Letselschade.nl レビュー 459

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vanaf de intake was mijn ervaring ronduit positief. Men beoordeelde snel dat er 'brood' in mijn zaak was. Vervolgens kreeg ik een jurist toegewezen die mij volhardend heeft gesteund in mijn strijd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Advokaat mr. koc is vanaf het begin betrokken geweest. Heeft ons gesteund met raad en advies in een ongeval zaak van mijn kleinzoon. Telefonisch en digitale ondersteuning ten top. Ondanks het vervelen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dhr. Schikhof (voor mij inmiddels Maarten) heeft mij bij de hand genomen in een moeilijke tijd. Hij heeft me de ruimte gegeven waar mogelijk en de touwtjes aangetrokken toen dat nodig was. Hele fijne... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス
  2. 法廷弁護士(英)
  3. 法律扶助事務所
  4. 人身傷害専門弁護士
  5. 国選弁護人事務所

当該企業による記述

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Met deze wil ik Jurilex bedanken voor…

Met deze wil ik Jurilex bedanken voor de inzet en de vastberadenheid om mijn ongeval met letsel te laten erkennen door uitblijven van actie van tegenpartij en politie.
Door die vastberadenheid is mijn schade aan materiaal en lichamelijk letsel gelukkig vergoed.
dank daarvoor.

2025年8月4日

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden en waardering. We zijn blij dat wij, ondanks het uitblijven van actie van de tegenpartij en politie, toch erkenning hebben kunnen krijgen voor uw letsel en materiële schade. Fijn dat u hiermee de afronding heeft gekregen die u verdiende.

Hulp zonder extra kosten

Snel met hulp gekomen na ongeval. Blijven aanhouden bij tegenpartij en uiteindelijk een goede regeling voor ons getroffen.

Letselschade.nl からの回答

Graag gedaan! Fijn dat u mijn dienstverlening als positief heeft ervaren!

^Mr. M. (Maarten) Schikhof Senior Letselschadejurist

5つ星のうち5の評価

Het was een hele goede ervaring

Het was een hele goede ervaring, omdat mijn letselschade jurist, gelijk voor mij aan de slag ging. Vaak contact met mij had, om te zeggen hoe het er voor stond. Ik beveel iedereen, R. Mohunlol-Gajapersad aan, zij is de beste!!!

2025年7月29日

Beste Nina,
Hartelijk dank voor jouw complimenten. Ik heb onze contactmomenten ook als zeer prettig ervaren.
Bedankt voor jouw vertrouwen en het beste toegewenst.

^R. (Rachel) Mohunlol-Gajapersad,

Correcte behandeling

Tijdens het hele proces van kennismaking tot afsluiting heb ik altijd een constructieve, vertrouwelijke, duidelijke en persoonlijke communicatie en informatie overdracht ervaren.

2025年7月31日

Letselschade.nl からの回答

Dank voor uw bericht, fijn dat u zo tevreden bent. Ik wens u nogmaals alle goeds

^Mr. J.P. (Jeroen) Damen

Speedy con Zales mr. Reinearts Kerkrade Vakman eerste klas

Vanaf het eerste contact met mr. Reinearts kwamen we terecht in een rollercoaster van voortgang en daadkracht. Wat bij anderen jaren had kunnen duren, werd onder zijn begeleiding in enkele maanden tot stand gebracht. Hij doet zijn bijnaam eer aan — een ware “Speedy con Zales”: snel, scherp en altijd in actie.

Mr. Reinearts is een advocaat die weet wat hij doet, en bovenal: handelt adequaat en doortastend. Treuzelen staat niet in zijn woordenboek — en verzekeringsmaatschappijen merken dat maar al te goed. Hij zet direct de toon, zonder omwegen, en weet het speelveld met overtuiging naar zich toe te trekken.

Zijn vakkennis is indrukwekkend, en het netwerk van medisch en juridisch specialisten waarmee hij zich omringt maakt hem tot een uitzonderlijk sterke speler. Wij hebben ons gedurende het traject gesteund en serieus genomen gevoeld, en hebben gemerkt hoe belangrijk het is om iemand aan je zijde te hebben die het verschil maakt — niet alleen juridisch, maar ook qua tempo en resultaat.

Na vijf maanden kunnen wij zeggen: uiterst tevreden. Wat mr. Reinearts en zijn team tot nu toe bereikt hebben overtreft onze verwachtingen. Wij bevelen hem dan ook van harte aan als letselschadeadvocaat — een krachtige pleitbezorger die staat voor zijn cliënten en resultaten weet te boeken.

自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Na mijn auto-aanrijding heeft (Jurilex letselschade)

Na mijn auto-aanrijding heeft [Jurilex letselschadebureau] mij uitstekend geholpen. Ze hebben schade verhaald, de tegenpartij en namen alles uit handen, waardoor ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Ze hielden me goed op de hoogte van de voortgang en handelden alles professioneel en snel af. Ik ben heel tevreden met de service en kan ze zeker aanbevelen

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij dat we u na de aanrijding volledig konden ontzorgen en de schade succesvol hebben kunnen verhalen. Uw tevredenheid over onze communicatie en aanpak betekent veel voor ons.

