Lichtunie レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goed advies gekregen v.w.b. een vervangende LED Power Driver. De juiste alternatieve driver is aangeboden en geleverd. Deze driver hebben we geïnstalleerd en werkt goed. Kees, namens VvE Hoppenh... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, werd alleen door de vervoerder op een verkeerd adres afgeleverd, wat voor ons een zoektocht opleverde. De medewerker van Lichtunie dacht met ons mee en wist uiteindelijk te traceren w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de service die ik van Lichtunie heb ontvangen. Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik he... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Lichtunie heeft een prima assortiment en ook de bezorging was redelijk snel. Wel een opmerking bij het product, de beveiligingslamp Philips Coreline BWC110. Om die te monteren heb je een imbussleutel... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 84件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Alles snel goed en volgens afspraak…

Alles snel goed en volgens afspraak geleverd, complimenten 👍

2026年2月19日

Lichtunie からの回答

Fantastisch om te lezen! Zorgvuldig en op tijd leveren is waar we voor gaan. Bedankt voor deze mooie woorden en graag tot een volgende keer!

Gewoon goed

Gewoon goed , en snel en zeer goedkoop alleen de verzendkosten mwa maar ik was er blij mee top

2026年1月28日

Lichtunie からの回答

Mooi om te horen dat je blij bent met de scherpe prijs en de vlot verlopen bestelling! We snappen je punt over de verzendkosten en waarderen het dat je dit meegeeft. Geniet van je aankoop en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Einde van de middag besteld en de…

Einde van de middag besteld en de volgende ochtend opgehaald in Montfoort

2026年1月20日

Lichtunie からの回答

Zo hoort een snelle afhaalservice te werken! Meteen de volgende ochtend al voor je klaarliggen in Montfoort, geweldig dat dit zo vlot is gegaan. Fijn dat je je bestelling zo snel bij ons op kon pikken en heel veel plezier ermee!

Snelle respons en levering prima bedrijf

Snelle respons en levering prima bedrijf

2026年1月16日

Lichtunie からの回答

Ontzettend fijn om te horen! We zetten ons elke dag in voor korte lijntjes en een vlotte afhandeling, dus dit compliment steken we graag in onze zak. Veel plezier met de bestelling!

Bestelling Philips Master LEDtube

Mijn bestelling van 5 Philips Master LEDtube via de website van Lichtunie was eenvoudig te plaatsen. Via mail werd je direct op de hoogte gehouden van je bestelling. Alleen was de levering door het vele sneeuw van afgelopen week een dag later. Hier heb ik alle begrip voor. Alle Philips Master LEDtube direct geplaatst, alles Oké en nu een zee van werklicht.

2026年1月3日

Lichtunie からの回答

Wat een mooie review, bedankt! Ontzettend fijn dat het bestellen zo soepel ging en bedankt voor het begrip rondom het winterse weer op de weg. Geweldig om te horen dat het resultaat een zee van werklicht is; daar kan weer flink bij gewerkt worden. Heel veel plezier ermee!

Daan - Team Lichtunie

Snelle levering, elders niet meer leverbaar pl 36 lampen

2026年1月6日

Lichtunie からの回答

Wat een uitkomst dat we je nog aan deze PL-36 lampen konden helpen! Extra mooi dat het ook nog eens lekker snel bij je bezorgd is. Bedankt dat je de moeite neemt dit te delen en heel veel plezier van de verlichting!

Prima ervaring

Prima webshop, goede producten en prijzen. Heb de aangekochte buitenlamp zelf opgehaald. Ook ter plekke snel, vriendelijk en goed geholpen.

2026年1月2日

Lichtunie からの回答

Leuk om te lezen dat je je bestelling bij ons bent komen afhalen! Fijn dat het contact ter plekke goed beviel en dat je tevreden bent over het product en de prijs. Heel veel plezier met de nieuwe buitenlamp!

Twee Philips master TL5 Circular waren voorradig

Twee Philips master TL5 Circular waren bij dit bedrijf nog verkrijgbaar en konden na 1 uur opgehaald worden. daar werd ik ook prettig te woord gestaan. De wachtkamer bij Xpert Clinics Amstelveen kon daardoor weer snel van licht worden voorzien.

2025年12月19日

Lichtunie からの回答

Wat geweldig om te lezen! Blij dat we deze specifieke TL5 Circular lampen op voorraad hadden en dat de wachtkamer bij Xpert Clinics Amstelveen weer snel in het licht gezet kon worden. Leuk dat je ze zo snel bij ons kwam ophalen en bedankt voor het compliment over de ontvangst!

Daan - Team Lichtunie

Kleine ovenlampjes besteld

Kleine ovenlampjes besteld. Nette prijs, maar hoge aflever- en transportkosten. Na 1 dag ontving ik, keurig verpakt, de lampjes. Ik ben dus een tevreden mens. En ik vind de Lichtunie een prima bedrijf.

