget tilfreds med kvaliteten som er helt på hÞjde med (eller bedre) end Birkenstock som jo er vÊsentlig dyrere. Har kÞbt PORTOFINO 1 sandalen og i samme str som jeg plejer at bruge i fx Birkenstock.
Fik hurtigt og brugbar vejledning ifm valg af stÞrrelse.
De bedste anbefalinger fra mig 🀩

Jeg har ellers svÊrget til Birkenstock mange år pga deres lÊkre fodseng - men dels er de dyre, dels holder Birkenstock end ikke en sÊson da deres skumsål slides op og korken så smuldre. Det forventer jeg ikke vil ske med denne LEON sandal, da sålen er helt anderledes og den virker langt mere slidstÊrk - og så har Leon sandalen den samme lÊkre fod venlige fodseng og endda endnu blÞdere pga memory gel. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har kÞbt fodtÞj ved Leon.

2026幎3月12日

KÊre Stine,

Tusind tak for din flotte bedÞmmelsen men også for at tage dig tid til at dele dine erfaringer i detaljer. Det vÊrdsÊtter vi hÞjt :)

Tak for tilliden. Tak for at vÊlge LEON.

LEON Shoes / Janne

Super service og rigtig dejlig sko, som er en rigtig god kvalitet 😊

2026幎3月13日

KÊre Leon,

Tusind tak for din flotte bedÞmmelse:) Og stort tak for at dele din oplevelse af både sko og vores service. Det er vi meget taknemmelige for! Og så er vi bare glade for, at du har fået et par dejlige sko, som passer :)

LEON Shoes/Janne

Jeg er meget glad for alt jeg har kÞbt

Jeg er meget glad for alt jeg har kÞbt og sÃ¥ er det godt nok hurtig jeg modtager varerne og skal de byttes som jeg var ude for med et par gÃ¥r det os hurtigt kan varmt anbefale at handle der. 👍

2026幎3月9日

KÊre Annalise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du tager dig tid til at dele din oplevelse - og vi vÊrdsÊtter hver og én bestilling fra dig. Vi er virkelig taknemmelige for at levere skÞnne sko til dig:)
Bedste hilsner fra

Super fint firma.

Hurtig levering og fine priser.
Der var til og med en venlig personlig hÃ¥ndskrevet hilsen til mig - med tak for kÞbet♥

2026幎3月7日

KÊre Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det vÊrdsÊtter vi virkelig.
Vi er glade for at du har fået et par skÞnne sko :)
Bedste hilsner fra
LEON Shoes/Janne

Jeg kÞbte sko og de var meget tunge så

Jeg kÞbte sko og de var meget tunge så måtte sende dem retur. Hentede min pakke 100 m fra min bopÊl gls, men skulle returnere flere kilometer vÊk hos post nord. Det blev jeg sur over, nu venter jeg kun på at få mine penge retur

2026幎2月11日

KÊre Jannie

Tak for din opdaterede anmeldelse.

Vi er kede af at hÞre, at skoene fÞltes for tunge, og at returprocessen igen har givet anledning til frustration. Vi forstår godt, at det kan vÊre irriterende, når indleveringsstedet ikke ligger lige så tÊt på som udleveringsstedet.

Som nÊvnt tidligere er vi i gang med at Êndre vores returlÞsning, så det fremover bliver mere fleksibelt for vores kunder.

Vi kan se, at din returpakke nu ligger klar til afhentning, og vi henter den i dag. BelÞbet vil blive refunderet, så snart pakken er registreret hos os.

Tak for din tålmodighed.

LEON Shoes

Har i dag besÞgt jeres fine butik

KÞbte mig et par sko som er gode til mine lidt vanskelige fÞdder, smarte samtidig i en flot rÞd farve- prisen er meget rimelig

2026幎2月14日

KÊre Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse i butikken, og at du fandt et par sko, der bÃ¥de passer dine fÞdder og samtidig lever op til dine Þnsker om stil og farve. Den rÞde farve er ogsÃ¥ en af vores favoritter 😊

Vi bestrÊber os altid på at give personlig og hjÊlpsom service, så det er skÞnt at hÞre, at du oplevede netop det.

Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dine nye sko – og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

LEON Shoes

God og hurtig levering, god kvalitet

God og hurtig levering.
God kvalitet.
Og det er altid rart at man tager sig tid til at skrive en lille personlig hilsen.

2026幎2月9日

KÊre Svend

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede bÃ¥de hurtig levering og god kvalitet. Og hvor er det dejligt, at du lagde mÊrke til den lille personlige hilsen – vi synes nemlig, det er vigtigt, at der fÞlger lidt ekstra omtanke med, nÃ¥r man handler hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Meget tilfreds

Jeg går mange kilometer
med dem, og jeg er meget tilfreds

2026幎1月5日

KÊre Ljiljana,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse her. Det betyder rigtig meget.

Vi er så glade for, at du har fået et par sko, som du kan gå langt og meget i.

Tak for at vÊlge LEON :)

LEON Shoes teamet/ Janne

Hurtig levering og kÞbet lever helt op

Hurtig levering og kÞbet lever helt op min forventning

2026幎2月3日

KÊre Gitte,

Tusind tak for at dele din oplevelse her.

Vi er glade for at hÞre, du er tilfreds med dine nye sko, og du havde en god kÞbsoplevelse hos os :)

Bedste hilser fra
LEON Shoes/Janne

Sålen virker og lyder som plastik når

Sålen virker og lyder som plastik når man går fordi den er så hård.
sÃ¥ er de glatte pÃ¥ at kÞrer med. De glider nemt rundt pÃ¥ pedalerne

Ikke hvad jeg havde forventet men de får en chance..

2026幎1月26日

KÊre Katrin,
Tak for at dele din oplevelse.
Vi er kede af, at skoene ikke lever op til din forventning. Som vi allerede har skrevet til dig, vil vi gerne finde en lÞsning, som indfrir dine forventninger - og vi håber, du siger til :)
Mange hilsner fra
LEON Shoes & Janne

Et rigtigt godt produkt,

Et rigtigt godt produkt,

2026幎1月9日

KÊre Susanne,
Tusind tak for din positive anmeldelse - og tak for at dele din oplevelse her.
Vi er glade for at hÞre, at du er glad for dine nye sko.
Janne & LEON Shoes Teamet

KÞbte et par sandaler

KÞbte et par sandaler. De passer perfekt og er rigtig flotte. LÊdersko til en fin pris.

2026幎1月9日

LEON Shoes Danmark からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Ulla.
Vi er glade for at hÞre, at du er glad for dine nye sandaler :)
Janne & LEON Shoes Teamet

Kan anbefale

Jeg har modtaget mine lÊder Clogs i perlemor og må sige de er skÞnne. De er pÊne, har en lÊkker blÞd sål og der er plads til fÞdderne. Der var hurtig og god service. Jeg kan kun anbefale LEON.

TÊnker jeg også skal have et par sandaler.

Hilsen Helle

2026幎1月2日

KÊre Helle,
Tusind tak for at dele din oplevelse her og for din anbefaling. Det sÊtter vi stor pris på :)
LEON Shoes Teamet & Janne

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。