5つ星のうち5の評価

Zekerheid voor je tijd en moeite

Als was top geregeld en duidelijk

Letselschade.nl からの回答

Dank voor uw lovende woorden. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en goed geregeld is, en zijn blij dat u dat zo heeft ervaren.

algemeen positief

De schade is uiteindelijk netjes en goed afgehandeld, wat ik erg waardeer. Wel vond ik het jammer dat ik zelf meerdere keren moest nabellen om op de hoogte te blijven van de voortgang. Een iets pro actievere communicatie had de ervaring nog beter gemaakt.

2025年7月29日

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk bedankt voor jouw mooie beoordeling en feedback.
Hoewel ik mijn best doe om cliënten zo goed mogelijk tussentijds op de hoogte te houden lukt dat door drukte helaas niet altijd zo snel als ik zou willen.
Gelukkig ben je tevreden met het eindresultaat! Ik ben je graag van dienst geweest.

^Mr. M. (Maarten) Schikhof

5つ星のうち5の評価

Heel erg tevreden snel antwoord begrip…

Heel erg tevreden snel antwoord begrip vol meedenkend zou het iedereen aanbevelen vooral Esmeralda Schijff!

Kortom heel tevreden

2025年7月11日

Letselschade.nl からの回答

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor het vertrouwen en het prettige contact, dat waardeer ik enorm!

^mr. E.E. (Esmeralda) Schijff

5つ星のうち5の評価

Maximale inzet met maximaal resultaat

Maarten heeft zich maximaal ingezet voor me met een geweldig goed resultaat.

2025年7月11日

Letselschade.nl からの回答

Beste Ingen, Ik stel het zeer op prijs om zo’n mooie recensie van je te ontvangen.
Onze gesprekken heb ik als zeer plezierig ervaren en het door jou geschreven boek gaat mee op vakantie!

^Mr. M. (Maarten) Schikhof

5つ星のうち5の評価

Wat een onwijs aardige vrouw

Wat een super meelevende vrouw die mij echt goed en vriendelijk geholpen heeft om het ondanks alles toch goed af te kunnen sluiten. Héél erg bedankt

2025年7月2日

Letselschade.nl からの回答

Dat is heel mooi om terug te mogen horen! Ik heb u heel graag geholpen.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Giede service

2025年6月25日

Letselschade.nl からの回答

Beste Diane, fijn dat je zo tevreden bent over de dienstverlening. Ik ben blij dat het gelukt is om de zaak zo snel naar jouw zin kon worden afgewikkeld.

5つ星のうち4の評価

Al het een lastige geval was heeft de…

Al het een lastige geval was heeft de jurist ons gelijk weten te halen en daar zijn best voor gedaan en veel moeite voor gedaan. Goede communicatie, meedenkend, behulpzaam, goed advies over en kennis van schadeletselzaken. Ik beveel Jurilex dan ook zeker aan.

2025年6月25日

Letselschade.nl からの回答

Beste Patricia, het was een langdurig traject met veel discussie, maar ik ben blij dat we de zaak naar tevredenheid hebben afgerond. Het ga je goed!

EERLIJK,HELDER en SNEL !

Luisterd goed ,snapt hoe je je voelt ,en zegt eerlijk wat de gang van zaken is !
1000 maal dank MR Karsten ,voor al uw hulp ,zodat ik het ook kan afsluiten ( heel belangrijjk) .
Ik wens u allen een fijne dag

2025年6月18日

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor uw review en ik wens u het allerbeste toe voor de toekomst!

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp…

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen van meneer Koç. Vanaf het eerste moment heeft hij mij professioneel, duidelijk en met veel betrokkenheid bijgestaan in mijn letselschadezaak. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden, hield mij goed op de hoogte van de voortgang en kwam echt op voor mijn belangen. Dankzij zijn inzet heb ik een uitstekende afhandeling van mijn zaak gehad.
Ik kan meneer Koç dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft bij letselschade. Een betrouwbare, deskundige en betrokken jurist!

2025年6月16日

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen, dat uw letselschadezaak naar tevredenheid is afgehandeld. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u en uw gezin het beste in de toekomst.

Mr. M. (Mustafa) Koç

Mr. Karsten - Vakkundig en transparant

Mr. Karsten ging heel vakkundig te werk. Ze neemt alle zorgen weg omtrent alle procedures, maar zorgt er wel voor dat je je als cliënt betrokken en goed geïnformeerd voelt. Vanaf de intake tot aan de afwikkeling was het echt minimale stress. Super!

2025年6月2日

Letselschade.nl からの回答

Heel erg bedankt voor uw review! Wat fijn dat ik iets heb kunnen betekenen om de stress van de nasleep van een ongeval te verminderen. Dat is echt heel mooi om te horen.

very good law firm

very good law firm. I recommend it with all my heart. they recovered 23 thousand for me in two years. very nice contact. fast and reliable. most importantly everything happened without payment from my side 0€.

2025年5月12日

Letselschade.nl からの回答

Thank you Patryk for your kind words. It was a pleasure to help you and I am glad you are happy with the result!

5つ星のうち5の評価

Door mijn Letsel hier terecht gekomen…

Door mijn Letsel hier terecht gekomen na een ongeval. Gelijk bij het eerste telefonisch gesprek had ik een goed gevoel. Er werd goed meegedacht en begripvol omgegaan met de situatie. Communicatie verliep soepel en hielden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Al met al een super fijne ervaring.

2025年5月12日

Letselschade.nl からの回答

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en ik ben blij te horen dat je zo’n fijn gevoel bij het traject gehad hebt. Ik wens je het allerbeste toe!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。