Lepong.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har haft en rigtig god oplevelse med lepong.dk. Bestillingen gik hurtigt og uden problemer, og leveringen kom som aftalt. Produkterne er i god kvalitet og lever fuldt o... もっず芋る

Jeg har aldrig oplevet sÃ¥ god og kompetent kundeservice. Allan svarer lynhurtigt pÃ¥ henvendelser, ved hvad han taler om og leverer hvad han lover. Man har pÃ¥ intet tidspunkt fÞlelsen af at betale 'ud... もっず芋る

Helt igennem forrygende kundeservice. Vi havde kÞbt et produkt igennem LePong ved Allan og hele vejen igennem var kundeservice i fuldkommen hÞjsÊde. Der var svaret pÃ¥ mails indenfor en halv time uan... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. 济宀リフォヌム業
  3. バスルヌム甚品店
  4. ガヌデン家具
  5. 照明専門店
  6. シルク プランツ専門店

圓該䌁業による蚘述

Lepong.dk er en webshop med mÞbler og lamper til både indendÞrs og udendÞrs brug. Vi finder vores produkter i det meste af verden, og har sÊrligt fokus på produkter, som ikke allerede er reprÊsenteret på det Danske marked. Vi finder de bedste leverandÞrer for, at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser og produkter. Hos Lepong finder du design fra både kendte såvel som fra ukendte brands. Hos Lepong.dk har vi også udvidet med et bredt udvalg af kunstige trÊer og planter. Vi samarbejder kun med de bedste aktÞrer og producenter indenfor kunstige trÊer og planter, og kan på den måde tilbyde specialfremstillede trÊer og grÞnne lÞsninger, som du ikke finder andre steder. Vi har endvidere et stort sortiment af indretning til badevÊrelser, herunder blandt andet badekar, håndvaske, badmiljÞer og armaturer med mere. Vi tilbyder gratis levering ved kÞb over kr. 798,00.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Produkterne er i god kvalitet og lever fuldt op til det, der blev lovet. Derudover er deres kundeservice hurtig og professionel – man får svar, og der bliver fulgt op.
Alt i alt en webshop, der har styr på tingene. Jeg handler helt sikkert der igen.

2026幎4月3日

Fremragende kundeservice!

FÞrst og fremmest, så har Lepong et ganske udemÊrket udvalg af varer, og jeg fandt bestemt noget, jeg kunne lide.

Kundeservicen er det, der har solgt mig på firmaet.
Jeg fik lynhurtigt svar på et (måske lidt besvÊrligt) spÞrgsmål. De kom med en nem lÞsning, som jeg er mere end tilfreds med! De holder, hvad de lover ift. prismatch og levering.

Som andre også skriver: Lepong slipper ikke kunden, fÞr kunden er 100% tilfreds. De har klart fået sig endnu en kunde i mig.

2026幎3月25日

Fornem kundeservice

Jeg har aldrig oplevet så god og kompetent kundeservice. Allan svarer lynhurtigt på henvendelser, ved hvad han taler om og leverer hvad han lover. Man har på intet tidspunkt fÞlelsen af at betale 'ud i ingen ting' men mÊrker hele vejen, at der er rigtige mennesker bag web-shoppen.
KÊmpe anbefaling! Også fordi de er nogle fede og anderledes ting, de fÞrer.

2026幎1月15日

Tvivlsom kvalitet

bestilling og levering gik uden problemer, men kvaliteten af det leveret Spisebord til 12.000kr er en anden sag. Selve bordet er af fin kvalitet, men tillÊgspladerne passer ikke sÊrlig godt. Der er mellemrum, og hÞjde forskel på bord og plader.

Jeg skriver da en mail til Jer så. Regnede ikke med at der kunne gÞres noget ved det. Nu må vi se

2025幎4月1日
Lepong.dk ロゎ

Lepong.dk からの回答

Hej Ejnar :)
Idet vi takker for din anmeldelse, så Êrger vi os alligevel over, at vi ikke er blevet kontaktet af dig forinden denne, hvorved vi kunne have haft mulighed for at kigge på problemet og selvfÞlgelig forsÞge at imÞdekomme det. Vi anbefaler altid at kontakte os hvis der skulle vÊre problemer, da vi ellers ikke er bekendte hermed.

