Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liebhaven. De stod for hele vores haveanlæg i forbindelse med nybyg, hvor de både bidrog med gode idéer og fik stor frihed til at foreslå løsninger. Re... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... もっと見る
Vores baghave skulle ryddes, natursten flyttes, havedam opfyldes, nyt jord udlægges mm, og ny græsplæne skulle etableres. Vi valgte Liebhaven, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var under hele p... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud
Åmarksvej 36, 8250, Egå, デンマーク
- 20598679
- Info@liebhaven.com
- liebhaven.com
Super godt firma
Super godt firma. Hurtige til arbejdet og billige med priserne 😊👌
Super service, pris aftalt på forhånd, og udførelse på aftalt tidspunkt samme dag. Vil gøre brug af Alfred senere på året til mere arbejde.
Liebhaven er i sin helt egen klasse når…
Liebhaven er i sin helt egen klasse når det gælder kommunikation og tempo. Tak for super hurtig respons og hurtig og veludført opgave ❤️
Hurtigt, effektivt, top kommunikation og god pris !
Hurtigt, effektivt, venlige, god pris … og rigtig fin kommunikation, der bliver næsten svaret inden beskeden var sendt 👍🏻👍🏻👍🏻
Super hurtig
Super hurtig, god og venlig service.
Stor hæk blev både klippet ned i og ind - så fint :-)
Bedste anbefalinger her fra.
Vi kan kun anbefale Louise og Alfred
Vi kan kun anbefale Louise og Alfred. Arbejdet blev udført før vi fik set os om - fuld græsplæne anlagt med spiring indenfor 8-10 dage. Hvorfor rullegræs? :-) Hækplanter i skel med robuste planter, der står rigtigt flot. Gode råd og snakke med yderst venlige mennesker.
Top Professionelle.
Må jeg give den bedste anbefaling til Alfred og Louise fra Liebhaven. De kom dagen efter en storm og ryddede op i min gårdgave. Hurtigt og effektivt blev knækkede træer og grene fjernet og det blev så fint. De er top professionelle. Venlig hilsen Ibens Kaffehus
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, skrev til dem en aften, næste formiddag ville de komme forbi og give et tilbud. Overholdt alle aftaler! Kan varmt anbefales
Stor ros til Alfred og Louise
Stor ros til Alfred og Louise, de klarede opgaven i haven på flotteste vis, trods ekstra opgaver og regnbyger!
Alt er udført som aftalt og yderst professionelt, glæder mig til næste opgave!
Meget professionelt arbejde og god…
Meget professionelt arbejde og god service. Kan klart anbefale Liebhaven.
Skud ud til Liebhaven!
Vi har været yderst tilfredse med Alfred og Louise, som udførte et fantastisk stykke arbejde med anlæggelse af ny græsplæne. Det er tydeligt at de går op i detaljen og var gode til at finde løsninger, samt sparring ift til vores havedrømme. Alfred og Louise brænder for deres arbejde og det kan man også se me resultatet. Kommunikationen var noget af det bedste vi har oplevet. 5 kæmpe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Liebhaven. Vi kommer helt sikkert til at bruge jeres service igen.
DBH Hugo, Amalie & Danilo
Hurtig service og godt arbejde💪🏻
Sådan skal det gøres
Sådan skal det gøres. Alfred og hans team har gennem de sidste to år sørget for vedligehold af min have. Ugentlig klipning af græs, beskæring af buske, ukrudtsbekæmpelse mm. Har fra dag et fået en kompetent og venlig betjening af sympatiske mennesker, som forstår deres metier og indfrier kundernes ønsker. Kan kun anbefale Liebhaven.
Høj kvalitet og fuld tilfredshed. God kommunikation.
Liebhaven har udført havearbejde hos os til vores fulde tilfredshed. Vore primære kontakter var Alfred og Louise og den løbende kommunikation sikrede hele tiden, at der var løbende afstemte forventninger. Selve arbejdet er udført i høj kvalitet og de medarbejdere der var med på "vores" opgave var alle engagerede og arbejdssomme. Vi kan klart anbefale Liebhaven!
Simpelthen flot arbejde …
Simpelthen flot arbejde og meget flittige og dygtige. Hurtig service. Sikkert anbefales😊
Nedgravning af trampolin og stubfræsning
Vi bestilte Liebhaven til stubfræsning og nedgravning af trampolin.
Alfred har fremstået professionel og fleksibel. Der har under hele forløbet været god kommunikation. Aftaler er blevet overholdt og arbejdet veludført.
Vores bedste anbefalinger
Liebhaven lavede hele vores have. De var super profesionelle, kompetente i deres rådgivning, fleksible og utrolig venlige. I hele processen var kommunikationen hurtig og nem. Det hele spillede - også oprydningen efterfølgende.
Mine bedste anbefalinger.
Trustpilot エクスペリエンス