レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liebhaven. De stod for hele vores haveanlæg i forbindelse med nybyg, hvor de både bidrog med gode idéer og fik stor frihed til at foreslå løsninger. Re... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sådan skal det gøres. Alfred og hans team har gennem de sidste to år sørget for vedligehold af min have. Ugentlig klipning af græs, beskæring af buske, ukrudtsbekæmpelse mm. Har fra dag et fået en kom... もっと見る

企業情報

1. 造園家

当該企業による記述

Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fuldt tilfredse.

Vi fik fjernet en stub i haven. Hurtigt, professionel kommunikation, kom som aftalt og arbejdet veludført.
Vi bruger dem gerne en anden gang 😊👍

2022年10月14日

Bedste gartner - Kæmpe anbefaling

Efter at være flyttet i nyt hus med større have, skulle jeg finde en gartner, som første skulle trimme hele haven og derefter holde den løbende.
Første del med at give tilbud og trimme haven har været helt perfekt.
Liebhaven (Alfred) har blik for, at haven trimmes og ikke klippes FULDSTÆNDIG ned. Så det blev gjort med respekt for den gamle have og med blik for sammenhæng i haven med bed, gamle træer, hækken samt stort vild med vilje bed.

Efterfølgende holder Liebhaven løbende haven samt kommer med bud på nye beplantninger.
(Og hjalp lige med tilbud på en robotplæneklipper)

Jeg er yderst tilfreds med både service, kvalitet og udførelse.

KÆMPE anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2022年9月7日

Stor tilfredshed

Vi reagerede på et Facebook opslag. Næsten omgående reaktion fra Alfred, "jeg kan være der om et kvarter, jeg er i området." Hurtig pris, "skal jeg lave det nu?" Og et par timer efter var alle glade. Vi var i hvert fald som kunde 😊.
Bruno og Birgitte Kjær, Højbjerg

2022年8月5日

Vores bedste anbefalinger

Alfred er en yderst kompetent og dygtig anlægsgartner- og tilmed meget venlig og lydhør.
Vi har fået beskåret buske og træer, så de nu fremstår virkelig flotte.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris. Vi vil ikke tøve med at benytte Liebhaven igen!

2022年7月28日

SUPER service

SUPER service. Skrev igår d.14/5 om hvordan kalenderen så ud, for at få fjernet en stor rod. Svar kom straks tilbage, at den kunne fjernes næste dag. Ja og nu har jeg fået fjernet den rod. Kan varmt anbefales, kun ++++ herfra

2022年5月15日
5つ星のうち5の評価

En fantastisk service udover det forventede

Vi fik lagt en plæne med rullegræs og har været så tilfrede med den fremragende service som Alfred og hans kollegaer i den sammenhæng har ydet. Arbejdet blev udført til tiden, tilbud og svar på spørgsmål kom hurtigt. Alfred er en super behagelig og kompetent fyr som gerne hjælper og yder en ekstra god service uduver der forventede., Da plænen var lagt kom han samme dag og satte en plæne-vanner op for os uden at forlange noget for hverken det eller vanneren. De varmeste anbefalinger herfra.

2022年5月10日
5つ星のうち5の評価

Baghave skulle ryddes - ny græsplæne skulle etableres

Vores baghave skulle ryddes, natursten flyttes, havedam opfyldes, nyt jord udlægges mm, og ny græsplæne skulle etableres. Vi valgte Liebhaven, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var under hele processen i løbende dialog med Alfred og Lasse om, hvad der skulle laves. Det er et ungt firma med unge mennesker, der gerne vil gøre deres arbejde så godt som muligt og gerne vil gøre deres kunde tilfreds. Da arbejdet var færdigt, blev der fejet og ryddet op. De bedste anbefalinger herfra

2022年4月18日

De største anbefalinger herfra

Alfred er en meget kompetent og behagelig anlægsgartner, som ikke ville tøve med at benytte os igen ved senere lejlighed. Fra idefase til eksekvering var Alfred yderst professionel, havde gode ideer og vi følte os i særdeles gode hænder.

2022年3月11日

Trustpilot エクスペリエンス