Flott butikk og god service
Flott butikk og god service. Mye spennende sÃ¥ denne butikken er ikke bra for lommeboka! ð Handler ofte gaver her, finner alltid noe unikt.

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Levia ããã®åç
Har bestilt derfra to ganger og aldri mer.
FÞrste gangen stemte ikke målene på produktene overens på nettsida og i virkeligheten. Da ble det skyldt på at leverandÞren måtte ha endra målene etter forrige leveranse derfra...
Siste gang ligna ikke produktet på beskrivelsen og jeg fikk beskjed om å betale for retur sjÞl

Levia ããã®åç
Handlet gaver her flere ganger. De har flere leveringsalternativer. Pakken ble sendt samme dag og produktene var godt pakket inn. Uvanlige og artige gaver, absolutt en butikk jeg anbefaler.

Levia ããã®åç
Jeg kan ikke forstå hvorfor frakt er kr 99,- med Bring. På sidene til Bring klarer jeg ikke finne den prisen. Når en vare veier max 0,5 kg bÞr ikke frakten vÊre så hÞy.

Levia ããã®åç
Helt topp! Alle varene var som forventet, og bestillingen kom raskt, ila 3 virkedager. Veldig sÞte ting og flott utvalg!

Levia ããã®åç
Unikt produkt og rask leveringstid, veldig fornÞyd!

Levia ããã®åç
Startet med et veldig godt inntrykk av bedriften. Jeg hadde lagt inn feil vare i bestillingen min, og dette endret de fÞr de sendte varen. Topp service frem til jeg skulle returnere deler av bestillingen da varene ikke stod til forventningene. RÞkelsen, som skulle lukte kanel, luktet langt ifra kanel når de ble påtent. Det luktet rett og slett surt askebeger. Når jeg spurte om returordningen og forklarte hvorfor jeg ikke var fornÞyd med varene fikk jeg kun et svar med «fÞlg denne lenken». Ingen informasjon om hvordan selve returen fungerer, ei heller en «beklagelse» for at de selger rÞkelse som får hele huset til å lukte som utsiden av en brun pub natt til sÞndag. Dette er ikke det jeg assosierer med lukten av jul. Kommer ikke til å handle her igjen.

Tipp topp nettbutikk ð
Kjapp levering.