レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hele leuke webshop! Mooie collectie van goede kwaliteit. Ik heb er al een aantal keer besteld. Mijn bestellingen waren netjes ingepakt en snel verzonden. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Een fijne webshop met leuke items

Een fijne webshop met leuke items. Goede klantenservice. Meerdere dingen besteld, maar 1 set paste helaas niet. Deze kon ik makkelijk terugbrengen waarna ik meteen mijn geld retour had. De andere items zijn nogsteeds top. Aanrader!

2025幎8月25日

Dankjewel Alysha voor je mooie review ❀

Hele leuke webshop

Hele leuke webshop! Helaas was de kleding niet goed en toen werd ik heel goed en lief geholpen. En kon ik het uiteindelijk zelfs terugbrengen ipv opsturen ❀

2025幎10月16日

Dankjewel voor je review ❀❀

5぀星のうち5の評䟡

Leuke kleding en fijne communicatie ivm ruilen

Ik wilde mijn bestelling gedeeltelijk terugbrengen/ruilen. Aangezien ik in de buurt woon, kon ik dit binnen een paar dagen komen terugbrengen/ruilen voor een andere kleur. Binnen twee dagen stond het restant weer op mijn rekening. Goede communicatie en erg tevreden met de kledingstukken die ik heb ontvangen en gehouden. Zeker een aanrader!

2025幎7月2日

Dankjewel voor je mooie review Tess ❀

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, leuke kleding en vriendelijk contact via de mail

2024幎7月11日

❀🫶🏌

Super fijne samenwerking gehad

Super fijne samenwerking gehad ! De kleding was echt van hele goeie Qualiteit, heel blij met hoe alles gelopen is pakketje was er binnen 2 dagen

2024幎3月9日

Ook blij met jou 💞

Heel tevreden

Supersnel bezorgd en mooi ingepakt.
Ook hele fijne service, vriendelijk geholpen en te woord gestaan.
Ook goede prijs kwaliteitsverhouding!

2024幎1月30日

Librafashion からの回答

Dankjewel voor je review, hee lief van je 🫶🏜

5぀星のうち5の評䟡

Goede shop met een geduldige

Goede shop met een geduldige, lieve eigenaresse. Had mijn bestelling snel in huis!

2024幎1月23日

Librafashion からの回答

Lief en fijn om te horen, dankjewel voor review🫶🏜

Top webshop

Hele leuke webshop tegen betaalbare prijzen. Prachtig ingepakt en op tijd geleverd. Kwaliteit is ook top! Super lieve meid die zorgvuldig te werk gaat.

2024幎1月22日

Lief, dankjewel voor review🫶🏜

Goeie webshop!

Goeie webshop!
Pakketjes worden met aandacht en optijd verzonden.
Oog voor detail.
Regelmatig aanbiedingen en/of sale.
Een aanrader voor alle dames!

2024幎1月23日

zo lief, dankjewel!

5 sterren!

Echt super leuke webshop! ❀ Hele fijne service, snel verzonden en goede kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen. En een hele lieve eigenaresse ook 💕.

2023幎12月28日

Librafashion からの回答

zo lief, dankjewel voor review 🫶🏜

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en mooie kleding

2023幎7月14日

💞

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne en snelle service.

Hele fijne en snelle service.
Hele lieve meid.
Makkelijk te bereiken.
Word netjes verpakt en opgestuurd.
Ik heb er laatst ook nog hele leuke “Marmere Kaarsen” gekocht,.
Heel blij mee!

2023幎7月10日