Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... もっと見る
企業が回答しました
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... もっと見る
企業が回答しました
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... もっと見る
企業が回答しました
Jestem użytkowniczką platformy Lepolek już od 3 lat. Uważam, że na kliniczne lata kierunku lekarskiego jest bardzo dobrym źródłem wiedzy. Artykuły są przejrzyście i merytorycznie napisane. Dodatkowo ś... もっと見る
企業が回答しました
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, ポーランド
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Sprawa rozwiązana sprawnie, wszystko w porządku, sprawna komunikacja :)

LEPoLEK からの回答
Ta aplikacja jest bardzo pomocna w nauczeniu do egzaminu LEK

LEPoLEK からの回答
LepoLek to świetna platforma do nauki - przejrzysta, wygodna i bardzo pomocna w przygotowaniach. Materiały są dobrze opracowane, a testy naprawdę uczą. Polecam każdemu, kto chce solidnie przygotować się do egzaminu.

LEPoLEK からの回答
Co sprawio? A to że ja zdałam tem ekzamin tylko dzieńki lepoleku i chcem dalej się uczyć żeby polepszyć wynik

Bardzo fajna forma nauki
Kontakt z redakcją szybki, miły i co najważniejsze bezproblemowy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że zespół LEPoLEK dla o swoich urzytkowników.

Inne podejście,
Kurs jest dostosowany do życia studenckiego - dobre memotechniki, oraz duży plus informacje zebrane w artykuły, szczególnie dobre dla tych, którzy lubą czytać.

LEPoLEK からの回答
Platforma jest intuicyjna, przyjemna w użytkowaniu i naprawdę pomocna w codziennej pracy. Doceniam również to, że treści w serwisie oparte są na rzetelnych, wiarygodnych źródłach, co daje poczucie bezpieczeństwa i merytorycznej jakości.

LEPoLEK からの回答
Treściwe, konkretne artykuły, rzetelne komentarze do pytań, szybki kontakt z twórcami.

LEPoLEK からの回答
Platforma bardzo dobrze przemyślana. Duży zasób działów tematycznych, baza egzaminów LEKowskich z ostatnich lat, wiedza aktualizowana na podstawie najnowszych wytycznych, przejrzysta oraz dobrze funkcjonująca zarówno na laptopie, jak i telefonie. Polecam

LEPoLEK からの回答
Moja przygodę z LepoLekiem zaczelam na studiach od zajęć klinicznych. Znacznie łatwiej przychodziła mi nauka z platformy, gdzie jeden temat byl opracowany na podstawie kilku źródeł niż z wielu książek, gdzie czesto brakowało informacji wymaganych przez wykładowców. LepoLek posłużył mi również podczas przygotowań do LEKu z którego zdobyłam powyżej 90%. Gdybym wróciła na studia zdecydowanie zakupilabym platformę nawet podczas zajęć przedklinicznych.

LEPoLEK からの回答
Bardzo dobrze mi się korzystało z Państwa platformy, artykuły są dobrze ustrukturyzowane, a baza pytań czytelna i dobrze się z niej korzysta (zwłaszcza gdy się chce przerobić jak najwięcej pytań przed LEKiem 🤓). Może jedyne co na mały minus to to że artykuły z danych działów medycyny są w pewnym sensie "rzucone" całą serią, przez co ma się delikatne poczucie zagubienia, ale może to tylko moje odczucie i innym użytkownikom to nie przeszkadza :D. W każdym razie robicie super robotę <3

LEPoLEK からの回答
Podoba mi się zawartość choć czasem brakuje mi płynności w przechodzeniu między artykułami oraz system pytań czasem powoduje dziwne kolizje. Mogłoby być trochę więcej materiałów z przedmiotów przedklinicznych aby platforma była bardziej przydatna dał innych lat nic 5 i 6

LEPoLEK からの回答
Platforma kondensuje wiedzę z obszernych książek z zakresu lektur obowiązkowych na kierunkach medycznych i przedstawia ją w bardzo łatwy do przyswojenia sposób. Ułatwia naukę czy to w formie pierwszego bardzo przyjemnego zapoznania się z tematem, który planuje się później zgłębić lub w formie powtórzenia najważniejszej esencji danego tematu. Dodatkowo pytania testowe pozwalają na sprawdzenie swojej wiedzy w bardzo egzaminacyjny sposób, a ewentualne wątpliwości są rozmywane dzięki tłumaczeniom poprawności i jej braku w stosunku do każdej możliwej odpowiedzi. Nie można zapominać również o autorskich atlasach, na których opisane jest większość wymaganych struktur. Wybór języka opisu lub tryb testowy pozwalają na przyspieszenie nauki. Platforma jest bardzo intuicyjna, wyszukiwarka dokładna, opisy skondensowane do minimalnej liczby rycin dzięki czemu można umiejscowić większość struktur na jednym obrazku, radiogramy i obrazy histologiczne są bardzo rzetelne, a dostęp do tego wszystkiego (szczególnie w promocyjnej cenie) klasyfikuje się jako świetny stosunek jakości do ceny.

LEPoLEK からの回答
Duży wybór materiałów do nauki oraz łatwość w ich szukaniu.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。