Koen heeft het goed voor elkaar
Koen heeft het goed voor elkaar. soms vraag ik me wel af of koen wel verstand heeft van fashion met de zara jeans van de vrouwen afdeling.

Lieverd ik ben Thuis からの回答
Before you can build a home for others, you have to find one in yourself. Lieverd ik ben Thuis is built on that idea: to slow down, to create with intention, and to make things that feel calm, honest and lasting. Made in the Netherlands with patience and care, our pieces are a reflection of how we choose to live: with quality over quantity, meaning over noise, and a quiet sense of home in everything we wear.

Lieverd ik ben Thuis からの回答
Het verhaal en het doel van dit merk is origineel en daarom trok het gelijk mijn interesse toen ik Lieverd ik ben Thuis voor het eerst tegen kwam. De kleding wordt lokaal gemaakt en de kwaliteit ligt dan ook enorm hoog. Daarnaast straalt het merk warmte en verbinding uit, dit zie je ook terug komen binnen de community. Kortom, een uniek merk wat zeker aan te raden is!

Lieverd ik ben Thuis からの回答
mijn kledingkast hangt intussen vol met kleding van Lieverd ik ben Thuis. elk kledingstuk vertelt een verhaal. wat voor mij belangrijk is, is dat het merk verantwoordelijk en eerlijk produceert binnen Nederland. daarnaast laat Lieverd je nadenken over wie je echt bent en wie je wil worden voor de geliefden om je heen, maar ook voor de familie die je misschien later zelf hebt. ik hecht er veel waarde aan dat er diepgang achter het merk zit! daarnaast gaat Koen, de eigenaar, ook echt voor de aller beste kwaliteit kleding die er op de markt te krijgen is, waardoor de kleding écht lang meegaat. de prijs-kwaliteitverhouding is dus ook heel goed! Lieverd ik ben Thuis is mijn favoriete merk en zal dat ook blijven. :)

Lieverd ik ben Thuis からの回答
Ondertussen verschillende t-shirts een trui jas en broek van dit merk. Elk stuk kleding vol liefde en kwaliteit. Fijne communicatie en daar omheen een fijne community.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。