Am cumpÄrat o icoanÄ. Este foarte frumoasÄ, exact ca pe site. Livrarea a fost rapidÄ, coletul a ajuns în siguranÈÄ Èi foarte frumos împachetat - icoana se afla într o cutie, care la rândul ei era împa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Este prima oara cand comand de pe Libraria Bizantina si am fost profund incantata de serviciile oferite, in special comunicarea cu clientii. Comanda a fost procesata prompt, si am fost sunata sa mi se... ãã£ãšèŠã
Everything worked perfectly, the books are truly exceptional, they have books you can't find anywhere else; they confirmed the order with a call and the book was shipped wrapped as a gift. 10/10 would... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Librarie online de carti ortodoxe, albume de arta bizantina, carti legate in piele, magazin de icoane ortodoxe, tamaie si mica galerie de arta crestina.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
everything just as I expected
Livrare rapida, cartea este excelentÄ
Comanda a fost confirmata telefonic , am primit statusul comenzii prin telefon, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Cartea este într-o stare foarte bunÄ. Ambalarea cÄrÈii m-a impresionat!
Cei de la Libraria Bizantina au refuzatâŠ
Cei de la Libraria Bizantina au refuzat sÄ onoreze comanda pe care am fÄcut-o, motivând cÄ nu au cÄrÈile pe care le-am comandat Èi erau de vânzare pe site-ul lor.
Ambalaj frumos, livrare rapida
Cartea a venit repede, frumos ambalatÄ, ca un cadou.
Am primit cartea împachetatÄ ,ca unâŠ
Am primit cartea împachetatÄ ,ca un cadou⊠M-a impresionat.
Promptitudine, bun simt, disponibilitate
Promptitudine, bun simt, disponibilitate. Cei de la Libraria Bizantina au venit in intampinarea nevoilor mele printr-un simplu telefon dat pentru a ma intreba legat de comanda plasata. Vorbirea personala ca de la om la om iar nu ca de la masina la om mi se pare un lucru extraordinar intr-o lume in care se doreste tot mai mult digitalizarea, ceea ce aduce racirea relatiilor firesti dintre oameni.
Promptitudine
Promptitudine in expedierea comenzii, cartea impachetata pentru cadou, ambalaj corespunzator
Servicii de înaltÄ calitate
Foarte promÈi Èi oferte diverse. Servicii de înaltÄ calitate.
Foarte frumos!
Icoanele sunt absolut superbe, de foarte buna calitate, atent lucrate. Rapiditate si promptitudine in trimiterea comenzii, amabilitatea personalului.
Totul a fost foarte bine
Totul a fost foarte bine. Produsul comandat a venit repede, iar comunicarea cu LibrÄria BizantinÄ a fost excelenta.
I find the book I was looking for.
I find the book I was looking for.
You are serious.
MulÈumesc pentru promptitudine
Book Mineiul Octombrie
Am avut o experienta deosebita prin achiziÈionare de la librÄrie Bizantina
Am primit comanda foarte repede ,frumosâŠ
Am primit comanda foarte repede ,frumos ambalata ,în stare perfecta ,o experienta de 5 stele
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã