Licentie aangeschaft, maar bij installatie blijven er waarschuwingen komen. Wat ik ook doe, niets helpt. Uiteindelijk gedeïnstallerd en retour aangemeld. Maar nu, weken later nog steeds niets meer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Adobe PS 2025 gekocht, deze bleek na installatie niet te werken, via Whastapp contact gezocht en vrijwel hulp gekregen, mederwerker zocht zelfs persoonlijk telefonisch contact op en heeft online alles... ãã£ãšèŠã
Ik werd keurig op afgesproken tijd per telefonisch geholpen door vriendelijke Jurgen. Na een paar dagen kreeg ik steeds een pop-up venster te zien en kon niet veel meer doen met dat programma. Dit pro... ãã£ãšèŠã
Super tevreden. Na telefonisch contact kochten we 2 licenties 1 voor Illustrator en 1 voor Lightroom, beide werden direct geleverd en binnen enkele minuten geïnstalleerd en geactiveerd. Wel zo fij... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
In 15 minuten geregeld helder enâŠ
In 15 minuten geregeld helder en duidelijk

Office 2024
Bedankt voor telefonische hulp bij instalatie office 2024
Zeer behulpzaam, en goede deal
5 Sterren dik verdied
Bedankt
Gr roger

Bij installatie aangekocht programmaâŠ
Bij installatie aangekocht programma werkte de productcode niet. Een mailtje gestuurd met probleem. Een uurtje later werd ik door hen opgebeld en werd probleem opgelost! Goede service

Licentiecode Deal ããã®åç
Snel accuraat vriendelijk en behulpzaam

Licentiecode Deal ããã®åç
Licentiecode Deal is een goede deal
Mijn ervaring met Licentiecode Deal is geweldig, zelfs tot in de avond staan zij klaar voor gratis en nog niet goed, gewoon weer contact opnemen. Fijn een bedrijf dat je gewoon kunt benaderen.
Frans Sondag

snel en goed geholpen
Na telefonisch contact de problemen snel en goed verholpen, vriendelijk contact

Licentiecode Deal ããã®åç
vriendelijk en eerlijk Na overname van mijn pc heeft hij allesâŠ
Na overname van mijn pc heeft hij alles heel duidelijk en vriendelijk geïnstalleerd , ook heel geduldig.

Product activering werkte niet
Ik werd s'avonds gebeld nadat ik melding had gemaakt dat de productactivering niet werkte. Alles onder begeleiding opnieuw geïnstalleerd en daarna werkte alles prima. Voortreffelijke hulp vanuit Licentiedeal.

Licentiecode Deal ããã®åç
Supersnel en correct geholpen doorâŠ
Supersnel en correct geholpen door medewerker met verstand van zaken.
Toppie.

Licentiecode Deal ããã®åç
Snelle afhandeling van probleem.
Laat in de avond (op nieuwjaarsdag), via contactformulier, probleem van reeds gebruikte serienummer aangekaart.
Na korte mailwisseling met hoe te handelen en de uiteindelijke oplossing, kon ik Office gebruiken.
Toppie!
Dank aan Jurgen V.

Licentiecode Deal ããã®åç
Ik ben zeer goed geholpen bij het inâŠ
Ik ben zeer goed geholpen bij het in dienst stellen van het bestelde softwarepakket en dit door een begripvolle en vriendelijke medewerker.
Hartelijk bedankt daarvoor !

Zeer tevreden
Zeer tevreden over de service en diensten. Ze helpen je zelfs buiten werktijden. Goede service ga zo door.

Goede verwerking.
Had problemen met de verzending maar die zijn keurig opgelost door Uw medewerker.
Heb het artikel in keurige orde ontvangen.
Bedankt hiervoor.

Licentiecode Deal ããã®åç
Goede prijs en super assistentie en nazorg!
Een maand na aanschaf van een officepakket via licentiecode-deal bleek dat ik deze niet volledig had geïnstalleerd. Toen ik meldingen kreeg dat ik het officepakket moest activeren lukte dit niet. Na een mailtje naar licentiecode-deal werd ik binnen een kwartier gebeld en werd het probleem direct opgelost. Een super assistentie en zeer snelle en kundige oplossing werd mij geheel gratis geboden!
Naast een gunstige aanschafprijs voor het officepakket geeft licentiecode-deal dus ook een prima nazorg! Super ervaring!

Origineel, snel en betrouwbaar
Originele product en heldere communicatie, ik heb meerdere producten besteld ivm een nieuwe laptop aanschaf en heb mn laptop gebruiksklaar gekregen met behulp van de proffesionele servicemedewerker. Heel erg blij mee. Bedankt!!

Uitstekend geholpen bij installatie
Uitstekend geholpen bij installatie, zelfs na werktijd!

A complete fraud
Sells illegal Microsoft GVLK's that cannot be activated. When things do not work you can forget about your money.
The positive "reviews" here are simply fake.

Super Service
Ik kreeg netjes hulp van dit bedrijf, heel vriendelijk en geduldig. Ze laten je echt niet in de steek! Met alle vragen kan je bij hun terecht. Zeker een aanrader! Bedankt nogmaals.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã