Lexly レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Efter mail (18/11) om lukning af aktiviteter i DK har jeg adskillige gange i december forsøgt kontakt...mail, telefonopkald, lagt beskeder.. uden nogen som helst form for respons. Så det med at følge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

LegalHero har rigtig gode professionelle medarbejdere til at oprette ApS mm. Elizabeth vil hjælpe dig med at finde den rigtige konsulent til hver opgave hun er meget hjælpsom professionel og høflig. d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik hurtig rådgivning af professionelle Solveig Dalgaard Johansen! Sød og meget empatisk og dygtig til at vejlede mig i forbindelse med mit problem som jeg søgte akut hjælp til. Jeg vil til hver e... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス

当該企業による記述

Lexly er en rådgivningsplatform der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtigere, mere transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til private, Startups, SMV'er og in-house counsel.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God juridisk hjælp til oprettelse af selskab

Super fint forløb ifm oprettelse af Holding selskab. Det gik hurtigt, der var god info og kommunikation undervejs fra den tilknyttede konsulent, og det fungerede rigtigt fint at man fik besked både på sms og mail hver gang der var en ny besked. Kan klart anbefales.

2023年8月14日

Kære Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse 🎉

Det glæder os meget, at du har oplevet god information og kommunikation undervejs i forbindelse med stiftelsen af dit holdingselskab. Tillykke med dit selskab! ✨ Og tusind TAK for anbefalingen 😊

5つ星のうち5の評価

LegalHero’s medarbejdere gav mig en god mavefornemmelse.

LegalHero’s medarbejdere gav mig en god oplevelse. Venlighed og kompetance er nøgleord.
Ingen ventetid ved opkald var en fornøjelse.

2023年8月13日

Kære Benny,

Tak for dine meget rosende ord. Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er blevet mødt med venlighed 😊

Vi håber på, at se dig en anden gang ✨

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Vi fik god og hurtig hjælp. Forklaret så vi kunne forstå.

2023年8月9日

Hej Poul og Lene,

Tusind tak for jeres rosende anmeldelse 🎉✨

Vi er så glade for at høre om jeres gode oplevelse, tak for at dele den!

Vi håber at se jer en anden gang 👋🏻

God og hurtig service

2023年7月23日

Hej Jannie,

Tusind tak for dine rosende ord ✨🎉

Vi er så glade for, at du har oplevet god og hurtig service hos os.

Vend endelig tilbage en anden gang 👋🏻

5つ星のうち5の評価

Super hurtige og fik afklaret alt

Super responsiv, og fik afklaret alt omkring firma-oprettelse. Anbefales herfra

2023年7月30日

Hej 👋🏻

Tusind tak for din flotte anmeldelse ✨🥳

Vi er enormt glade for at høre om din oplevelse, og at du vil anbefale os til andre 😊

Det kan anbefales

Det er nemt at udfylde skema til fremtidsfuldmagt.
jeg kan varmt anbefale at benytte Legal Hero

2023年7月18日

Hej Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling 🙏🏻

Hvor positivt at høre, at det var nemt at udfylde din fremtidsfuldmagt.

God aften ✨

5つ星のうち5の評価

Yderst god service og effektiv…

Yderst god service og effektiv behandling af opgaven op på et sagligt og højt fagligt niveau. (y)

2023年7月27日

Hej Nicoline,

Wow for en flot anmeldelse 🎉 TAK!

Vi er så glade for, at du har oplevet en yderst god service og effektiv behandling af din sag 😊

Perfekt service

Blev givet de rigtige oplysninger som jeg havde brug for og gjorde det til en fantastisk oplevelse

2023年7月25日

Hej Alexander,

Tak for din flotte anmeldelse 🎉

Vi er så glade for, at vores rådgivning og hjælp har gjort det til en fantastisk oplevelse at bruge os.

Vi håber på at se dig en anden gang 😊

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god og professional…

Fantastisk god og professional rådgivning til investering og oprettelse af et nyt selskab.

2023年6月29日

Hej Josephine,

Tusind tak for dine rosende ord 🙏🏻

Vi er så glade for, at du har haft en god rådgivningsoplevelse - og tillykke med dit nye selskab 🎉

Tingene fungerede som lovet

Tingene fungerede som lovet og der manglede kun at i jeres chat kan åbne alle filer , men samlet en god oplevelse.

2023年7月16日

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse 🎉✨

Vi er så glade for, at du samlet har haft en god oplevelse, og at tingene fungerede som lovet. ✨

Rigtig god weekend til dig!

5つ星のうち4の評価

Jeg fik anbefalet Legro.dk af mit…

Jeg fik anbefalet Legro.dk af mit Pension selskab, så derfor blev det dem. Jeg giver ikke fuld plade, fordi at der hvor jeg skulle ind og skrive, er lidt bøvlet. Men ellers ingen problemer. Så tomles up for Legro.dk

2023年7月12日

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse 🎉

Vi håber på at se dig en anden gang - og husk, at man altid er velkommen til at ringe til os, hvis man har brug for hjælp til noget, man evt. synes er lidt bøvlet. Vi sidder altid klar til at guide jer igennem ✨

venlig betjening

venlig betjening, god service og forståelse for problem

2023年7月18日

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse 🎉

Vi er så glade for, at du har haft et positivt forløb hos os!

Vi håber på at se dig en anden god gang 😊

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt!

Fik vores cvr-nr til vores selskab samme dag.

2023年7月16日

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse 🙏🏻 Vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse - og tillykke med dit selskab 🎉

5つ星のうち5の評価

God kommunikation og servicen levede op…

God kommunikation og servicen levede op til mine forventninger.

2023年7月5日

Hej Bent,

Vi sætter stor pris på din feedback, og hvor er det glædeligt, at du har oplevet at vores service levede op til dine forventinger, herunder god kommunikation 😊✨

Rigtig god aften til dig!

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, nem at anvende og fornuftig prissætning

2023年7月5日

Hej Morten,

Tusind tak for dine rosende ord ✨🎉

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at det har været nemt at anvende til en fornuftig pris.

Vend endelig tilbage en anden gang!

5つ星のうち1の評価

Never again

They are not real lawyers

2023年7月2日

Hi Mohammed

Thank you for another one of your ratings.

We continue to be sorry to hearing you still feel dissatisfied with our services. At LegalHero it is no secret that we do not operate as Attorneys-at-law however operate as legal advisors based on previous lawyer experience. This is informed to all customers when submitting an inquiry like it was informed to you.

Nevertheless, we do not consider the rating being fair. As stated in the offer as well as pointed out through multiple messages, the offer made to you did not include legal advice thus we prepared your task with information provided by you.

In addition to this we noted as there occurred uncertainty with the information you presented in contrast to the wishes you had we kindly made you aware that the actions could have consequences for your circumstances hence the advisor did in fact check in with you despite the no legal counselling policy in your offer as we cannot provide legal advice within our special campaign price.

We are sincerely sorry that you are disappointed with the assistance however we do believe the work that has been delivered reflects the standard top notch service we provide on a daily basis.

If you have any questions or comments you are welcome to send us an email at kontakt@legalhero.dk.

Kind regards

Trustpilot エクスペリエンス