Zo blij met dit unieke tandendoosje. Het materiaal voelt heel degelijk en stevig aan. De eigen tekst die ik erop heb laten zetten is heel netjes gedaan. Een heel bijzonder bewaarplekje voor de tandjes... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al vaker bij Lisanne besteld. Dit omdat de service heel goed is en elk item prachtig wordt verpakt. Persoonlijk ben ik heel blij met mijn gepersonaliseerde bewaarzakjes. Zo kunnen de mooie herinnerin... ãã£ãšèŠã
Kraamcadeau besteld, ondanks dat het ongeveer 6 werkdagen duurde om te maken, was het cadeau op tijd klaar en verstuurd. Snelle reactie op mail en meedenkend om alles op tijd in huis te hebben. Su... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen producten van lief moment. Prijs-kwaliteit is goed. Ik kreeg keurig een mail dat mijn pakket door omstandigheden een aantal dagen later kwam en kreeg er daarom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lief Moment verkoopt kraamcadeaus om herinneringen tastbaar te houden met een eigen collectie en de fijnste merken voor mama en kind.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hele fijne producten
Hele fijne producten, met zorg ingepakt en ook goed ingepakt zodat alle producten goed beschermt zijn tegen de post reis.
Super snelle reactie en snelle leveringâŠ
Super snelle reactie en snelle levering met mogelijkheid tot aanpassing
Geweldig ingepakte cadeautjes het isâŠ
Geweldig ingepakte cadeautjes het is gewoon een feestje om te gevenð
Helemaal naar verwachting!
Mooie producten en snel geleverd
Snelle levering van een prachtig product, ook de breekbare producten waren goed ingepakt. Ik ga zeker vaker bestellen.

lief moment ããã®åç
Snelle levering, goede kwaliteit en zoals verwacht
Snelle levering. Producten mooi ingepakt en netjes afgeleverd. Producten waren zoals verwacht en komen overeen met wat op de site stond beschreven.
Super snelle service
Super snelle service. Ik had op het laatste moment iets nodig, naar kon door quarantaine niet naar winkel. Wat een service, bedankt! En de producten zijn prijs/kwaliteit verhouding perfect.
Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie. Ook de levering was snel.

Super fijn proactief contact
Top producten!
Super leuke producten die heel snel geleverd worden! Ook heel mooi ingepakt met een leuke attentie erbij. Echte aanraderð
Een hele mooie poster
Een hele mooie poster. Goede kwaliteit en precies zoals omschreven en op de foto's. Heel blij mee. Snelle levering.
Mooie kwaliteit
Mijn derde bestelling inmiddels. De artikelen had ik zo in huis en de kaarten zijn van uitstekende kwaliteit!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã