SÃ¥ god oplevelse
SÃ¥ god oplevelse. Gav sig rigtig god tid til mit kÞb. Kommer helt sikkert igen ð€©ð
Denne side er primÊrt målrettet vores patienter. Der vil komme opdateringer om klinikken lÞbende. UddannelseslÊger og kollegaer kan ligeledes finde relevant information her. Hvis du vil I kontakt med os, bedes du benytte vores hjemmeside.
Man sider i kÞ fra kl.0802 som nr 40 og nå man kommer igennem har de ikke flere tider, desvÊrre sådan det er blevet, ellers er det et godt lÊgehus.
Det lÊgehus bliver desvÊre vÊrre og vÊrre.
Med et normalt arbejdsliv, har man ikke mulighed for, at få fat i dem telefonisk eller generelt få en tid, fÞr langt ude i fremtiden.
Jeg forstår simpelhen ikke deres booking system, hverken akuttid eller tid ude i fremtiden. Man får forskellig svar, alt afhÊngig af, hvilken sekretÊr man får fat i.
Virkelig dårligt lÊgehus. Meget uinteresseret lÊger. Du kan ikke booke tider, medmindre du ringer kl 8. Og hvis du ikke når igennem, så er det bare Êrgeligt.
Alt i alt meget dårlige oplevelser jeg og min famillie har haft ved denne lÊge. Kan ikke anbefales
Det er virkelig blevet dårligt hos lÊgehuset i HÞng, man kan ikke bestille en tid måneder, uger eller dage i forvejen kun på dagen, på dagen ringede jeg og var nr 36 i kÞen til sekretÊren for man kan ikke tale i telefon med en lÊge mere𥺠kom igennem og havde 2 ting jeg skulle snakke med lÊgen om, sekretÊren sage hun kun kunne ligge 15 minutter ind til mig, men jeg kommer ind og lÊgen tog sig slet ikke tid til at ville hÞre eller vejlede mig, så skulle jeg bestille en ny tid imorgen selvom jeg kun havde vÊret inde hos lÊgen 5 minutter.
Hele min familie finder et nyt lÊgehus nu, vil ikke anbefale dette lÊgehus til nogen.
DÃ¥rlig behandling.
Den sureste sekretÊr, og man kommer ikke ind til lÊgen men sygeplejersken selvom man har et lÊgefagligt problem. LÊgen vil ikke give en henvisning trods der er indikation for yderligere udredning.
Elsker det nye system hvor man kan få tid den dag man har fri
Man skal ikke vÊre syg, hvis man skal til lÊgen. Det er umuligt at fÃ¥ en tid. Man kan ikke gÃ¥ ind i booking systemet og booke. Du skal ringe den dag du har tid til at tage til lÊgen og sÃ¥ krydse fingre for at du fÃ¥r en tid. Jeg ringede og fik besked pÃ¥ at jeg skulle prÞve igen ugen efter, det gÞr jeg sÃ¥ har lige siddet i kÞ i 15 min for at fÃ¥ at vide at der ikke er flere tider prÞv igen i morgen og sÃ¥ ring lidt tidligere, men jeg kan jo ikke ringe fÞr kl. 8 og i morgen har jeg ikke fri til at tage til lÊgen.ð¡
Det gÞr bare at nÃ¥r man er syg eller har skavanker sÃ¥ lader man stÃ¥ til, det er ikke ok. Jeg er sgu ikke en der overrender lÊgerne og nÃ¥r jeg sÃ¥ endelig har brug for lÊgehjÊlp er det for svÊrt at fÃ¥ tid ð€¬
Og drop lige kommentaren nÃ¥r man sidder i kÞ â Tak for tÃ¥lmodighedenâ jeg er ikke en skid tÃ¥lmodig, men har brug for en lÊgetid.
Behandler ikke patienter ordentligt. En ny opereret patient sidder og venter over 20 min på at få taget blodprÞver, imens der kan komme en patient ind som har en tid dagen efter og få taget blodprÞver med det samme. Giver ikke besked ved sygemelding så patienterne mÞder op og må selv henvende sig efter noget tid, for at blive sendt hjem.
Truer med ikke at udskrive receptpligtig livsvigtigt medicin hvis man ikke kan komme til undersÞgelse tiden, selvom at man har meldt ud at eftermiddagstider ikke er en mulighed. Desuden siger lovgivning at man skal snakke med en lÊge for at få udskrevet noget bestemt medicin, men her taler man kun med en sekretÊr, hvilket ikke er helt lovligt, så kunne patienterne ligeså godt ringe og få en recept.
Enormt uforsvarlig behandling af patienterne. Jeg er oprigtig ked af at overlade mine pÃ¥rÞrende til deres pleje og behandling. TÊnk en sekretÊr ikke skal have styr pÃ¥ der forgÊves sidder patienter i ventevÊrelset, fordi LÃGEHUSET HAR LAVET FEJL IGEN. Hvad skal de sÃ¥ kunne! (Taler selv som LÊgesekretÊr). Uforsvarligt at hive en Êldrer besvÊret dame op til receptfornyelse, ogsÃ¥ er det sekretÊren der INGEN LÃGEMIDDEL UDDANNELSE HAR, Der tager stilling.
Ja og lÊgerne vil ikke engang se en fordi man vil lyttes på lungerne, fordi man har hoste i 3 uge nu. Men efter flere PCR tÊst som ikke påvist.
FÃ
R MAN STADIGVÃK NEJ TIL AT KOMME. LÊgen sider i Igemmem tlf og disnokser en.
Og hvis man har en kronisk sygdom.
SÃ¥ ville de kun se en engang om Ã¥ret ð¡
Helt igennem professionel og faglig behandling af klienterne.
Men efter en fornuftig betÊnkningstid er jeg stadig lidt stÞdt over adfÊrden blandt personalet i klinikken.
Det er tydeligt afmÊrket ved skiltning på begge dÞre i indgangsslusen, at man er pligtig at bÊre mundbind, hvilket er helt og aldeles i orden.
Men absolut ingen blandt personalet bar mundbind, selvom der foregik en livlig trafik mellem reception, ventevÊrelse og behandlerrum.
Ikke mindre end tre gange overvÊrede jeg, at personer gik igennem indgangspartiet, igennem ventevÊrelset og videre til henholdsvis reception og til behandlerrum - uden mundbind - og kun i et enkelt tilfÊlde ved anvendelse af sprit. Tiden taget i betragtning kunne det godt vÊre personale tilbage fra middagspause.
Venlig hilsen
Benny