Fantastisk service!

Vi har for godt 4 år siden kÞbt en rimelig dyr loftsventilator i god kvalitet. DesvÊrre er det nu gået o stykker og jeg kontaktede Allan ved Lepong og spurgte efter reservedele. Allan kontaktede fabrikken, fik en motordriver hjem og sendte den. DesvÊrre var fejlen ikke i den komponent, men i motoren.

Allan var meget proaktiv og skrev med både fabrikken og mig flere gange, en service som langt overgår mine forventninger!

Det hele endte med, at Allan gav mig en rigtig god pris på en ny ventilator, som han straks bestiller hjem.

Allan leverer en supergod, lÞsningsorienteret, proaktiv kommunikation og får mine varmeste anbefalinger!

2024幎7月31日
自発的なレビュヌ

Kan ikk vÊre andet end tilfreds...💪 jeg

Kan ikk vÊre andet end tilfreds...💪 jeg bestilte et tv bord som fÞrst skal leveres i juni og hvilken oplevelse det har vÊret..💪 de opbevare mit mÞbel indtil jeg skal have det leveret og den service der har vÊret er top doller.... BÃ¥de kundeservice og deres information niveau er vÊret ud over alle forventninger.. Helt klart ikk sidste gang jeg handler der 💪💪

2024幎5月17日

Best. Online. Service. EVER

Best online service I have ever experienced!
Throughout the proces I was updated on the progress of delivery and reminded of the actually date of delivery. Afterwards I was given additional tips of how to maintain my table.

The table was in excellent condition and we are very happy for it!

You deserve all 5 stars!!

2023幎4月12日

Fremragende service

Vi har netop fået skrivebord og to reoler fra firmaet Lepong. Er 100% tilfreds.

Vi har fået den gode service, andre firmaer ofte kun skriver om. Lepong leverer den.

Jeg er helt sikker på, at her handler vi også fremover. Jeg kan kun give firmaet min bedste anbefaling.

2023幎1月10日
自発的なレビュヌ

Kan varmt anbefale Lepong! Har aldrig oplevet et firma som svarer så hurtigt og venligt tilbage, når man har spÞrgsmål. Jeg bestilte 4 spisebordstole som skulle komme fra Holland. Den ene stol blev desvÊrre vÊk under transporten. Jeg skrev til Lepong, som svarede tilbage med det samme. De kontaktede leverandÞren som sendte en ny stol afsted samme dag.

2022幎4月18日

Super kundeservice og kvalitetsprodukter

Bestilte 6 stk. spisebordsstole og 2 sofaer hjem til FÊrÞerne for snart 2 år siden. Vi har nu haft mÞblerne i et godt stykke tid og er meget tilfredse med kvaliteten. SÊlger var yderst hjÊlpsom omkring levering - Han sÞrgede for at sende billeder ved modtagelse af varerne fra udlandet - herefter blev alt pakket ud og varerne blev gennemgået for fejl og mangler . herefter blev alt pakket sammen igen til videresendelsen til FÊrÞerne. Jeg vil helt klart anbefale Lepong :)

2022幎1月25日
自発的なレビュヌ

Super god service og skarpe priser!

Bestilte et sofabord hos lepong.dk som ovenikÞbet havde den billigste pris online.
Jeg modtog bordet d. 22 december og finder desvÊrre ud af at den Þverste bordplade er beskadiget. Jeg kontakter Allan på mail med billeder af skaden med det samme. Under 10 minutter efter skriver Allan tilbage at leverandÞren vil sende en ny bordplade hurtigst muligt.
Dagen efter d. 23 december modtager jeg en ny bordplade i perfekt stand.
Det er service i hÞjeste klasse!

2021幎12月27日

Klasseservice !

Bestilte 3 barstole til en superpris på Lepong.dk. Efter bestilling, har de informeret os om, status, stand på stolene, når de var modtaget hos dem og hvornår de kunne komme og levere stolene...Alle informationer er ikke autogenereret, men personligt skrevet !! Ren Superliga

2021幎4月15日