2025年12月18日

Lichtunie からの回答

Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling! We proberen onze producten zo scherp mogelijk te prijzen, al begrijpen we je opmerking over de verzendkosten zeker. Mooi dat alles al binnen één dag keurig verpakt bij je binnen was. Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met de nieuwe ovenlampjes!

5つ星のうち5の評価

Lichtunie op de web gevonden

Lichtunie op de web gevonden, was op zoek naar TL buizen die blijkbaar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels. Na telefonische info over het juiste product, besteld en kreeg het 2 dagen later goed ingepakt bezorgd. ik heb nu weer volop licht in de keuken en de komende jaren hoeft mijn armatuur niet te worden vervangen doordat de TL buizen bij Lichtunie.nl verkrijgbaar zijn.

2025年11月19日

Lichtunie からの回答

Fijn dat je ons online hebt weten te vinden! Het is zonde om een goed armatuur te vervangen als de juiste buizen er gewoon nog zijn. Blij dat we je telefonisch snel konden helpen en dat je keuken weer van volop licht is voorzien. Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Ik had een veiligheidslamp van Philips…

Ik had een veiligheidslamp van Philips besteld, en meteen de volgende dag werd de lamp geleverd. Helaas was het een verkeerd model, met witte in plaats van zwarte kap. Contact met hen over de mail gehad en tot mijn verbazing binnen een paar minuten een mailtje terug van een echt mens, met excuses en een oplossing. De volgende dag werd de verkeerde lamp opgehaald en de juiste afgegeven. Prima oplossing dus!

2025年12月21日

Lichtunie からの回答

Fijn dat het zo snel is rechtgezet! Schade tijdens transport is ontzettend vervelend, maar we zorgen er graag voor dat je zonder gedoe snel het juiste product in handen hebt. Bedankt voor de mooie complimenten en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Lichtunie in alle markten thuis!

Via de website werd de Lichtunie ontdekt en na een telefonisch onderhoud en met een screenshot direct naar info/Lichtunie Ja de traditionele PL-S lampen zijn uit de handel en niet meer verkrijgbaar. Gelukkig nog enkele Philips lampen Master PL-S 11W840 - 2 pins in voorraad, besteld en opgehaald in Montfoort.

2025年12月2日

Goedemiddag Christiaan,

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review. Hier worden we blij van.
We zijn blij dat we je nog hebben kunnen helpen aan de PL-S 11W 840 lampen,

5つ星のうち5の評価

Snel antwoord op vragen en snel…

Snel antwoord op vragen en snel geleverd voor een redelijke prijs.

2025年12月1日

Goedemiddag John,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en onze prijs.

Daan

5つ星のうち4の評価

De bestelling werd de volgende dag…

De bestelling werd de volgende dag afgeleverd. En dat in de Black Friday periode. Alles klopte en ik zou 5 sterren geven als de chauffeur van Transmission de bestelling ook bij de voordeur had afgeleverd en niet in de hal van het gebouw had gedumpt. Jammer !

2025年12月3日

Goedemiddag Jos,

Dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelheid van je bestelling. Wel vinden we het jammer dat de vervoerder zo met de zending is omgegaan. We zullen dit meenemen in het contact met de vervoerder.

Goed product

Goed product, conform beschrijving en snel geleverd.

2025年12月2日

Goedemiddag Bert,

Dank voor de mooie review. We zijn blij dat je zo tevreden bent met het product, de beschrijving en de snelheid van de levering.

Philips Master LEDtube HF UO 16W 840 T8 | 120cm - vervangt 36W

Foto's gestuurd via whatsapp van wat nodig had zodat zeker wist of ik het goede bestelde snel antwoord besteld snel in huis en het juiste voor een goede prijs!

2025年11月26日

Goedemorgen Wim,

Dankjewel voor deze mooie review. We zijn blij dat de hulp naar wens was en dat we de bestelde lamp snel bij je hebben geleverd.

5つ星のうち5の評価

Traditioneel TL moest omgezet worden…

Traditioneel TL moest omgezet worden naar LED. Dat is lastig want veel technische aandachtspunten. Zeer goed en geduldig geholpen en geadviseerd door Lichtunie. Perfect!

2025年11月15日

Goedemorgen fam. Houweling,

Dank voor de mooie review. We zijn blij dat onze hulp naar wens is geweest. Mochten er in de toekomst nog verdere vragen zijn dan horen we het graag.

Daan

Snel en goed!

Overal naar de lamp gezocht en eindelijk bij de Lichtunie gevonden.
Zeer snel geleverd, snel opgehangen en
weer licht in de tuin!!!!!-100% tevreden!

2025年11月21日

Goedemorgen Hans,

Dankjewel voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je een lastig te vinden lamp toch bij ons hebt gevonden.

in één keer goed!

Binnen 1 uur werd mijn informatie email beantwoord. Een uitgebreid antwoord met tips en de juiste vervangende led tubes voor mijn oude TL buizen.

2025年10月31日

Goedemorgen R.P. Ester,

Dankjewel voor deze mooie review. Hier worden we blij van.
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Mochten er nog verdere vragen zijn dan horen we het uiteraard ook weer graag.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。