Nici eu nu am primit cheia de verificare pe e-mail. Am scris si am sunat la numarul de whatapp, am scris in chat-ul de pe site si degeaba. In realitate nu pot fi contactati. Late edit: m-a sunat înap... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Totala bataie de joc. Am cumparat o licenta de Office si nu am reusit sa o activez. Link-ul nu functioneaza, probabil ca licenta a fost vanduta de mai multe ori. In chat-ul de suport nu raspunde nimen... ãã£ãšèŠã
Licente Win 10 Pro si un Office 2019. La windows totul este f simplu la activare, la office este nevoie de activare folosind optiunea "I want to activate the software by telephone" si suni la microsof... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Site-ul nostru oferÄ un domeniu sigur pentru obÈinerea de licenÈe software în conformitate cu legea. Atunci când achiziÈionaÈi orice licenÈÄ, putem garanta cÄ este 100% originalÄ Èi fÄrÄ probleme.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Licenta de Windows la super pret!
Licenta de Windows la super pret! Livrare rapida, cu factura si detalii de instalare. Recomand!
Licenta Office invalida
Am cumparat un pachet Windows 11 + Office 2021 Pro Plus. Licenta de Windows a functionat, cea de Office este invalida. Am incercat ambele posibilitati de activare, nu a mers nici una. Si cel mai deranjant este ca am incercat sa comunic cu firma pe toate canalele puse la dispozitie pe site, nici o reactie din partea lor. Voi face reclamatie la ANPC.
MARE TEAPA!!!
Am facut comanda pentru un Office 2019, platit online, dar n-am primit niciun link si nici nu raspunde nimeni la mesaje, emailuri sau telefon.
ATENTIE!!! MARE TEAPA!!!!
Nici vorba sa fie cheie valida
Nici vorba sa fie cheie valida! Am incercat sa-i contactez, dar fÄrÄ succes... Ãn nici un caz nu recomand!
Nicaieri pe pagina nu scrie ca dupa ceâŠ
Nicaieri pe pagina nu scrie ca dupa ce platesti ai de asteptat cateva ore pana vei primi licenta - licentele...
Comanda LO3939 plÄtitÄ cu confirmare de platÄ, Èi neonoratÄ
Prin comanda LO3939 am comandat Èi plÄtit o licenÈÄ de Visio.
DupÄ ce am plÄtit nu am mai putut contacta pe nimeni.
LÄsaÈi hoÈiile, trimiteÈi linkurile de descÄrcare Èi cheile de activare excrocilor.
Neseriosi
Sunt neseriosi, am cumparat 2 licente (windows si office) si au trecut peste 24 de ore fara sa primesc email-ul.
Foarte serioÈi!
Am achizitionat Licenta Office Professionl Plus 2021
Am achizitionat astazi unul din produsele de pe site, o licenta mai exact, pe care evident ca mi-am prins urechile cand a trebuit sa o instalez. Nu pentru ca este ceva complica, ci pentru ca sunt eu praf la capitolul tehnologie. INSA! Am luat legatura online cu unul din consultani care m-a ajutat pas cu pas. A raspuns super repede mesajelor mele si mi-a explicat ce trebuie sa fac. Intr-un limbaj comun, fara termeni pentru care sau dau google search. Am dat de oamni frumosi care inteleg ca nu toti suntem it-sti. Jos palaria!
Recomand cu incredere atat produsele cat si serviciile care vin la pachet.
Very helpful
I needed guidance with the installation and somebody helped me immediately on WhatsApp.
It s not good
Never buying again from there.I got nothing and my money are gone.
It was ok but âŠ.
It was ok. But I paid I not received any license. Only after many mails and messages I got it.
Great support
Invalid livence
I have purchased a pack with win 11 and office 2021 licences and the office 2021 licence did not work; it saif that the licence is not active. I have wrote to the licente-online team and also called them but there was no answer. I do not recommend them or their services.
They said instant delivery
They said instant delivery. I paid yesterday, and all the morning i've tried to contact them to ask about my license Keys. Instead of apologizing they said "we resended" the licence keys. Outrageous!
super fast and all k
Excelent
Excelent! Merge super! S-a activat imediat! Multumesc! Recomand cu cÄldurÄ!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