Lexly レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Efter mail (18/11) om lukning af aktiviteter i DK har jeg adskillige gange i december forsøgt kontakt...mail, telefonopkald, lagt beskeder.. uden nogen som helst form for respons. Så det med at følge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super fint forløb ifm oprettelse af Holding selskab. Det gik hurtigt, der var god info og kommunikation undervejs fra den tilknyttede konsulent, og det fungerede rigtigt fint at man fik besked både på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

LegalHero har rigtig gode professionelle medarbejdere til at oprette ApS mm. Elizabeth vil hjælpe dig med at finde den rigtige konsulent til hver opgave hun er meget hjælpsom professionel og høflig. d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik hurtig rådgivning af professionelle Solveig Dalgaard Johansen! Sød og meget empatisk og dygtig til at vejlede mig i forbindelse med mit problem som jeg søgte akut hjælp til. Jeg vil til hver e... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス

当該企業による記述

Lexly er en rådgivningsplatform der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtigere, mere transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til private, Startups, SMV'er og in-house counsel.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

Excellent corporate incorporation service

Great, efficient and prompt service

2023年3月12日

Hi Lemming

We are thrilled to hear you found our services satisfactory.
Thank you for your amazing review. Much appreciated! 🙏🏻

Enjoy your Tuesday.

Best regards

Simpelt

Simpelt, Sådan virkelig SIMPELT

2023年2月28日

Hej Kunde

Vi stræber efter at gøre jura nemt og tilgængeligt for alle. Stort tak for at tage tiden til at bekende, at vi har opnået dette hos dig. 😄

Rigtig god dag.

5つ星のうち5の評価

Meget hjælpsom og professionel service

Meget hjælpsom og professionel service. Vi fik brugbart svar samme dag, som vi havde oprettet vores hastesag.

2023年3月7日

Hej Jette

Det glæder os, at vi kunne være behjælpelige med din hastesag ⚡️

Mange tak for at dele din oplevelse med os.

Fortsat god dag!

Hurtig og god service

God og hurtig service fra start til slut! kan klart anbefales

2023年3月7日

Hej Christian

1000 tak for den flotte anmeldelse og for anbefalingen. Det sætter vi enormt stor pris på! 🤩

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på platformen forhåbentlig snart 🎉

Alt super ok

Alt super ok!

2023年2月25日

Hej Claudia,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse 🙏🏻

Hav en dejlig dag ✨

God og gennemskuelig proces

God og gennemskuelig proces, der hurtigt og elegant hjalp mig med det juridiske arbejde!

2023年2月28日

Kære Thomas,

Et stort tak! Du spreder virkelig smil her på kontoret med din fine anmeldelse 🙏🏻 ⭐️ 🎉

Vi håber på at se dig en anden gang 👋🏻

Nem og lige til

Ja, det gik og var meget nemt at få oprettet, lavet sit testamente på jeres hjemmeside og overskuelig at finde ud af.

2023年2月27日

Hej Henrik,

Hvor er det glædeligt at høre, at det gik nemt og overskueligt at få oprettet dit testamente 😊

Det er vi super glade for 🎉

Rigtig god aften!

Hurtig ekspedition

2023年2月19日

Hej Stig,

Tak for din anmeldelse 🙏🏻

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse og har får hurtig ekspedition! ⭐️

Fantastisk service

Fantastisk service, og ganske enkelt at bruge. I løbet af et par dage havde vi fundet den rigtige partner til at hjælpe og i løbet af 10 dage fik vi det endelige resultat.

2023年2月26日

Hej Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌🏼

Den sætter vi virkelig pris på! Og vi er så glade for at høre, at du har haft 5-stjernet forløb hos os!

Vi håber på at se dig en anden gang 🎉

5つ星のうち2の評価

Papirerne de havde til standard…

Papirerne de havde til standard kontrakter var for overfladiske og ikke brugbare, så vi måtte starte forfra med rigtig advokat.

2023年2月18日

Kære LF Bryg,

Vi er kede af, at I har følt, at I måtte starte forfra andetsteds.

Vores standardskabeloner tager desværre ikke højde for alting, hvorfor vi på det varmeste anbefaler at gøre brug af en juridisk rådgiver, hvis der er tale om lidt mere specifikke ønsker. 😊

Vi håber meget på, at I vil kigge forbi en anden gang, hvor vi selvfølgelig vil gøre alt for at hjælpe jer i mål, så I forhåbentlig kan gå herfra med en 5-stjernet oplevelse 😊

Hej Kjeld

Mange tak for din anmeldelse!

Vores designere og udviklere arbejder hårdt for at gøre vores platform letforståelig og nem at navigere i, så det er vi rigtige glade for at høre, at du oplevede. 🙏🏻

Fortsat rigtig god torsdag.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt, god dialog - opgaven blev løst til fuld tilfredshed

2023年2月21日

Hej Per

1000 tak for de pæne ord. Vi kan simpelthen ikke bede om mere end fuld tilfredshed fra vores kunder 🤩

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage snart!

Hej Michael

Stort tak for at dele din oplevelse med os. Juridisk hjælp skal være nemt og tilgængeligt for alle, så vi er rigtige glade for at høre, at du finder vores priser tilfredsstillende 😄

Fortsat rigtig god dag.

Rigtig pris

Rigtig pris. Hurtig ekspedition

2023年2月13日

Hej Henning

Vi er glade for, at vi måtte hjælpe dig i mål med din opgave.
Mange tak for din fem-stjernet anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! ⭐️

Fortsat rigtig god dag.

Pragfuldt hjælp

Pragfuldt hjælp , vejledning helevejen igennem … tak

2023年2月20日

Hej Amira,

Tusinde tak for de rosende ord. 🤩

Vi er meget glade for, at du finder vores hjælp pragtfuldt. ☺️

Nemt at bruge

2023年2月19日

Hej Nicklas,

Tusinde tak for de 5 stjerner. ⭐️

Vi er glade for at du finder LegalHero nemt at bruge. ☺️

Nemt og tilgængeligt.

2023年2月8日

Hej Niels,

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Vi håber at vi kan være dig behjælpelige i fremtiden. ☺️

5つ星のうち3の評価

Jeg synes det har været en noget…

Jeg synes det har været en noget langhåret oplevelse!
Jeg var flere gange ved at opgive under processen..

2023年2月11日

Hej Jan

Vi er helt enige i, at det offentlige it-system er en langhåret proces, hvor mange er ved at opgive undervejs - det har vi tidligere næsten også selv gjort! 🥵

Hvis vi kunne, ville vi meget gerne dele din og mange borgeres oplevelse/anmeldelse med Statens IT. Imidlertidig, da Tinglysningen desværre ikke er vores system, har vi ikke adgang til systemet for at hjælpe dig på vej med den sidste del, som driller de fleste.

Vi håber at kunne være dig behjælpelig en anden gang et juridisk behov skulle opstå.

Fortsat god dag.

god vejledning

Ingen ventetid ved opkald. god vejledning

2023年1月29日

Hej Martin

Tusinde tak for de 5 stjerner. 🙏

Det glæder os at høre, at vi kunne være behjælpelige.

Fortsat rigtig god mandag.

Fungerede rigtig fint!

2023年2月8日

Hej Frederik

1000 tak for topkarakteren, det sætter vi stor pris på. 🤩⭐️

Vi kæmper hver dag for en endnu bedre oplevelse og din anmeldelse er med til at vise, vi er på rette spor.

Vi håber snart at se jer tilbage på platformen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。