Ik zag in de winkel in Nieuwpoort een prachtige handtas, was een zeer vriendelijke verkoopster, maar omdat ik via de webshop voor de eerste keer bestelde en abonnneerde op de nieuwsbrief, kreeg ik 10%... もっと見る

企業が回答しました
Fijn dat jullie een persoonlijk kaartje toevoegen! De maatwijzer op de website was heel helpend. Ik heb op deze wijze een broek en blazer durven kopen en ze passen perfect!
企業が回答しました
Er zat een persoonlijk berichtje bij ons cadeautje, leuke touch! Daarnaast hadden we het ongeluk dat het artikel defect uit de verpakking kwam. Les Soeurs heeft dat fijn en snel opgelost door een nieu... もっと見る
企業が回答しました
Les Soeurs is a Belgian fashion label by sisters Clio, Kay & Jules. They create the latest musthaves and perfect basics for women to feel good in.
Bergstraat 38A, 3945, Ham, ベルギー
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik ben al jarenlang een grote fan van hun juwelen en heb er al heel wat gekocht. Tot nu toe heb ik nooit problemen gehad. Onlangs kocht ik een ketting waarvan het slotje helaas onverwacht brak bij het aandoen. We zijn teruggegaan naar de winkel en kregen zonder discussie meteen een nieuwe mee. Echt topservice! De verkoopsters in de winkel van Leuven zijn bovendien bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Les Soeurs からの回答
Perfecte en snelle levering, vriendelijk persoonlijk kaartje erbij 😊

Les Soeurs からの回答
Mooie kwaliteitskleding. Verzorgd opgestuurd en een simpel, maar duidelijk retourbeleid. Heel fijne ervaring!

Les Soeurs からの回答
Heel mooie, originele oorbellen.
Ook een vlotte service en een leuk begeleidend briefje bij de bestelling.

Les Soeurs からの回答
Mijn bestelling was enorm snel verzonden!
Er zat ook een handgeschreven kaartje bij, wat het echt persoonlijk maakte! :)
Super!

Les Soeurs からの回答
Duidelijke foto en omschrijving van het juweel op de webshop. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Vlotte levering met een fijne persoonlijke boodschap. Mooie cadeauverpakking.

Les Soeurs からの回答
Grote fan van de kleren en het merk, alleen jammer dat de kwaliteit niet zo top meer is. Knop van de broek viel af na 1x aandoen. Spijtig voor de kostprijs

Les Soeurs からの回答
Everything went great and the package arrived within 2-3 days, sooner then expected. Love both the quality and the service!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。