䌁業情報

1. オンラむン オヌクション サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Levencey: Natuurlijk, Luxe en Zorgzaam Bij Levencey richten we ons op het creëren van hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid. Onze producten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die tot wel 99% natuurlijk zijn. Hierdoor bieden wij lotions en crÚmes die de huid intens hydrateren en verzorgen, terwijl ze zacht en veilig zijn, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Ons merk combineert natuurlijke verzorging met luxe. Levencey staat voor elegantie, eenvoud en transparantie. Wij geloven dat huidverzorging niet alleen effectief moet zijn, maar ook een genot om te gebruiken. Daarom hebben al onze producten een verfijnde uitstraling en een heerlijke geur, waardoor ze een luxe toevoeging zijn aan jouw dagelijkse routine. Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. We werken continu aan milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame processen om onze impact op de planeet te minimaliseren. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons centraal, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Levencey. Waarom kiezen voor Levencey? Producten gemaakt met tot 99% natuurlijke ingrediënten. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Luxe uitstraling en verzorging in één. Toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Levencey biedt de perfecte balans tussen natuurlijke verzorging en luxe, zodat jouw huid straalt en je je zelfverzekerd voelt. Kies voor Levencey en ontdek de kracht van natuurlijke verzorging.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち4の評䟡

Het is een erg good bedrijf het ruikt

Het is een erg good bedrijf het ruikt ook erg lekker. Ik werkte verrassend goed. Echte aanrader!!

2024幎11月17日

LEVENCEY からの回答

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent en dat je onze producten niet alleen effectief vindt, maar ook heerlijk vindt ruiken. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! 😊

5぀星のうち5の評䟡

De hand en bodywash ruikt erg lekker

De hand en bodywash ruikt erg lekker.
Het verzorgd goed je handen en lichaam!
Zeker aan te raden!

2024幎12月7日

LEVENCEY からの回答

"Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de geur en verzorging van onze hand- en bodywash. Fijn dat je het aanbeveelt!"

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb onlangs een product van Levencey

Ik heb onlangs een product van Levencey geprobeerd en ben positief verrast. Het product heeft een fijne kwaliteit en ik waardeer de zorg die in de presentatie is gestoken. De levering was snel, en ik ben benieuwd naar de ervaring na langduriger gebruik. Ik kijk uit naar wat dit merk nog meer te bieden heeft!

2024幎11月15日

Beste Neomi,
Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent door ons product! 💚 Bij Levencey streven we naar kwaliteit en zorg in elk detail, dus het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We zijn benieuwd naar je ervaring bij langduriger gebruik en kijken ernaar uit om je in de toekomst met nieuwe producten te blijven verrassen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。